Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam to sve preorderovao jos kada su se pojavile prve informacije o igri, i to za 0funti. :p

Ti mislis da se ja zezam da mi stoji cena za SC2 27funti kad se ulogujem ?
*** ne znas politiku shopto-a, uvek su cene nize ako preorderujes mnogo pre izlaska, nije mi ovo prva igra ispod cene koju cu kupiti.
Jedino ako se zayebavas i pricas o piratskoj verziji, onda je to zalosno, valjda si svestan da neces moci da igras online.

Ma ebe mi se za online.:D Ja sam singleplayer orijentisan, glavno mi je da single kampanja bude dobra...;) Uostalom kada predjem single onda cu uzeti original radi multi-a. Nisam igrao SC nikada online, nisam imao uslova za tako nesto vjerovatno bih ga cepao... Ali ovaj nastavak, ako bude dobar kao i jedinica, mozda i odigram koju partiju online - pod uslovom da ne bude neke mjesecne predplate kao za WoW.;)

Poslednja izmena:
Ok i obavezno kupi igru u Gamesu za 6,7k. ;)

UK je Evropska regija.

Tako to rade Koreanci

Korean Air made a deal with Activision Blizzard to have 2 of their airplanes sprayed with a giant Raynor.

419.jpg

420.jpg

Hahaha,ti korejci su skroz blesavi, oni cure umesto u bioskop vode da gledaju direktne prenose SC meceva :d nisam verovao kad sam video

Evo i uživo kako sve to izgleda.;)

[YOUTUBE]GDQE6AZ5OoA[/YOUTUBE]

Ubacio bih sve u prethodni post ali prošlo vreme za edit. Ako je neko od moderatora voljan nek prebaci ovaj video iznad.

haha oni nisu normalni :D
vrh :D

Koja su predvidjanja za prodaju SC2 ? 10, 15,20 mil kopija ? Naravno mislim na orginale.
Kako li ce meni SC2 raditi na laptopu iz potpisa,dok ne kupim jaci PC ?

Koja su predvidjanja za prodaju SC2 ? 10, 15,20 mil kopija ? Naravno mislim na orginale.
Kako li ce meni SC2 raditi na laptopu iz potpisa,dok ne kupim jaci PC ?

Analitičari predvidjaju da će se u prvoj godini prodati oko 5 mil. kopija igre mada neki smatraju da je i ovo mala cifra. Ova predvidjanja ne uključuju Kinu u kojoj SC2 treba da se pojavi 2011.

Radiće ti sasvim solidno.
Igra je optimizovana da radi i na slabim mašinama i na jakim naravno sa odgovarajućim podešavanjima.

Ako nesto valja kod Blizzarda je sto mu igre rade i na slabijim masinama. Par puta su menjali minimalne specs za SC2, i ne znam koje su usvojili, ali je dugo kruzila varijanta sa p4 2.4 i 9800pro kao minimum. Sto je danas smesno. Ne znam sta je na kraju bilo, vidi na sc2 sajtu

Ne znam kakva ce biti retail verzija, ali je beta gladna RAMa. Imam opasan FPS drop ako playeri imaju povecu armiju, pa se trudim da nabavim jos jedan stick pre nego sto izadje igra. Slozio bi se da Blizzard igre su uglavnom bolje optimizovane i ne traze previse, ali za sada SC2 ne prati istu politiku.

Ne znam kakva ce biti retail verzija, ali je beta gladna RAMa. Imam opasan FPS drop ako playeri imaju povecu armiju, pa se trudim da nabavim jos jedan stick pre nego sto izadje igra. Slozio bi se da Blizzard igre su uglavnom bolje optimizovane i ne traze previse, ali za sada SC2 ne prati istu politiku.

Zato se i zove beta :D Sigurno ce finalna verzija biti dodatno optimizovana.:)

Zato se i zove beta :D Sigurno ce finalna verzija biti dodatno optimizovana.:)

Nesto sumnjam da ce im engine pretrpeti velike promene, posebno sto ima jos mesec dana do izlaska. :) A i ne secam se da je Warcraft 3 ili WoW beta radila ista losije od njihovih retail verzija. Sve u svemu, 2GB RAMa je svejedno malo za vecinu novijih igara, tako da im nije zameriti.

Poslednja izmena:
Igra je veoma CPU bounded, vec je ranije bilo reci o tome...mislim da ti frame rate pada zbog cpu, a ne zbog rama. Mada ne znam u kojoj rezoluciji igras

Frame pada zbog CPU! Problemi sa memorijom su freeze igre i poruka da je memorija preopterecena, nema frame dropa...

Igram 3v3 sa jos dva prijatelja koji isto imaju dual core-ove i jedina razlika (u njihovu korist) nam je cache i mozda 100/200MHz + imaju vise RAMa, tako da mi je tesko poverovati da je CPU problem. Cak i blue posteri na Battle.netu konstantno ponavljaju da bi trebali imati minimalno 3GB za SC2. I ja sam mislio da je CPU posto kad spustam grafiku, ne dobija se FPS u velikim bitkama, ali me buni gorepomenuto sa ljudima koji imaju losiji kompjuter, osim RAMa, a nekako dobijaju vece brojke.

@fingon82: Igram u 1920x1080.

Stvar je u tome da se strategije najvise oslanjaju na CPU, jer preko njega se racuna AI svih jedinica na mapi:) Budimo iskreni taj e2180 nije sampion u brzini, a ti si odvalio full hd rezoluciju :)

Nema veze u kojoj rezoluciji igra jer ima Radeon 4870 koji je sasvim dovoljan za 19x10 rez. Meni deluje da je SC2 beta lose optimizovana. Nema podrske za vise od dva jezgra. Mislim da je prezahtevna za ono sto nudi (ograniceni broj jedinica bi trebao da znaci manje posla procesor).

SC2 je glavni razlog zasto cu verovatno da sredjujem masinu ovog leta.

Igram 3v3 sa jos dva prijatelja koji isto imaju dual core-ove i jedina razlika (u njihovu korist) nam je cache i mozda 100/200MHz + imaju vise RAMa, tako da mi je tesko poverovati da je CPU problem. Cak i blue posteri na Battle.netu konstantno ponavljaju da bi trebali imati minimalno 3GB za SC2. I ja sam mislio da je CPU posto kad spustam grafiku, ne dobija se FPS u velikim bitkama, ali me buni gorepomenuto sa ljudima koji imaju losiji kompjuter, osim RAMa, a nekako dobijaju vece brojke.

@fingon82: Igram u 1920x1080.

Ja imam 4gb rama, a slabiju grafiku, i nikad nemam pad framerate,ali desi se kad igram na xp u koji vidi 3.25gb da mi se igra zamrzne na 0.1 sekundu kad ima puno jedinica...izbaci upozorenje za low memory u donjem levom uglu...nije to klasican pad fr, vec vise kao vrlo kratkotrajna zamrzavanja. Ne znam da li sam lepo objasnio , ali razlika je primetna izmedju ta dva. Tako da je ili tako nesto, ili procesor. Vidi u settingsima igre, za svako 2. podesavanje pise da je cpu glavni poslovodja :)

Poslednja izmena:
32bitni win ima 1.6gb ogranicenje po procesu ako me secanje dobro sluzi. Za one koji imaju vise od 2gb rama neka izguglaju kako namestiti 3gb switch i prevazidju to ogranicenje...

Poz

Rusi farbaju automobile :)

16iibzb.jpg

Ja sam razmisljao da na celu istetoviram Starcraft 2, na potiljku kao Hitman sto je imao bar kod,ja bih stavio serial key!E svasta,sta sve ljudi rade,to je da ne poverujes.

Poslednja izmena:
Ako neko zna neki link ka pdf ili bilo sta slicno gde je obradjena radnja pre i za vreme sc1 neka okaci, ubih se trazeci knjigu koja je isla uz sc1 da se prisetim Lore-a, i ne mogu da je nadjem

ko je hardcore StarCrafter (mislim na BroodWar) ne moze da sakrije svoje razocharenje ovim smecem od nastavka.

toliko ;)

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3180243

Blizzard is jumping on the 3D bandwagon, as StarCraft 2 production director Chris Sigaty has revealed a patch will be issued for the game soon after its release that'll at 3D for those who can take advantage of it.

"We will be releasing 3D in the first few months, for those Nvidia cards and screens that support it," Sigaty told IGN (via VG247). And despite Nvidia being name-dropped specifically (and despite the fact Nvidia had a presence at the StarCraft 2 event in Seoul, South Korea where the interview was taking place), Sigaty also assured that they're "optimizing for all systems."

But 3D effects aren't the only graphical update that StarCraft 2 will get, as Sigaty also said Blizzard intends to continue to update the game with new visual features as time goes on and "median hardware gets faster." And while Sigaty also confirmed StarCraft 2 won't support anti-aliasing (a technique used to smooth out the rough edges in 3D graphics) out of the box, that could be one of the graphical updates the game receives later on.

StarCraft 2 is set for release in just a few weeks, on July 27.

Igra nece podrzavati AA kada izadje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno