Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
reaperima ne moze da se naredi kada i gde da koriste one jet packove?

kakve jet packove? Oni to koriste da mogu da se penju i silaze sa visih platformi. Nema tu neke mudrolije.

INace, od onog link-a sto sam dao za AI sa tim da se bira tezina, izvalio sam, posto svi fajlovi imaju identicnu velicinu izuzev jednog, taj jedan sam probao, to je bio fajl "hard", i on je jedini bio malo tezi. Kad kazem "malo tezi", recimo da bi dao problem nekom ko prvi put igra starcraft, i jedva da je izgradio bilo kakvu odbranu.

Takodje, sad sam izvalio da su ukinuli Dark Archon i njihovo cuveno "mind control". Prilicno sam razocaran iskreno.

Takodje, sad sam izvalio da su ukinuli Dark Archon i njihovo cuveno "mind control". Prilicno sam razocaran iskreno.

Slazem se, i meni je krivo sto su to izbacili.
Ali realno stvarno nema nikakvu upotrebnu vrednost, ne secam se da sam ikad video da je neko upotrebio mind control na betl netu

Slazem se, i meni je krivo sto su to izbacili.
Ali realno stvarno nema nikakvu upotrebnu vrednost, ne secam se da sam ikad video da je neko upotrebio mind control na betl netu

Luddd chovek. :D
Dark Archoni kidaju. Ne samo mind control nego i maelstrom.

Virus

Pokusavam da skinem lazylanch i gde god da skinem avira mi pokazuje visus TR/Crypt.ZPACK.Gen dal zna neko pravi link

Sta reci osim da jaoj i zlo... Protos me je razvalio kao kesu sa imortalcima.

Koji si probao onaj pored koga pishe "smartest yet" ili onog koji cheatuje?
Pokusavam da skinem lazylanch i gde god da skinem avira mi pokazuje visus TR/Crypt.ZPACK.Gen dal zna neko pravi link
Nema virusa, nego onaj ko je hakovao launcher je ugradio zashtitu, meni je isto izbacivao sa avastom. Samo iskljuchi AV dok igrash i sve je okej. ;)

Probao sam onaj sto kaze smartest yet. Ono inicijalno ciscenje moji snaga od strane protosa je najvise bila posledica mog n00bishnessa, kasnije sam uspeo da ga pobedim bez problema. Ono sto najvise nervira kod ove verzije AI je sto komp pravi samo najjace jedinice. Znaci samo brdo Ultraliska, brdo Battlecruiera, brdo Archona i to je to, od ostalih jedinicama skoro da nema traga.

Malo pre sam odigrao jednu mapu sa tri AI igraca, AI verzija Insane 2. Bila su dva Zerga i jedan Terran dok sam ja igrao sa Zergom. Znaci samo u pocetku su mi slali Roaches, Hidraliske i po koji Zergling da bi kasnije AI gradio samo Ultraliske i Battlecruiere. Znaci smorcina zesca. Dok je AI napravio sve te mocne jedinice ja sam imao 40 Roaches, 50 zerglinga i 20 hidraliska. Napravio sam jedan krug po celoj mapi i pocistio svu opoziciji, stim da su Terran i jedan Zerg AI unistili drugog Zerg AI igraca.

U svakom slucaju, ako se pogleda da je ovo ne polirani izgled i kvalitet igre, ja definitivno uzimam SC2 cim stigne u rafove prodavnica u NS.

Poslednja izmena:
Ljudi malo pomoci,iskreno lenj sam ,tako da cu vas direktno pitati ,vi uvek date bolji odg.nego cika gugl...
kako da se krekuje ovo chudo ?

intalirao,updateovao,patchovao,i sta sad? i gde?itd....

Graci :wave: ....bedak,nema AI >_> koja je onda poenta...

searchuj na demonoidu starcraft , naci ces mape sa AI, mada ne nesto pametnim AI.

Druga stvar. Ovo nije igra starcraft 2 koja je izasla, pa krakovana. Ovo je samo obicna beta, koja je napravljena za multiplejer, i to samo za nekoliko stotina igraca kojima je upucena specijalna pozivnica, i sve to da bi blizzard mogao da napravi dobar balans izmedju jedinica.

To sto su uopste uspeli da naprave da mozes offline da startujes igru, pravis jedinice, ispitas kako sve izgleda je cudo.

Ma daaaaaj, onaj "smartest yet" me razguzio pre nego sto sam ukapirao sta se uopste desava :D

Ma daaaaaj, onaj "smartest yet" me razguzio pre nego sto sam ukapirao sta se uopste desava :D

mene je pobedio samo prvi put, kad sam se navikao vec da nemam nikakav otpor. Drugi put sam im isprasio guzicu... svoj trojici :D

Mada prilicno je jednostavno. Samo koristi malo jace jedinice, i dalje je prilicno glup AI. Sama baza nema gotovo nikakvu odbranu.

Da, u pravu si, baza je jako slabo branjena. Napravio sam jaku odbranu sa Thorovima i Seige Tankovima a onda mu zbrisao bazu nuklearkama. Terrani su definitivno overpowered ili se meni cini zbog toga sto sam najvise igrao sa njima pa mi leze. Ono malopre kad sam izgubio igrao sam sa Protossima protiv Zerga i zbrisao me ko baklavu.

Koji AI koristite, i odakle, meni je sa svakom prelako? Ne naprave ni 10 jedinica, ne rade rush, ne ekspanziraju...

http://www.demonoid.com/files/details/2155922/2885208/

Ovo je do sad leatest, mada ovaj ni ja nisam probao. Ovo je 5.1, ja sam probao 5.0.

Isprobao sam ja 5.1. Neshto je bolji nego 5.0, AI vishe kombinuje jedinice i brzhe se proshiruje, malo je agresivniji, pogotvu Zerg.
Realno, najbolji do sada jer komp ne deluje vishe tako glupo mada i dalje nije toliki izazov ali je barem interesantno. :)
E da, protosi sa vazdushnim jedinicama objashnjavaju u dvojci.

po mom misljenju igra je extra i nadam se da ce tako ostati i do full verzije.
ono sto me je odusevilo je AI mojih jedinica.posle svake akcije vracaju se bas tamo odakjle su i krenule u napad.ako neka moja jedinica treba da prodje kroz grupu mojih jedinica ostale jedinice ce se skloniti da ova prdje ali ce se vratitiu bas tamo gde su stajale.znaci nema da se trazi gde je ko otisao i namestanja formacije sto puta sto mnogo olaksava posao.

jedino sto mi nije jasno je to kako vi birate rasu? je kad pokrenem loader i izaberem mapu odmah se pojavljujem u igri.u 90%slucajeva sam protos.jednom sam video zergove a terance jos nisam:(

po mom misljenju igra je extra i nadam se da ce tako ostati i do full verzije.
ono sto me je odusevilo je AI mojih jedinica.posle svake akcije vracaju se bas tamo odakjle su i krenule u napad.

E da, to sam i ja zapazio, fantasticno su to uradili. Ranije ti odvuku neku jedinicu, i tu ostane da bleji dok je ne uniste.
.
jedino sto mi nije jasno je to kako vi birate rasu? je kad pokrenem loader i izaberem mapu odmah se pojavljujem u igri.u 90%slucajeva sam protos.jednom sam video zergove a terance jos nisam:(

Kako biramo rasu? Restart do besvesti dokle god ne potrefimo rasu koju hocemo! :D

Igra je po meni bas dobro ispeglana za pocetak bete, zapazio sam doduse 2 baga pa me zanima jeli i kod vas isto. Prvo, ponekad kad napadam vazdusne jedinice vazdusnim jedinicama ne prave damage, pa moram ponovo da kliknem da bi pravili. Doduse, to se samo dva puta desilo. Drugo, i to me bas iritira-kad kliknem da pravim CV, ili siege tank, ili marince, cesto mi napravi 2 po ceni jednog, ispadnu u isto vreme!!??? Nije u pitanju reaktor, pa da mogu da se grade paralelno neke jedinice. To mi se i sa drugim rasama desava, ali redje, ako se dobro secam, jer uglavnom igram sa terranima.
Je li jos kod nekog tako?

e thx. ja sam uvek izlazio skroz iz igre pa ulazio i to me je smorilo.nisam se setio da restartujem iz igre :)

5.1 ai ne igra loshe, stigao mi sa 10 keriera vrlo brzo :D

meni uletela horda marinaca.nisam stigao da restartujem igru vec sam bio mrtav :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno