Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to i jeste poenta. Da, ja igram SC zbog multiplayer-a, ali meni multiplayer predstavlja LAN zezanje sa drugarima, ne Battle.Net drndanje sa nepoznatim likovima.
Kome je stalo do ladder-a, poena na B.Net-u i slično, njemu je svakako neophodan original za to. Sada sam u situaciji da imam original i jedva čekam da neko provali kako da nabudži LAN u igru.
To je ona naopaka logika koju nikada neću razumeti i zbog čega sam još uvek 100% na strani pirata, gde originalna igra ili film prave više komplikacija i daju manje mogućnosti od kopije...

Šta jadan da kaže kada njegova firma nema magiju da privuče toliki broj ljudi da kupe njegov proizvod. To mogu samo Blizzard i Apple. Iako je igra kul u singlplejeru ja uopšte nisam oduševljen što se prodala u toliko primeraka. Igra ne donosi ništa novo, ne predstavlja napredak ni u jednom pogledu, činjenica da je toliko popularna je jasan znak da su PC igre na izdisaju jer je glavna karakteristika PC igara oduvek bilo otići korak dalje. Blizzard i Valve će nas kopijama istih igara oterati u propast. Pozdrav :wave:

Zasto bi menjao nesto sto savrseno funkcionise.Fanovi bi prvi skocili na Blizzard da su napravili velike promene.Single je odlican ali ipak je MP ono gde SC2 sija.:)

Ne znam zasto se bunite za kantri, i prvi deo je imao taj smek. Sto bi rekli ruralni lokalci, desperija se oseca u vazduhu u trenucima izmedju misija (bar, brod). So Firefly :D

Šta jadan da kaže kada njegova firma nema magiju da privuče toliki broj ljudi da kupe njegov proizvod. To mogu samo Blizzard i Apple. Iako je igra kul u singlplejeru ja uopšte nisam oduševljen što se prodala u toliko primeraka. Igra ne donosi ništa novo, ne predstavlja napredak ni u jednom pogledu, činjenica da je toliko popularna je jasan znak da su PC igre na izdisaju jer je glavna karakteristika PC igara oduvek bilo otići korak dalje. Blizzard i Valve će nas kopijama istih igara oterati u propast. Pozdrav :wave:

Nema se tu sta pretjerano puno mijenjati. Neke stvari unaprijedis, i to je to. Doduse ja nisam probao ovu igru i ne mogu pricati o eventualnim izmjenama.

Ovo cu ja vjerovatno odigrati samo zbog kampanje. Da ganjam APM na battlenetu necu, a LAN ne postoji.

Ono sto je dobro ne bih mijenjao, samo unaprijedio. Mada sam vise ljubitelj TW serijala, tako da me SC2 pretjerano ne uzbudjuje.

Poslednja izmena:
Nedostatak LAN-a ce verovatno naterati grupe da razbijaju igru igru do kraja dok to ne budu omogucili. Razumem zasto je Blizard to uradio ali za nas korisnike to je veliki minus.

ovo sam primetio i na drugim sajtovima, koja je fora sa tim koreancima?
šta su se oni toliko naložili na igru :D ?

Sad kada se blizzard potsetio kako je lepo (profitabilno) izdavati igre, mogao bi da poradi na D3 da ga ne cekamo 100 godina :)

Stavim sluske dok igram StarCraft i danas su me muve probudile.Aj da cujem vase misljenje:
Kampanja, igrao sam 2. misiju 1. misije/poglavnja.I dok sam pravio marince stalno nacujem neke muve kako zuje. E sada ne znam da li sam se ja to utipovao, cak sam par puta skidao sluske da proverim, ili je stvarno zvuk muva u toj misiji iz StarCrafta?:rupa:
Napominjem da sam brutalno probudjen od strane muva. :trust:

Aj obraticu paznju na muve, mada ih nisam primetio na zvucnicima.
Jel se vama masina tesko oporavlja po gasenju igre? Krljaju mi hardovi kao ludi dobrih minut i po

...

Aj obraticu paznju na muve, mada ih nisam primetio na zvucnicima.
Jel se vama masina tesko oporavlja po gasenju igre? Krljaju mi hardovi kao ludi dobrih minut i po

Meni se u beti klao dobrih 30 sekundi WD Black 640GB. Mada mislim i da je malo do rama, pogotovu ako imas manje, kao ja 2gb na win 7 :). Sad cekam original jos 10 dana :).

Pozdrav!

Koja bi mi grafika trebala da bih igrao u onako, solidno high detaljima? Uzeo bih polovnu, posto inace ne igram igrice, pa je posle igranja vratio u oglase :) Konfiguracija mi je u "Moja mashina", samo shto vishe nije @3ghz zbog vrucina :)

ja igram sa 4870 sve na ultra/high (kako sta nudi na maximum) u 1080p

Meni ne krklja uopšte hard disk. Biće da mu je 8 GB rama dovoljno :p

Koja bi mi grafika trebala da bih igrao u onako, solidno high detaljima? Uzeo bih polovnu, posto inace ne igram igrice, pa je posle igranja vratio u oglase :) Konfiguracija mi je u "Moja mashina", samo shto vishe nije @3ghz zbog vrucina :)

Sve zavisi od tvog napajanja. Pretpostavljam da imas neko slabije napajanje. U tom slucaju ne mozes da uzmes jacu karticu od ATI 5670. I iskreno, ne znam na koliko visokim detaljima ces moci da igras, ali definitivno ces moci da picis starcraft. Tvoj procesor takodje otezava situaciju.

Meni se u beti klao dobrih 30 sekundi WD Black 640GB. Mada mislim i da je malo do rama, pogotovu ako imas manje, kao ja 2gb na win 7 :). Sad cekam original jos 10 dana :).

Pozdrav!

Isti problem, takodje imam 2gb rama. Kod men se igra dosta sporo ucitava, recimo oko 2 minuta treba da krene nivo. Onog trenutka kad se ucita, igra pici bez ikakvih problema, ali dok dodje do toga...

Jedino mi nije jasno, jer kad pogledam u task manageru, zauzeto je oko 1,9gb. Znaci ne prelazi 2gb rama, sto znaci da bi i 2gb trebalo da bude dovoljno.

Mala pomoc. Kako da pokrenem neki replay? Ubacim u folder gde je replay/challenge, ali kada kliknem na fajl iz Battle net prozora, on mi izbacuje poruku: Unable to open replay:trust:

"preliminarna verzija" starcraft 2 mi je isla skroz fluidno sa detaljima blizu minimuma na ovoj konfiguraciji...

Poslednja izmena od urednika:
Ja igram na laptopu - Acer Aspire 5738ZG, tj. DualCore T4200 2 GHz , Nvidia G105M CUDA 512 MB, 2 GB DD3 memorije.

Sve je podešeno po default-u kako je to instalacija prepoznala, tj. ništa nisam menjao. Igra mi radi savršeno, laptop se uopšte ne greje, ALT-TAB gotovo trenutno itd.

Znam da vi uzimate u obzir samo ultra/high podešavanja ali treba ovo reći zbog 90% "smrtnika" koji bi da igraju ovu SJAJNU igru ali se dvoume zbog hardvera.

Inače, teram "narodnu" verziju :)

Ja noob ne umem da snimim poziciju u narodnoj verziji campagne moda? Any hints?

Ne moze da se snimi, jos uvek je nisu odradili kako valja, strpi se nedelju dana... :)

Pa to i jeste poenta. Da, ja igram SC zbog multiplayer-a, ali meni multiplayer predstavlja LAN zezanje sa drugarima, ne Battle.Net drndanje sa nepoznatim likovima.
Kome je stalo do ladder-a, poena na B.Net-u i slično, njemu je svakako neophodan original za to. Sada sam u situaciji da imam original i jedva čekam da neko provali kako da nabudži LAN u igru.

Pa ako svi imaju original, nije problem igrati u lanu, samo je bitno da su svi računari imaju izlaz na net, a to danas imaju sve igraonice...

@skituljko, lanmi86

Koliko ja znam, moze. Samo vam treba novija verzija kreka.

Pa ako svi imaju original, nije problem igrati u lanu, samo je bitno da su svi računari imaju izlaz na net, a to danas imaju sve igraonice...
Možda, ali koliki ti bandwith treba za 4, 8, 16 ljudi koji bi istovremeno da igraju?
U SC2 nije više server onaj koji inicijalizuje igru, sve ide preko Battle.Net servera.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno