Zli bokser
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 350
Jel postoji mogućnost da se pokrene mapa "na prazno" - da mogu samo da gradim... sam sa sobom?![]()
haha, ali pazi 'samo da gradim... sam sa sobom?' Oterace nas blizard sve u pakao
Jel postoji mogućnost da se pokrene mapa "na prazno" - da mogu samo da gradim... sam sa sobom?![]()
The official close beta for StarCraft II started on Wednesday. Those who didn’t receive a beta key from either an email invitation or at BlizzCon 2008 will have to wait until the next wave of invites are handed out.
Some fans of the highly-anticipated real-time strategy sequel aren’t willing to wait for that long, however. The beta keys for StarCraft II are going for several hundreds of dollars easily on eBay. In fact, the minimum “Buy It Now” price is currently at $299.99.
StarCraft II: Wings of Liberty will be released sometime later in 2010, which will be 12 years since the original StarCraft was releasedon the PC. You can take a look at some screens from StarCraft II in the slideshow below:
e gde da trpam sve one silne mape? Help...?
Da bi se izaslo iz igre na normalna nacin, bez Alt+F4 ili da bi se promenila neka podesavanja mora se prvo startovati igra ili repaly pa tek onda uci u glavni meni preko F10. Malo glupo, ali opet, ovo je beta verzija igre.
Mozete li da mi objasnite sta su to "replay" da li su to samo snimci nekih borbi, ili je to igra u "beta" fazi koja moze da se igra?
Ubedljivo najjaci replay
http://www.megafileupload.com/en/file/197040/KHB-P--v-Artosis-T--Steppes-of-War-SC2Replay.html
you will say wow
![]()
Ubedljivo najjaci replay
http://www.megafileupload.com/en/file/197040/KHB-P--v-Artosis-T--Steppes-of-War-SC2Replay.html
you will say wow
![]()
Starcraft II zatvoreno beta testiranje
Prošle nedelje na sastanku sa analitičarima na kojem su predstavljeni rezultati poslovanja kompanije Activision Blizzard, predsednik Blizzard Entertainment-a Mike Mohraine je obećao da će proces zatvorenog beta testiranja igre Starcraft II početi u toku ovog meseca. Njegovo obećanje je održano obzirom da je kompanija počela da šalje pozivnice za početak beta testiranja igračima širom sveta. U prvoj fazi testiranja samo mali broj igrača iz celog sveta će imati priliku da isproba novu igru, odnosno njenu multiplayer komponentu. Testiranje će omogućiti igračima i da provere iz prve ruke Blizzard-ovu prerađenu Battle.net igračku platformu.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari