Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa s'obzirom da ce zastita biti slicna assassins creed 2. proceni sam
plus sa zvanicnom cenom radi i multiplayer

Stize original u utorak a Filip je resio da objavi test na Benchu :)

pa s'obzirom da ce zastita biti slicna assassins creed 2. proceni sam
plus sa zvanicnom cenom radi i multiplayer
S obzirom da se radi o hardkor igri a ne o kežual multiplejeru kao što je WoW postao poslednjih godina, jedno 80% kupaca Starcrafta 2 tu uopšte nema šta da traži i bezveze će baciti pare. Ja prvi nemam nameru da puknem 50 evra pa da posle brišu patos samnom na battle.net-u, iako kampanju željno iščekujem.

^^Ne mora da znaci, mozes da igras u najnizoj ligi, i da imas ok rezultate, ili igras igre se prijateljima u multiju, ili meceve bez takmicarskog znacaja gde n00bovi pocinju, a i oni bolji igraju manje ozbiljno, pa moze da se pobedi. Kakav ti je to quiterski stav od pocetka ;)

Kao što reče fingon82, SC ima dve strane. Jedna je takmičarska i zahteva dosta vremena provedenih u vežbanju u učenju a druga je opuštajuća koja je nažalost ukidanjem LAN malo izgubila na draži.
Mada ko ne planira da se ozbiljno posveti igri tu je uvek narodna verzija sa nekim server emulatorom. ;)

Pa Blizzard ne vidi nijedan legalan razlog da pusti LAN - Battle.net daje istu mogucnost, jedino sto zahteva internet, koji maltene svi imaju sada ionako ;) Em sto im je preko 50% prodaje u Juznoj Koreji gde svi imaju net i igraju SC preko neta ionako ;)

tezina sc 1 i 2 i potreban skill da bi se uzivalo u miltiplayeru su ponekad strasno precenjeni. da se ljudi ne plase da probaju da nauce videli bi kako brzo moze da se pocne sa uzivanjem u igri, al svi su nabedjeni da bez 12 sati igranja dnevno nemaju sta da traze u multiplayeru. ne morate biti najbolji na svetu, mozete igrati u bronze i silver ligama i dalje se zabavljati, i okusiti najbitnije atribute sc multiplejera, adrenalin rush i zadovoljstvo kad vidite koliko ste se poboljsali u odnosu na neki raniji period.

najvise mi je zao sto sc scena sama sebi najvise naskodi ovime, preduvavanjem imidza igre i utiska o potrebnom skillu odbijaju nove igrace i rast samog community-a. greota.

Poslednja izmena:
Biću, možda i kritikovan, ali se meni SC2 uopšte ne dopada.

a sto bi bio kritikovan? pa nemogu sve igre da se svide svakome... kakve veze ima to sto je starcraft ime pa sada mora svima da se dopadne...

a drugo nepada mi napamet da dajem 6000 crvenih za ovu igru ma koliko bila dobra ali nije vredna tih para bar ne za nase trziste i za nase plate, pa jel oni ******i svataju da je to pola necije plate i sada neko treba da da pola plate zarad *******cije... da su rekli 3000 hiljade pa covek da kaze ali ni manje ni vise nego 6k pa ***** i me malo ali sto je puno puno je.

ok vidim da je cena na shopto oko 43 eura, mozda sam i ja malo preterao sa 3k cenom ali sto nije cena isto ko u svetu nego kod nas sve mora da bude skuplje, sta su ti nasi prodavaci uradili pa da cena mora da ide gore za 2000 dinara, jesu morali da naprave jos neku tablu ili su morali da naprave nove omote za igru ili sta pa da cene mora da ide gore... nesvatam ali znam da je nekome debelo zinulo dupe za pare pa se bogati na tudju nesrecu...

^ Stvar je u tome sto njih, kao i sve ostale briga da li ce ovde prodati 10 ili 1000 kopija. Nase trziste je zanemarljivo malo, pa se prema njemu tako i odnose.

Mi kao trziste nismo i necemo nikada biti zanimljivi,pa kod nas se jos koristi dial-up internet,gde smo mi jos od sveta!Potpuno se slazem sa tobom Smallville,ali ima ljudi da ne kazem fanatika koji bi platili i vise ako treba,a nema pas zasta da ih ujede!Ja sam uvek vise bio naklonjen single player igrama iz tog razloga da ne bih provodio 12 sati za racunarom i kasnije da zalim sto nisam ziveo kao sav normalan svet!

A da sacekamo da igra izadje, da raspalimo po kampanji, po multiju pa cemo onda ovde da pricamo sta se kome ne svidja :)

a sto bi bio kritikovan? pa nemogu sve igre da se svide svakome... kakve veze ima to sto je starcraft ime pa sada mora svima da se dopadne...

Kažem to zbog toga što sam SC i SCBW dosta igrao i imam ih orginal. Ova igra, ako je ono što sam ja video u BETA fazi... To nije SC.
U kada zealote ubaciš između minerala i baze, praktično se ne vide od silnih radnika koji trče tamo ovamo. Ja ne bih imao ništa protiv da su updateovali stari SCBW, sa novom pričom i novim graphics mogućnostima.

Ovo je neki klon/mix. Koliko je orginal bio dobar, toliko mi se čini da ova igra više na mišiće pokušava da se proda na krilima stare slave.

Liči na novi StarTrek OnLine. :(

Fun fact: Blizzard zaradi preko 100 miliona dolara MESECNO od WoW pretplata. Pure profit.

Da li ce verzija skinuta sa Blizzardovog sajta moguce da bude "zalecena"?

26.07.2010 bice premijerna ponocna prodaja u Orange shopu a prvih 5 kupaca dobija i majicu na poklon!

Jel ja pricam na kineskom kad kazem ovde da Starcrat 2 u Britaniji kosta oko 4500din ??!
Kakvih crnih 6k i Games!
Nemoj da ste ludi i da bacate pare!
http://www.shopto.net/PC/VIDEO GAMES/PCST30-StarCraft II Wings of Liberty.html
Ja ako se odlucim za original sigurno uzimam sa shopto.net. Vec sam nekoliko igara uzeo za ps3 i znam da je mnogo jeftinije nego kod nas.
Nego jel znas mozda da li ce igra stici u kod mene tacno 27.?
Posto pise ako se odradi pre-order do 23. stize tacno 27. u suprotnom daju ti 3 funte.

Poslednja izmena od urednika:
Ova cifra od $100 mil. što se pominje odnosi se na sve tri ekspanzije. Kad se to raspodeli i ne izadje toliko mnogo ako se uzme u obzira kvalitet same produkcije igre.
Activision Blizzard has spent over $100 million on the three-part sequel to the science-fiction real-time strategy game, which kicks off with Starcraft II: Wings of Liberty on July 27.

Mnogi gaming shopovi su imali varijantu da se kod njih plati preodrder po jeftinijoj ceni. Znaci davali su popuste za preodere a na dan izlaska nece biti te jeftinije cene.

Ja ako se odlucim za original sigurno uzimam sa shopto.net. Vec sam nekoliko igara uzeo za ps3 i znam da je mnogo jeftinije nego kod nas.
Nego jel znas mozda da li ce igra stici u kod mene tacno 27.?
Posto pise ako se odradi pre-order do 23. stize tacno 27. u suprotnom daju ti 3 funte.

Igra ce stici 3,4 dana pre datuma izlaska, kao i sve kod njih.
Ja sam uradio preorder pre vise od godinu dana po 27 funti i za tu cenu dobijam igru.
Takodje sam uradio preorder Diabla 3.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno