Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
smache, jedina opcija ako zelis da predjes na EU server, jeste da pises blizardu, drugih nacina nema..
naravno da bliz nije obracao paznju kome daje EU a kome US key, a i zasto bi? ko da bi se neko cimao da tumba po accovima, aha ovaj igra na EU a ovaj na US, ovaj ima sc a ovaj WOW njemu necemo... nemaju druga posla...
elem ako nekog ima na EU serveru nek cima slobodno orckrist.erdoglija je ID, znate sta vam je ciniti :p

Ranking je super odradjen, ja sam dosao iz Copper lige do Gold lige za 2 dana, opusteno, napravio taktiku nabio malo skill-a, tako da lomim i ove u gold ligi, inace ako ste u gold ligi, veoma verovatno je da cete odigrati partiju sa nekim iz platinum lige. Ja sam vecinu partija izgubio glupo :). Inace sa drugarom imam 9:3 skor u 2 v 2, jedno vreme smo imali i bolji skor :).

Ja dobio 1 key od Sk gaming-a, posle su mi dosla jos 2 invite-a :).

Pozdrav!

Ranking je odradjen smeshno. Da je realno, sa ovih prostora niko ne bi igrao platinum ligu. Ova tvrdnja se bazira na BroodWaru, pitanje je vremena ( i patcha) kada ce i SC2 scena dobiti na kvalitetu. Poenta je da mi nemamo kvalitet (ni u najavi).

smache, jedina opcija ako zelis da predjes na EU server, jeste da pises blizardu, drugih nacina nema..
naravno da bliz nije obracao paznju kome daje EU a kome US key, a i zasto bi? ko da bi se neko cimao da tumba po accovima, aha ovaj igra na EU a ovaj na US, ovaj ima sc a ovaj WOW njemu necemo... nemaju druga posla...

Pisao sam im, al' uzalud.

This beta test is mainly to help us balance the game. The feedback we receive from each region will help us create a true, well balanced game that our StarCraft title deserves. I understand that you may have friends or family playing in other regions, or you may have technical issues because of distance, but at this time, we will not be able to accommodate your request. We are committed to making this game a global experience for all regions involved.

Drugim rečima... Not gonna happen, boyo.

Uostalom, igra će ubrzo izaći, tako da... ;)

nije uzalud, samo trebas da budes uporan i da smaras... 2 mejla dnevno i ti fazoni, bas ono da im se popnes na rac xD tako pricaju ljudi... i neki su tako uspeli da dobiju EU key :D tako da sta da ti kazem, sem SMARAJ :D

uf tek sad skontah da je to od njih odgovor :D damn, ljudi tako pricaju, kao moze, i oce da svicuju ki :S

to i jeste samo jedna od mana bnet2, kod "keca" em mozesh da pravish multiacc, em birash server na kome cesh da igrash. To ako ne reshe do izlaska igre, bice u bedaku nevidjenom.

Ranking je super odradjen, ja sam dosao iz Copper lige do Gold lige za 2 dana, opusteno, napravio taktiku nabio malo skill-a, tako da lomim i ove u gold ligi, inace ako ste u gold ligi, veoma verovatno je da cete odigrati partiju sa nekim iz platinum lige. Ja sam vecinu partija izgubio glupo :). Inace sa drugarom imam 9:3 skor u 2 v 2, jedno vreme smo imali i bolji skor :).

Ja dobio 1 key od Sk gaming-a, posle su mi dosla jos 2 invite-a :).

Pozdrav!

Hah, za kratko vreme sam bio platinum broj 12, startovao sam sa 7-0.. kasnije sam poceo da tonem i onda sam namerno izgubio oko 20 igara zaredom posto je ovo prva strategija koju igram kompetativno online i treba da se naviknem prvo na mehaniku i ostalo.. Pratio sam starcraft u Koreji i to mi je pomoglo jer znam kako se igra igra i osnove rts-a. Samo mi jos fali mehanika, multitasking i da ne zaboravljam stvari..

@gile23

He, da je dobro odradjen ranking ne bih bio prvo copper, pa gold, pa silver posle kvalifikacija :) prosetao se kroz sve lige. Da se nisi popeo u gold, ne bi ti bio dobar sistem ;)

@gile23

He, da je dobro odradjen ranking ne bih bio prvo copper, pa gold, pa silver posle kvalifikacija :) prosetao se kroz sve lige. Da se nisi popeo u gold, ne bi ti bio dobar sistem ;)

za 2 dana 4 lige teshko i da mu je ortak admin bneta2, al ajd ... ako kaze da je tako neka bude :D

Samo moras da igras dobro, nista vise, mozes za 1 dan da predjes iz novice u pro ligu, samo da bi to uradio treba ti streak da se slogiras :).

Trenutno nema nekog ekstra pro-a kao u WC3 TFT da te dobije sa herojem i 3 vojnika, a ti imas duplo vise vojske i heroja. Igra je takva da samo posmatras protivnika na sta ide, ako ide mass mutaliska ti pravis mass phoenix-a kod protoss-a, kod terrana napravis 2 raven-a i mass viking-a, bacis sa raven-om onaj drugi spell sto kao blokira ranged attacks i vikinzi ih razbiju :). Gledas na sta ide protivnik, ti samo pravis najjacu vojsku protiv te. Vecina igraca trenutno ide na iste fore, ubacite neke svoje ideje i lomite ih, ja sam mozda max 10 partija izgubio da me je protivnik razbio, ostale sam uvek izgubio glupo i u vecini slucajeva zato sto sam zaboravio da pravim ono sto je najjace protiv odredjene jedinice. Tipa ako terran ide mass tenkova, ti napravis 5 phoenix-a, podignes tenkove sa phoenix-ima, ostalu vojsku lagano sredis, kada se spuste tenkici na zemlju razbijes ih i kraj prica, isto sam radio i protiv toss-a, na ovu foru sam dobio mnogo partija.

A najvise volim foru odes kod protivnika u bazu i samo mu pravis topice, lik je to prvi put iskoristio 2v2 ja sam zino :).

Drug je pre kidao SC Broodwar, od 30+ partija dobio me je samo 2 partije !!!

Pozdrav!

repostujem moj post sa drugog foruma:

Moja epic cinematic singleplayer Starcraft 2 mapa je dostigla release fazu, v1.0 is out!
http://www.sc2mapster.com/maps/call-ancestors-v0-1/

Ova full verzija mape sadrzi FULL VOICEOVERE za sve karaktere u igri! :D Naravno sve cestitke za to idu ludoj ekipi sa Photon Tide foruma koji su se bacili na posao i profesionalno sve snimili. Par stvarcica u mapi jos nije gotovo, ali to su minorni detalji. Rad na mapi #2 krece uskoro.

Samo moras da igras dobro, nista vise, mozes za 1 dan da predjes iz novice u pro ligu, samo da bi to uradio treba ti streak da se slogiras :).

Trenutno nema nekog ekstra pro-a kao u WC3 TFT da te dobije sa herojem i 3 vojnika, a ti imas duplo vise vojske i heroja. Igra je takva da samo posmatras protivnika na sta ide, ako ide mass mutaliska ti pravis mass phoenix-a kod protoss-a, kod terrana napravis 2 raven-a i mass viking-a, bacis sa raven-om onaj drugi spell sto kao blokira ranged attacks i vikinzi ih razbiju :). Gledas na sta ide protivnik, ti samo pravis najjacu vojsku protiv te. Vecina igraca trenutno ide na iste fore, ubacite neke svoje ideje i lomite ih, ja sam mozda max 10 partija izgubio da me je protivnik razbio, ostale sam uvek izgubio glupo i u vecini slucajeva zato sto sam zaboravio da pravim ono sto je najjace protiv odredjene jedinice. Tipa ako terran ide mass tenkova, ti napravis 5 phoenix-a, podignes tenkove sa phoenix-ima, ostalu vojsku lagano sredis, kada se spuste tenkici na zemlju razbijes ih i kraj prica, isto sam radio i protiv toss-a, na ovu foru sam dobio mnogo partija.

A najvise volim foru odes kod protivnika u bazu i samo mu pravis topice, lik je to prvi put iskoristio 2v2 ja sam zino :).

Drug je pre kidao SC Broodwar, od 30+ partija dobio me je samo 2 partije !!!

Pozdrav!

Ne bacam hate ali...iz svega ovog shto si napisao mogu sa sigurnoshcu da tvrdim da imash vishe nego low skill za StarCraft + voleo bih da znam koji je nikname tog tvog druga koji "kida" BroodWar a ti ga lagano dobijash (chisto da mu kazem da se samoubije).... to sa "topicima u bazi" se zove cannon rush i igraju ga totalni noobovi, uostalom nateracesh me da uploadujem replay u SC2 gde je meni probano da se proda cannon rush. Oko deff-a u SC je opshtepoznato da je napad najbolja odbrana i da je igra takva da su uniti ofanzivno-deffanzivni a ukoliko ti chekash da vidish na shta sam ja krenuo da bi me deffovao, mogu da kazem da cesh imati vremena toliko da napishash GG (ukoliko si manner). Sve u svemu, kao shto rekoh, proci ce dosta vremena dok se SC2 scena ne isfiltrira i botovi ne vrate "svojim" igrama. Kod rankinga je vrlo jednostavna stvar, za 2 dana ne mozesh da predjesh iz lige u ligu jer server nema refresh na 2 dana da bi mogao da sumira tvoj score makar on bio i 100:0. Toliko ;)

Ja sam nekoliko dana cekao da udjem u silver, 3 ili 4, ne secam se. Mozda su ubrzali ranking sistem, mada ne verujem. Trebalo bi da se igra 20-30 placment meceva da bi bio realan, ja ponovo krenuo da igram placement meceve i sa bednom igrom dobijam one n00b-ove. I znaci, bicu platinum :D a realno sam za silver, pa da se brukam tamo. Malo je 5 meceva

Poslednja izmena:
Ja sam nekoliko dana cekao da udjem u silver, 3 ili 4, ne secam se. Mozda su ubrzali ranking sistem, mada ne verujem. Trebalo bi da se igra 20-30 placment meceva da bi bio realan, ja ponovo krenuo da igram placement meceve i sa bednom igrom dobijam one n00b-ove. I znaci, bicu platinum :D a realno sam za silver, pa da se brukam tamo. Malo je 5 meceva

Iz tog razloga sam i rekao da je ranking odradjen smeshno.

Novi patch

StarCraft II Beta - Patch 12 (version 0.14.0.15343)

--------------------------------------------------------------------------------

StarCraft II Beta -- Patch 12 (version 0.14.0.15343)

The latest patch notes can always be found on our StarCraft II Beta General Discussion forum.

Balance Changes

PROTOSS
Forge
Build time increased from 35 to 45.
Life and shield values decreased from 550/550 to 400/400.
Mothership
Vortex now removes Force Fields within its area of effect.

TERRAN
Thor
Radius decreased from 1.375 to 0.8125.
Model size reduced to match new radius.

ZERG
Roach
Supply count increased from 1 to 2.

User Interface

Several Hotkey changes have been made (German client only).

Bug Fixes

Fixed a crash which sometimes occurred when quitting the program.

ma papani ne mogu da reshe alt tabovanje, chim to uradish igra chrashuje ili se comp zabuguje do restarta

Poslednja izmena:
ma papani ne mogu da reshe alt tabovanje, chim to uradish igra chrashuje ili se comp zabuguje do restarta

ja neam tih problema... jedini problem koji sam imao 2-3 dana je da kad odem na exit game samo frizuje, dok ne udarim ctrl alt del i ubijem ga u task menadzeru... mozda je i do mog kompa bilo jer nisam ga resetovao dugo... sad sve sljaka kako treba :bottle:

Meni i dalje posle ovog update-a izlece iz igre, to mi racuna kao poraz jer zamrzne u igri. Sinoc sam tako 3 uzastopne partije izgubio

Uf konacno neki RTS koji ce da valja ove godine i da skrenem misli od promasaja godine po imenu C&C 4 (znam malo sam skreno sa teme topika nemojte zameriti :D)
:banana:

Dobro ajde sad mozda sam i ja preterao :), mozda je bilo max 5 dana, ali max. Moj skill u starcraft broodwar je veoma nizak ne znam da li i kompa mogu da dobijem, ali starcraft 2 je mnogo drugacija igra od starcraft 1 tako da ako si pro u brood-u ne mora da znaci da si pro u sc 2 jer ima mnogo bitnih razlika u igri. Drugar vise igra iz hobija ali ima po meni ima jako visok skill u broodwar-u. Inace sk gaming organizuje turnir moze skoro svako da se prijavi vise informacija ovde. MazzConQ ako hoces da igramo jednu partiju da vidimo gde si ti a gde sam ja nema problema :).

Pozdrav!

Dobro ajde sad mozda sam i ja preterao :), mozda je bilo max 5 dana, ali max. Moj skill u starcraft broodwar je veoma nizak ne znam da li i kompa mogu da dobijem, ali starcraft 2 je mnogo drugacija igra od starcraft 1 tako da ako si pro u brood-u ne mora da znaci da si pro u sc 2 jer ima mnogo bitnih razlika u igri. Drugar vise igra iz hobija ali ima po meni ima jako visok skill u broodwar-u. Inace sk gaming organizuje turnir moze skoro svako da se prijavi vise informacija ovde. MazzConQ ako hoces da igramo jednu partiju da vidimo gde si ti a gde sam ja nema problema :).

Pozdrav!

ako si pro u BroodWaru, pro si u bilo kom RTS :p SC2 je (za sada) osiromashena verzija SC BW, ovde mislim na balans i igrivost a zakljuchak izvuci sam. Nisam ja neki baja ni u BroodWaru tako da ti ja nisam adekvatan parametar za odredjivanje skilla. A za SC2 imash gore u mojim postovima, smor mi je da igram qualifikacije po 10. put. Ako se nakanim da odigram (najvishe zbog 2v2 vanilica teamplayer) zvacu te da odigramo koju 1v1, nema problema.

Poslednja izmena:
Ako bi neko mogao da ostavi link za neke malo ozbiljnije buildove i strategije, ovo sto ja uspevam da pronadjem je blago receno smesno. Tnx.

Pa nemas nigde bas nesto u detalje objasnjeno najbolje ti je da skines replay koji od nekih pro igraca i pogledas kako igraju pa prilagodis svoj stil tome sto oni rade...

Jaoj koje srece, udelise i meni betu! :banana: Ali ta sreca je kratko trajala... :S:
Posto mi istekla wow predplata mislio sam da necu koristiti battle.net dok ne izadje SC2, i ja pre tri dana dam blizzard autentikator sestricu na koriscenje :wall:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno