Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vest od pre 4 minuta:
sc2switchercapture.jpg

JAOOO SRECA SRECA RADOST!! :D :banana:

Poslednja izmena:
jos nije final tako da strpljenja malo xD
ako saznam jos sta javim :D

Link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link link

(i uputstvo, ako treba :d )

Tek sada sam pustio klijent da se skida, bejah u gužvi ovih dana. Utisci su uglavnom pozitivni, mada na onom G!!!-jevom forumu ima ljudi koji su dobijali beta naloge tako što su im razočarani igrači ustupali iste :D

neki za ovaj skrin pominju da je fejk, tj fotoshop bla bla... tako da nista se jos ne zna...
ja imam onu verziju u kojoj rade replay-evi tako da ako nekom treba to nek javi na pp, a kad se pojavi krek ako saznam pre ostalih javicu :D

hm nemam pojma nije mi to sors xD
uglavnom, isto je instalacija jedan kompa 5-6gb-a, skine se dodatni kech folder, skine se replay folder, skine se better_offline_mode.zip i kad se pokrene igra u meniju se pojavi "play as a guest", sto otvori sav onaj meni, i onda normalno replays multiplayer i tu su smesteni... tako da mislim da je to isto...
btw jos novosti:
"The Devs are focusing on how the b.net.dll sends and receives information related to the process of unlocking singleplayer content."
tako da kontam da sutra kad ustanemo vrlo moguce da ce nas docekati :D

neki za ovaj skrin pominju da je fejk, tj fotoshop bla bla... tako da nista se jos ne zna...

Iskreno, sad kad si pomenuo, nekako mi to deluje kao najverovatnije. Cisto sumnjam da ce moci da se igra protiv AI.

mada na onom G!!!-jevom forumu ima ljudi koji su dobijali beta naloge tako što su im razočarani igrači ustupali iste :D

Iskreno, nije mi jasno kako neko moze da bude razocaran. Mislim, svi vec odavno znamo od prilike na sta ce starcraft 2 da lici. Tu postoje i izvestaji battle.net duela itd... svi znamo kakva ce igra da bude. Nisu oni sad tek prvi put prikazali igru.

To je moguce jedino ako su ljudi ocekivali nesto nerealno... ne znam ni ja sta, sto verovatno i jeste slucaj.

Poslednja izmena:
Sve je to lepo ali kada se ode na blog na kojem se nalazi lekic pogledajte komentare pa cete videti da od toga nema nista nazalost...

sors mi je isto tako jedan forum kao i twitter stranica tima koji radi krek...
sto se tice tjub linkova, svi su trenutno fejk, uploader stalno brise postove koji pokusavaju ljudima da skrenu paznju... navodno je to neki virus koji pri dl-u trazi neke informacije da se unese, a taj lik grmi sa parama, tako da se ne upustajte u to... za sada nema pomaka kolko vidim...

<%SC2Dev> The Developers are focusing primarily on emulating b.net verification process for functioning maplist for gamelaunch vs AI. NO ETA, so please don't ask for it.

verovatno nece skoro.

Inace, odgledao sam vecinu replay-a i mogu reci da je igra vrh. Jedino su protosi dosta slabiji, a buduci da sve mape koje sam video imaju choke point kod baze,favorizuju terrane. Zergovi bi bili najjaci na otvorenijim mapama,ali nisam video ni jednu. Mnoge su uradjene po uzoru na Lost Temple iz sc1, to je bila dugo najpopularnija mapa.
Protosi su na pocetku bas slabi, kasnije,ako istraju, imaju neke sanse ali opet, morace da se radi na balansu jos dosta.

Normalno je da mape favorizuju Terrane jer je ovo beta Wings of Liberty kampanje. Ne verujem da su sve mape ubacene u betu.

Da, ali je poenta na single player kampanji kod wol,koja nije u beti.
A posto je ovo beta koja je uglavnom izbacena radi ustanovljavanja balansa izmedju 3 frakcije, da svi budu priblizno iste snage, onda nije logicno da forsiraju takve mape, jer ne mogu steci pravu sliku sta treba da se uradi da bi se izbalansirala jacina sve 3 strane.
Ova beta testira mp komponentu, a ne sp, i zato taj komentar ne stoji

Steta sto Mothership black hole vise ne unistava neprijatelje, samo ih zamrzne na 20sec. Protosi nemaju nijedan splash damage weapon, kao na primer scarabi iz SC1.

Moji utisci su da je moglo to i bolje što se grafike tiče :) kao i da je balans jednostavno takav da su Terrani prejaki. Pustite to što je "ovo Wings of Liberty sa Terran kampanjom", to nema veze sa multijem i u Blizzardu su obećavali da neće imati veze. Jednostavno, Terrani na svim tech nivoima imaju brz, jeftin i efikasan odgovor na bilo šta što neprijatelj može baciti na njih. To mi je bio utisak i u onim Battle report filmićima (i ovde sam kukao na to :d ), to mi je tek sada utisak, pojačan svime što sam video. Naravno, može se Terran dobiti, i ovo što govorim se ne odnosi na situaciju da igraju igrači različitog skila, ali Terrani jednostavno mogu da kontriraju vrlo brzo na bilo šta na bojnom polju, teško je drugim rasama stvoriti pozitivan imbalans protiv njih, to se jednostavno oseća.

pa polako ljudi stara mu majka, BETA je to :) a i tek je krenula, skontace se to, ako vec nije :) ne sumnjam ja u balans kad je blizard u pitanju xD

Baš tako, tek će se igra korigovati. Znajući Blizzard, to može da potraje. ( Negde sam pročitao da će BETA period trajati najmanje 6 meseci. )

Ahh, da, neizbežni " Hića ", u SC II izdanju, naravno. :)

Moji utisci su da je moglo to i bolje što se grafike tiče :) kao i da je balans jednostavno takav da su Terrani prejaki. Pustite to što je "ovo Wings of Liberty sa Terran kampanjom", to nema veze sa multijem i u Blizzardu su obećavali da neće imati veze. Jednostavno, Terrani na svim tech nivoima imaju brz, jeftin i efikasan odgovor na bilo šta što neprijatelj može baciti na njih. To mi je bio utisak i u onim Battle report filmićima (i ovde sam kukao na to :d ), to mi je tek sada utisak, pojačan svime što sam video. Naravno, može se Terran dobiti, i ovo što govorim se ne odnosi na situaciju da igraju igrači različitog skila, ali Terrani jednostavno mogu da kontriraju vrlo brzo na bilo šta na bojnom polju, teško je drugim rasama stvoriti pozitivan imbalans protiv njih, to se jednostavno oseća.

Slazem se, mogli bi da ubace AA opciju, cak i na 1920*1080 malo su nazubljene gradjevine. Ali je ipak veoma dobra grafika.
A za betu su rekli 4-6 meseci. Retko kad prekrse rec kad daju rok, za sc1 i nisu davali rokove. Igra deluje ispeglano sem balansa, mislim da ce zavrsiti za toliko
Jedino bi, sto se tice premoci terrana, bio moguc rush sa zerglinzima, ali ako su zatvorili terrani pristup bazi kod choke-a slaba vajda od toga. I onda sledi kontra terrana, i pobeda.
Zato su mi zanimljiviji 2x2 okrsaji, ima vise toga da se vidi

Poslednja izmena:
Slazem se, mogli bi da ubace AA opciju, cak i na 1920*1080 malo su nazubljene gradjevine. Ali je ipak veoma dobra grafika.
A za betu su rekli 4-6 meseci. Retko kad prekrse rec kad daju rok, za sc1 i nisu davali rokove. Igra deluje ispeglano sem balansa, mislim da ce zavrsiti za toliko
Jedino bi, sto se tice premoci terrana, bio moguc rush sa zerglinzima, ali ako su zatvorili terrani pristup bazi kod choke-a slaba vajda od toga. I onda sledi kontra terrana, i pobeda.
Zato su mi zanimljiviji 2x2 okrsaji, ima vise toga da se vidi

Nazubljen je čak i sam kursor, odnosno gornja zelena linija od onih zelenih okvira koji tvore trougao u kursoru :d Inače, grafika mi deluje prilično siromašno na ultra high u 1920 x 1200, očekivao sam više, naročito nakon odgledanih Battle Reportova i onih filmića sa planetom lave, kada su demonstrirali važnost i uticaj okruženja na igranje...

Inače, evo sad gledam ovaj riplej sa Dejvidom Kimom pažljivije...čovek jednostavno izgradi Benšije i s*ebe ceo koncept napadača - a šta to protos da izgradi časkom što će da zezne terrana? Za sve mu treba nova građevina velika (ne samo dodatak postojećoj, kao na barake i fektorije), pa plus neko istraživanje...No, drago mi je što je Dayvie ili kako se već zove dobio po labrnji :p

Blizzard je sam rekao da u beti far par efekata, AA je medju njima. A i meni se cini da Ultra High texture nisu ni ubacene u paket.

Hm, moguće, ja sam selektirao u startu Ultra High u opcijama, a kada sam ono video bilo mi je žao da vraćam na manja setovanja pa upoređujem :d

Inače, zanimljiva je ova informacija da se deo AI instrukcija šalje sa servera, a da ne ide u potpunosti iz klijenta na hardu :trust: Toplo se nadam da je to samo za betu, neće valjda da mi traži da budem permanentno online da bih igrao singl ili skirmiš protiv kompa.

Vrlo moguce da ce tako biti,ko u danasnje vreme nije stalno online.:)

Vec je receno da nema potrebe da se kupuju svi delovi, za online je dovoljan samo jedan.

Ali pretplatnicki BNet servis nije iskljucen, mada je i o tome bilo reci. Videcemo kako ce se stvari odvijati.

Nema nista od pretplate za Battle.net,smeo bih da se kladim u to.Tu su im WoW i novi MMO da prave pare. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno