Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
vest od pre 4 minuta:
![]()
JAOOO SRECA SRECA RADOST!!
Poslednja izmena:
vest od pre 4 minuta:
![]()
neki za ovaj skrin pominju da je fejk, tj fotoshop bla bla... tako da nista se jos ne zna...
mada na onom G!!!-jevom forumu ima ljudi koji su dobijali beta naloge tako što su im razočarani igrači ustupali iste![]()
vest od pre 4 minuta:
http://img222.imageshack.us/img222/7296/sc2switchercapture.jpg
Moji utisci su da je moglo to i bolje što se grafike tičekao i da je balans jednostavno takav da su Terrani prejaki. Pustite to što je "ovo Wings of Liberty sa Terran kampanjom", to nema veze sa multijem i u Blizzardu su obećavali da neće imati veze. Jednostavno, Terrani na svim tech nivoima imaju brz, jeftin i efikasan odgovor na bilo šta što neprijatelj može baciti na njih. To mi je bio utisak i u onim Battle report filmićima (i ovde sam kukao na to :d ), to mi je tek sada utisak, pojačan svime što sam video. Naravno, može se Terran dobiti, i ovo što govorim se ne odnosi na situaciju da igraju igrači različitog skila, ali Terrani jednostavno mogu da kontriraju vrlo brzo na bilo šta na bojnom polju, teško je drugim rasama stvoriti pozitivan imbalans protiv njih, to se jednostavno oseća.
Slazem se, mogli bi da ubace AA opciju, cak i na 1920*1080 malo su nazubljene gradjevine. Ali je ipak veoma dobra grafika.
A za betu su rekli 4-6 meseci. Retko kad prekrse rec kad daju rok, za sc1 i nisu davali rokove. Igra deluje ispeglano sem balansa, mislim da ce zavrsiti za toliko
Jedino bi, sto se tice premoci terrana, bio moguc rush sa zerglinzima, ali ako su zatvorili terrani pristup bazi kod choke-a slaba vajda od toga. I onda sledi kontra terrana, i pobeda.
Zato su mi zanimljiviji 2x2 okrsaji, ima vise toga da se vidi
Blizzard je sam rekao da u beti far par efekata, AA je medju njima. A i meni se cini da Ultra High texture nisu ni ubacene u paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari