Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto? Tako su profi igraci vezbali, sam na mapi, pa meri vreme za recimo prvog zealota,kako sto pre da ga napravi, i slicno. To bi bilo ok, da se uvezba malo da se sa nekim iskustvom krene u mp okrsaje :)

StarCraft II beta keys selling at a high price on eBay
The official close beta for StarCraft II started on Wednesday. Those who didn’t receive a beta key from either an email invitation or at BlizzCon 2008 will have to wait until the next wave of invites are handed out.

Some fans of the highly-anticipated real-time strategy sequel aren’t willing to wait for that long, however. The beta keys for StarCraft II are going for several hundreds of dollars easily on eBay. In fact, the minimum “Buy It Now” price is currently at $299.99.

StarCraft II: Wings of Liberty will be released sometime later in 2010, which will be 12 years since the original StarCraft was releasedon the PC. You can take a look at some screens from StarCraft II in the slideshow below:

300$ :D

mali tip za one koji su skinuli ovu krekovanu betu...
desava se da kad se vrsi unpack rarova dodje do nekog tripa, npr ja sam raspakovao u total cmdu i nije mi raspakovao sve i trazio sam kako da pokrenem nista mi nije bilo jasno, i ispostavilo se da mi fali exe fajl jel te xD tako da kad sam pokusao preko win rara problem je bio resen :D moze da bude koristan savet nekome xD

Jel u beti ima meceva koji su veci od 2vs2? Ajd dajte neki replay sa 6 ili 8 igraca!

Dva odlična replay 1v1, od kojih jedan sa David Kim-om.

Drugi je suluda partija od 42min sa opasnim rokanjem.

Da ne bih stalno kačio replay-e posetite http://www.gamereplays.org/community/index.php?showforum=3505
Tamo uglavnom postavljaju kvalitetne stvari.

Ako neko ima još neki izvor gde bi se mogli naći dobri replay neka javi.

Prilozi

• replay.zip
    346.6 KB · Pregleda: 50
Moze neko da ostavi ako nadje i linkove replay-a sa youtuba ili odakle god za one koji nemaju instaliran klijent.

Poslednja izmena:
sad odgledah terran vs zerg.... koji sve noobovi dobise invite, e blizarde blizarde...
protracih pola sata na zerglinge i mutaliske, ne kapira covek da to nece ici pa to ti je :D

O okviru foruma na koji je Alex uputio, postoji tred kako naterati sve replaye da rade. Nabrzaka receno, za replay koji nece da krene treba skinuti odgovarajucu mapu, i staviti je u odgovarajucu lokaciju gde se nalazi Cache.

Evo ga link ka postu sa uputstvom na engleskom: LINK

e gde da trpam sve one silne mape? Help...?

e gde da trpam sve one silne mape? Help...?

U Cache. (C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache).
Dakle ako ti fali mapa tj. replay prijavi da ti fale fajlovi skineš prvo mapu sa ovog sajta http://www.nibbits.com/sc2/maps/.

Mape su ovog formata 96669b00b9a1f85f1a228c8a04752aeca9af28706a47c3f4b7e9aa45c1ab58c6.s2ma

Ono što je najbitinje su prve 4 cifre koje ti govore u koji folder u cache-u ta mapa treba da bude smeštena. U gornjem slučaju to su 9666.

Potrebno je samo napraviti direktorijum sa ovim ciframa i tu smestiti skinutu mapu.

U ovom slučaju to će biti C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache\96\66\96669b00b9a1f85f1a228c8a04752aeca9af28706a47c3f4b7e9aa45c1ab58c6.s2ma

Poslednja izmena:
da da, znam, ubacio sam i replayeve tamo u documents bla bla bla... ali ne vidi mi replayeve u igri :s
jel ima neka komanda preko debug ****** ili ne?

EDIT:
snašao sam se, glup sam...

EDIT2: A što nemam sve rezolucije niti mogu da podesim sva podešavanja? Zbog bete ili nešto do kompa...?

EDIT3: OMAJGAD! Sve na max mi leti ovo na laptopu... do want!!!

Poslednja izmena:
Repayi idu u C:\Documents and Settings\[LOGIN IME]\My Documents\StarCraft II Beta\Replays\Multiplayer dok mape idu u tamo gde je cache, tj. u C:\Documents and Settings\[LOGIN IME]\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

Kada stavis replaye gde treba iz igre im pristupas pritiskom na dugme koje ima kameru na sebi i odaberes Multiplayer.

Poslednja izmena:
Ono što mi se najviše svidelo je to da je igra ostavila stari šmek. Grafički izgleda odlično za strategiju i nove jedinice su izvanredne.
Na mojoj konfiguraciji radi savršeno sa maksimalnim detaljima u rezoluciji 1280x1024.
Gledajući ove snimke, nekako sam utisak da je balans povukao protose na slabiju stranu, zergove na jaču, dok je terane ostavio u nekoj zlatnoj sredini.

Da bi se izaslo iz igre na normalna nacin, bez Alt+F4 ili da bi se promenila neka podesavanja mora se prvo startovati igra ili repaly pa tek onda uci u glavni meni preko F10. Malo glupo, ali opet, ovo je beta verzija igre.

Sto se tice gameplaya malo me je vec smorilo da gledam Zerg igrace kako samo stancaju one bubasvabe (Roaching), nikad neku drugu taktiku da primene.

Poslednja izmena:
Zbog čega, ja ulazim u opcije čim uđem u igru i nikada nisam morao da izađem na alt+f4...

Da bi se izaslo iz igre na normalna nacin, bez Alt+F4 ili da bi se promenila neka podesavanja mora se prvo startovati igra ili repaly pa tek onda uci u glavni meni preko F10. Malo glupo, ali opet, ovo je beta verzija igre.

Ne mora tako.
Imaš jedan fajl koji omogućava meni u loby-u i normalno izlaženje iz igre. Ustvari to mu dođe kao poboljšana verzija leka za betu.

How to Access the Full Game Menu

1.
Download this file and extract it - http://www.studioaccescible.com/Starcraft2/better_offline_mode.zip
2.
Browse to the directory “C:\Program Files (x86)\StarCraft II Beta\Battle.net”
3.
Place the Battle.net.gfx that you extracted in this directory.
4.
Don't forget to revert the old hack if you have it.

Mozete li da mi objasnite sta su to "replay" da li su to samo snimci nekih borbi, ili je to igra u "beta" fazi koja moze da se igra?

Mozete li da mi objasnite sta su to "replay" da li su to samo snimci nekih borbi, ili je to igra u "beta" fazi koja moze da se igra?

Za sad mogu se gledati samo snimci igara drugih ljudi, sve je in game samo sto ti ne kotrolises jedinice. Opet bolje je nego skidati battle report od 500 i kusur MB.

Nadam se da ce fixati igru da se moze igrati makar vs CPU.

Starcraft II zatvoreno beta testiranje
Prošle nedelje na sastanku sa analitičarima na kojem su predstavljeni rezultati poslovanja kompanije Activision Blizzard, predsednik Blizzard Entertainment-a Mike Mohraine je obećao da će proces zatvorenog beta testiranja igre Starcraft II početi u toku ovog meseca. Njegovo obećanje je održano obzirom da je kompanija počela da šalje pozivnice za početak beta testiranja igračima širom sveta. U prvoj fazi testiranja samo mali broj igrača iz celog sveta će imati priliku da isproba novu igru, odnosno njenu multiplayer komponentu. Testiranje će omogućiti igračima i da provere iz prve ruke Blizzard-ovu prerađenu Battle.net igračku platformu.

:(

Starcraft II zatvoreno beta testiranje
Prošle nedelje na sastanku sa analitičarima na kojem su predstavljeni rezultati poslovanja kompanije Activision Blizzard, predsednik Blizzard Entertainment-a Mike Mohraine je obećao da će proces zatvorenog beta testiranja igre Starcraft II početi u toku ovog meseca. Njegovo obećanje je održano obzirom da je kompanija počela da šalje pozivnice za početak beta testiranja igračima širom sveta. U prvoj fazi testiranja samo mali broj igrača iz celog sveta će imati priliku da isproba novu igru, odnosno njenu multiplayer komponentu. Testiranje će omogućiti igračima i da provere iz prve ruke Blizzard-ovu prerađenu Battle.net igračku platformu.

:(

lol

evo nekih vesti vezano za AI krek sto se sprema:
"The Devs have unlocked the singleplayer menu and developed a match. They are currently working on how to properly load the map for play."
i poslednje pre 20min:
"The Devs are focusing primarily on emulating b.net verification process for functioning maplist for gamelaunch vs AI."

tako da moguce da cemo sutra/prekosutra vec moci da igramo neku krekovanu varijantu :D mozda i nocas ko zna :)

vest od pre 4 minuta:
sc2switchercapture.jpg

Odlično, eto radosti. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno