Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko će me biti briga za AA na 15.4" laptopu u 1080p, eventualno 1600x900

AA ce biti omogucen kroz patch, a ne znam koji racunar nema danas izlaz na broadband i sta ce vam zaboga LAN. Mislim, jeste oldschool ali druga su vremena. Isto tako ne vidim zasto je problem ako trazi internet za install, pa niko nece da kupi da bi igrao 1/3 singl player kampanje. Bas cepidlacite...

Poslednja izmena:
nije cepidlacenje, nego realno, ako svaka igra danas, pa i krs igre imaju AA, zasto ga jedan SC2 nema??? ne vidim razlog zasto ne postoji kao opcija!
A i LAN, sta bi falilo da ima, kad odem negde sa drustvom van grada, da se koljemo medjusobno! ali dobro imaju sad ove varijante internet preko gsm mreze, samo treba da se vidi koliki je protok tokom igre, pa da ne ispadne mnogo skupo.

Šta će mi LAN?
Hoću bre da igram sa drugarima multi kada odemo u vikendicu i ponesemo laptopove. Neću da plaćam skupi net preko mobilnog za to! Totalno mi je bezvezno to što nove igre imaju sve manje funkcionalnosti i sve više ograničenja u odnosu na stare.
Kada se setim da je prvi Diablo imao čak mogućnost da do 4 računara budu povezana RS232 kablovima za multiplayer... :(

Poslednja izmena:
borba protiv piraterije
poturanje dlc-va
naplacivanje mapa
takmicenja preko neta
social networking

to su im valjda extra stvari

to to vikendica, drustvo, LAN.... ma da u amerikama sve vikendice imaju brz net!

kako bi inace SC2 bio integrisam sa facebookom ako nema net uvek :d
koja glupost!

Borba protiv piraterije. Kratko i jasno. Zato je i implementiran bezbroj sistema da se spreci ilegalno igranje StarCraft-a 2.
Da se ne lazemo, igrace se ovo jako jako puno. Po meni, dati 40-ak evra (koliko je trenutno na preorder-u) nije puno ako ce se igrati u nadolazecim "godinama". Ja sam je preorder-ovao jer smatram da treba podrzavati timove koji prave PC ekskluzive, jos malo ih je ostalo...

Ja se samo nadam da će ipak za par godina da izbace patch koji skida sve vidove DRM-a. Hoću bre Starcraft koji mogu da igram u bunkeru sledećih 50 godina posle trećeg svetskog rata.

Ja se samo nadam da će ipak za par godina da izbace patch koji skida sve vidove DRM-a. Hoću bre Starcraft koji mogu da igram u bunkeru sledećih 50 godina posle trećeg svetskog rata.

+1

btw.
Šta misliš da razvučemo neki LAN kabl od mog do tvog bunkera. Kampanja postane dosadna posle 15 godina.

Imala je stara Jugoslavija razvučenu mrežu vojnih podzemnih komunikacionih kablova od kojih jedan deo još uvek funkcioniše na teritoriji Srbije. Treba samo da provalimo kako da se priključimo na mrežu :p

Ko ce smeti da razvlaci kablove dok mutanti tumaraju napolju? :)

eo ja :D

fallout_deathclow.gif

Hoću bre da igram sa drugarima multi kada odemo u vikendicu i ponesemo laptopove.

zar se na vikendicu ide da bi ste igrali igrice? :S:

vreme se stvarno promenilo od kada je moja generacija isla na vikendice, mi smo nosili pice, pusenje, crveno i belo meso, cumur i zene, kakav crni laptop i igrice islo se da bi pili pusili i karali do besvesti, probajte za promenu malo old school vikendicu, videcete da je pravo osvezenje a interesantno je najmanje koliko i starcraft...:d

Roštilj, pivo i LAN party jako dobro idu zajedno, veruj mi :D
Nažalost, veliki broj mojih drugara je već počeo da traži način da pobegne od žena...

Roštilj, pivo i LAN party jako dobro idu zajedno, veruj mi :D
Nažalost, veliki broj mojih drugara je već počeo da traži način da pobegne od žena...

ko je pominjao sopstvene žene :d

šalu na stranu, dobro je da bar ima piva mada nikada nisam mogao da igram i pijem to mi je previše zadovoljstva skoncentrisano na malom prostoru :d

*** ja bio da rezervishem primerak juce ovaj me upisao pod brojem 180 i nesto :(
nadam se da ce dobiti dovoljne kolicine

da bre gde to ima da se rezervise :D mada verovatno deru sa cenom

a mozda je vreme da otvorim karticu koja zapravo radi placanje preko neta

da gde ti je propao preorder? cisto da znamo, da ne narucujemo tamo.
ja sam rezervisao u computerlandu, pa sad videcemo valjda je ok tamo

ako uzmem preorder na computerlandovom sajtu i stavim opciju placanja uplatnicom, kao broj racuna primaoca uplate pisu samo nule ?? wtf?

Mislim da ce to biti reseno veoma brzo.

Savetujem ti da kontaktiras Green shop direktno i rezervises svoj primerak.

Imas brojeve telefona na sajtu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno