Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rade replayovi, super izgleda igra. Jel ima leka da se ukljuci muzika i odzivi jedinica? Kod mene toga nema :(

E sad jos samo da proradi "skirmish" mod :D

Poslednja izmena:
ladno ce odraditi betu da mozemo svi da je pikamo :)

Igra izgleda predivno, trebalo bih ovih dana da nabavim accaount sa sc2 betom, a kamo srece da odrade jos pre AI :)

Ovakvu frku zbog neke igre odavno nisam video :)

Prilozi

• replays.zip
    341.1 KB · Pregleda: 46
Čekajte, jel seckaju ti replayevi? Tj to je kao da pikate igru jel da? Nešto na foru kako je bilo i sa WC3...?

Jel to isti fazon kao u sc1 kad snimis replay, pa posle gledas? Nisam pratio

Da, da. Koja pomama za sc2, kada su ljudi spremni da gledaju kako drugi ljudi igraju :) Kapiram da je i to bolje nego gledanje streama :)

Takodje mozete da gledate svaki rep iz prvog lica bilo kog igraca, tako da cete videti sve sta je on radio (jedino se ne vidi kursor). Tu su i opcije da pratite build order igraca, trenutno stanje resursa, broja jedinica, itd..

Takodje mozete da gledate svaki rep iz prvog lica bilo kog igraca, tako da cete videti sve sta je on radio (jedino se ne vidi kursor). Tu su i opcije da pratite build order igraca, trenutno stanje resursa, broja jedinica, itd..

Al vidi se gde klikce sa kursorom po zemlji kad pomera jedinice. :)

o bože, zaglavio mi se client download na 99.9 i neće da se završi, a mrzi me ponovo da skidam i trenutno sam na 512kbps... ima neki način da se nastavi ili ne?

o bože, zaglavio mi se client download na 99.9 i neće da se završi, a mrzi me ponovo da skidam i trenutno sam na 512kbps... ima neki način da se nastavi ili ne?

Takodje, skidao sam klient sa IE7Pro DL managerom i stao mi na 99.9 posto. Ponovo sam skinuo klient sa IE8 vulgaris DL managerom i svukao ga je bez problema.

počeo sam da skdiam sa torrenta, ista verzija, valjda će raditi...

Stvarno kako je igra lepo izgleda nije normalno :). Sav onaj stari smek je tu. Ja definitivno uzimam igru cim izadje!

Poslednja izmena:
SC2 u VMware-u ;)

Malo sam se igrao dok sam skidao sve da pokrenem replaye ;)
Evo SC2 u VMWare-u :D

Prilozi

• sc.jpg
    sc.jpg
    78.9 KB · Pregleda: 96
Meh :( Za sve replaye mi kaze "some files are not available locally and must be downloaded first". Verovatno mi "cache" nije na pravom mestu? (gde uopste staviti cache u XP-u, najblize onoj putanji je C:\Doc&Settings\Ja\Local Settings\Application Data\Blizzard\Battle.net\cache

C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

btw po nekim izvorima sa neta, do kraja danasnjeg dana bi trebalo da izadje AI crack, a za 2-3 dana da startuju neki fejk serveri, pa ko zna mozda do kraja sledece nedelje vec mozemo da ocekujemo SC2 na gareni xD

C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

btw po nekim izvorima sa neta, do kraja danasnjeg dana bi trebalo da izadje AI crack, a za 2-3 dana da startuju neki fejk serveri, pa ko zna mozda do kraja sledece nedelje vec mozemo da ocekujemo SC2 na gareni xD

Mi na RGC vec radimo na SC2 serveru.

Mi na RGC vec radimo na SC2 serveru.

ajde vi sto radite na rgcu da javite ako uspete nesto :p
btw evo jos jednog korisnog linka pa mozda neko ko ima acc pomogne krekerima pa i nama smrtnicima sto nemamo invajt :)
Kod:
http://teknogods.com/?p=400

Meni sve radi jedino mi ovaj novi battle.net "hack" ne radi. Naime, sad mozes kao da se ulogujes kao "guest" medjutim kada izaberem tu opciju onda mi se meni potpuno ugasi i samo se vrti ona animacija broda i planete iza...
Sa "starim" hack-om mogu da gledam reaplayeve.
Da li je iko razumeo kako se koriste mape koje izvucete iz kesha?
Kod:
[URL="http://inquistor.info/darkblizz/wiki/doku.php?id=tutorials"]http://inquistor.info/darkblizz/wiki/doku.php?id=tutorials[/URL]

Ovde ima objasnjenje.

Sta sa tim fajlom treba da uradim? Pretpotavljam da se ceka hack za AI?

Poslednja izmena:
Da li je iko razumeo kako se koriste mape koje izvucete iz kesha?
Kod:
[URL="http://inquistor.info/darkblizz/wiki/doku.php?id=tutorials"]http://inquistor.info/darkblizz/wiki/doku.php?id=tutorials[/URL]

Ovde ima objasnjenje.

Sta sa tim fajlom treba da uradim? Pretpotavljam da se ceka hack za AI?

Cache koji je okačen nije poptun i neki reply-i ne rade.

Ovde je objašnjeno kako dodati te mape koje nisu uključene u taj cache.

Treba napraviti odgovarajući direktorijum za mapu u ovom folderu C:\Users\Your_Username\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\Cache

Ala su ga Blizzardovci zakomplikovali, kao da ne zele da se igramo :D

PS: Meni krene da ucitava Replay ali negde oko trećine iskoči iz igre. E sada, da li je to do toga što nemam SSE2 instrukcije (Barthon 2500+), ko zna...

Au ljudi, upravo sam skinuo betu, odradio sve po uputstvima i odgledao nekoliko replay-eva. Ovo izgleda mnooooogoo dobro.

Nadam se da će uskoro biti i mogućnosti za igru protiv veštačke inteligencije. Ako neko bude imao informacije, neka javi!

Btw. jedno pitanje. Jel postoji mogućnost da se pokrene mapa "na prazno" - da mogu samo da gradim... sam sa sobom? :)

Poslednja izmena:
Svi to cekamo :) ionako sam slabo igrao misije u sc, samo skirmish

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno