Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igra ce stici 3,4 dana pre datuma izlaska, kao i sve kod njih.
Ja sam uradio preorder pre vise od godinu dana po 27 funti i za tu cenu dobijam igru.
Takodje sam uradio preorder Diabla 3.
Nisi razumeo. Mislio sam da li ce igra stici kod mene 27. Znam da dobijaju ranije igre ali tamo pise da je dostavljaju tacno 27 ako preorderujes do 23. u suprotnom daju ti novac.

Preko naravno ;) Ko nadje retailera iz J. Koreje ili Kine garant dobija bolju cenu.

Skidao sam sa Blizzovog sajta,i doslo mi je do 2gb skinutog...NN osoba je ugasila komp...Ja pokrecem ponovo Blizz downloader,znajuci da je svaki download u njemu moguce nastaviti(resumable),program pronalazi da sam ja skinuo 1,5 gb i nastavlja download od te cifre.
Moje pitanje glasi,da li ce igra koja bude skinuta biti corrupted?

Moj odgovor: Ne

Barem je meni tako bilo sa betom...

Ammm ne sećam se, iz 2x sam skinuo, puko mi net, ali mislim da se možda razlikovalo 200mb max... Ne više... Ali patchevi kasnije su me hebali samo tako....

EDIT: Ako hoće neko betu a nema je, neka mi kaže da mu prenesem acc... Da se s'igra dok ne izađe, a iskreno ne znam još koliko će trajati :/

Poslednja izmena:
Beta veceras kraj.

Ja sam se lepo naigrao na beti, kupio bi igru ali nisam ocekivao da ce biti 6k din najvise sto sam ocekivao da ce biti 4.5k din.
A i onako mi je kampanja bitnija od multija.

Poslednja izmena:
Možeš naručiti preko neta za toliko

Pa rekao je Bob Marli da je narucio jos kad je pre-order bio 27 funti. (kao sto je sad Diablo 3)
StarCraft 2 je sada 35 funti, postarina oko 4 funte (njihova).
Bolje je kad im kazes da ti naplate u funtama jer ispadne jeftinije nego u evrima.
Sada je evro oko 105 dinara pa je postalo malo neisplativo.
Ja cu najverovatnije sutra/prekosutra naruciti. Sva sreca pa imam oko 50 evra na kartici jos kad je evro bio 70-90 dinara.,)

Poslednja izmena:
a sta je sa carinom? to niko nepominje?

Za digitalne verzije nema carine, ali ako kupiš u kutiji, naplatiće ti je sigurno, pogotovo sada kada se krpe za budžet.... lopovi jedni.

Ja sam naručio AVP za 30$ pre par meseci i stigla igra i račun za carinu i kojekakve takse. Na kraju me ispalo kao da sam kupio za 50€ igru sa steama.

Ako kupuješ - samo digitalno!

I koliko kosta ta digitalna verzija?

vidi na g2play
ali kao što rekoh, meni carina nikada nije prešla 200din... poslednji put 60, mogu i da iskopam negde tačan datum narudžbine... igra je koštala 40e

Koja crna carina sa shopto, narucio sam do sad min 30 PS3 igara i ni dinara nisam platio carine, a igre stizu nekad i za 4 dana. Po meni samo lud covek kupuje ovde igre, bez uvrede.

Za digitalne verzije nema carine, ali ako kupiš u kutiji, naplatiće ti je sigurno, pogotovo sada kada se krpe za budžet.... lopovi jedni.

Ja sam naručio AVP za 30$ pre par meseci i stigla igra i račun za carinu i kojekakve takse. Na kraju me ispalo kao da sam kupio za 50€ igru sa steama.

Ako kupuješ - samo digitalno!

Na shopto.net mislim da niko dosad nije dobio carinu, ne stavljaju vrednost na paket, a ima dole tema o tome na konzolnom podforumu...

Poslednja izmena:
Size: 7.08 GB StarCraft 2 Wings Of Liberty Retail (enGB) :D

mogu da upload pdf(ako je dozvoljeno?),ima story line itd :p

Prilozi

• sc2.jpg
    sc2.jpg
    365.8 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Ne znam da li ste videli ovo:

imageview.php

Poredjenje ATI vs Nvidia

imageview.php

Final words

StarCraft II: Wings of Liberty seems to be a huge title with a lot of potential. We loved playing the beta and can't wait for the final product.

We do wish it would have used a next-gen DX11 engine and some more eye-candy, but none the less it still is a very attractive game to observe alright. Performance wise if you stick to 0xAA then any reasonable graphics card will do just fine. Value for money wise if you are in the market right now then you should hunt down a Radeon HD 5770, 5830 or GeForce GTX 460 768 / 1024MB. We hope that ATI will update their drivers soon so that AA can be tested on their end as well. That's it for this article, it was a bit of a rush job so forgive me as it could have used a little more wording here and there.

Remember, the results as seen today are based on the the non-final product and are measured with FRAPS. Please look at the numbers as a strong indicator, and not precise measurements.

ceo test sa FPS ovde

Skinulo se...Installer naravno- Hell's not time...Videcemo da li ce biti corrupted...

Ja ne vidim razliku između ta dva shoota.

LOL. Razlika je u terenu. Dajte molim vas. To je totalno nebitno.

Poslednja izmena:
sta tipicno za ati? hardver je tu toliko vremena, dx9 je u pitanju, da hoce oni bi implementirali i za ati, al treba da se plati

i jesam li ja corav, ili razlike gotovo da nema? ah razlika u texturi podloge, lol kakvo cepidlachenje... no kao da je bitno, ovo je sc2, strategija, koga boli uvo za tolicne detalje

Poslednja izmena:
sta tipicno za ati? hardver je tu toliko vremena, dx9 je u pitanju, da hoce oni bi implementirali i za ati, al treba da se plati

i jesam li ja corav, ili razlike gotovo da nema?

Najgore je što oni i nisu implementirali AA.AA se omogućava kroz drajvere kod nVidia-e, a kod ATI-a mogućnost, za sada, ne postoji.Big deal.

Igra koristi deffered renderer, koji ne podrzava AA u DX9, te stoga mora da se brute-force-uje kao što su ovi napisali. Patch koji su spominjali se najverovatnije odnosi na DX10+ podršku, gde bi AA trebao da radi normalno.

Mnogo veći problem je što igra nije multhreadovana, što je sramota za 2010. godinu i budžet koji imaju.

Sta ima da je multithreaduju kad ima da leti i na Pentiumu 4. :)

Za sve postoji prvi put...
Doduše ja navijam iz petnih žila da se pojavi neki zbudž LAN server što pre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno