Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voidi, kolosi, ziloti, stalkeri i sentri sve je imao i opet izgubi od MMM sa dodatkom par vikinga. Tuzno bilo za gledati.

Dobro, bilo je par dobrih EMP-ova što je onesposobilo sentry-e, ali opet mislim da je tu partiju generalno loše odigrao.

Svaka cast BoXeru kako je pobedio ovu Zerg napast, peti mec je bio epic ! Svaka ima cast, stvarno svasta moze da se nauci od njih.
Inace danas sam igrao sa likom koji je odma na pocetku partije prebacio CC na gold resurse i odrali smo ih glatko, mnogo dobra fora. :)

Dobra je fora na mapama gde nema onog kamena koji moraš da razbiješ da bi se 'nastanio' na gold. :)

Ma ja sam danas sa posla krišom gledao mečeve :) sreća pa imam sto do zida, pa mi niko ne gleda u monitor dok sam u kancelariji :D

...

Svaka cast BoXeru kako je pobedio ovu Zerg napast, peti mec je bio epic ! Svaka ima cast, stvarno svasta moze da se nauci od njih.
Inace danas sam igrao sa likom koji je odma na pocetku partije prebacio CC na gold resurse i odrali smo ih glatko, mnogo dobra fora. :)

Vidis tako se jedan terran utripovao da ce da me dobije u metalopolisu, on terran ja terran, izvalim ga ja, ja odmah prebacuj CC. Posle 5 min sam ga razbio :). Ako te izvali na vreme mozes jako brzo da izgubis game, ako te ne izvali gotov je :).

Samo da udje Jaedong u SC 2 vode i bice veselo :).

Fora je jako rizicna, prodje samo protiv likova koji ne znaju da skautuju.

Mali off.

Kraljevi :D
DaNSE.jpg

Sta ce ovo u SC2 temi?:)

AAAA LOL! Ogromna slika pa sam samo video onaj deo za ecology :D

Da li će neko da snimi ove mečeve? Gledam sada drugi, ali za koji minut ću morati da idem pa neću moći da odgledam do kraja...

Da li će neko da snimi ove mečeve? Gledam sada drugi, ali za koji minut ću morati da idem pa neću moći da odgledam do kraja...

Bice najverovatnije okaceno ovde (ne znam tacno koji kvalitet). Takodje na TUski streamu je podeseno (koliko sam uspeo da primetim) da po zavrsetku streama video ide direktno u VoD (pod Latest Videos).

TvT me gadno smorio, mnogo mi je veci trip za gledanje TvZ.
Ko nije gledao okacene su partije i ima ih na linku koji je ostavio Teh Preacher..

Ja ipak mislim da ce slayers boxer da pobedi ako se njih dvojica sretnu u finalu.

Xper da je linkove od danasnjim meceva molim te, radio sam, nisam nista gledao. :(

Tri terana i jedan zerg u top4. :-/ Vrljavi NextGenius prso, bash mi zanimljvo gledati meceve sa protosima.

Ja tek večeras uspeo da dovršim league placement mečeve. Smestili me u GOLD ligu! Nisam mogao da verujem, mada mi je w/l u placement bio 4/1. Posle odigrah 4 partije, i sve sam puk'o :( doduše 2 partije sam bio jači u par navrata ali sam jako loše odigrao i zato sam puk'o.

Njak, valjda sam umoran, odoh da spavam :)

IGN mi je zmajko, a ID je 197. Ostaviću i na onoj temi.

Da li neko može da mi objasni kako funkcionišu lige? Kako da budeš promovisan a kako ispadaš? Na koliko se vrši 'presek'?

Postoji neki skriveni rating po kome prebacuju igrace.

Hidden "Matchmaking Rating" (MMR)

In addition to your points, there is also a hidden Matchmaking Rating, presumed to be very much like the WoW Arena Matchmaking System. This rating decides which opponents you will meet, and tries to quantify your skill level. It (presumably) takes into consideration when you have winning streaks or losing streaks. Moreover, it is this MMR that decides if you're eligible for a promotion or a demotion. The aim for the MMR is to rank you in such a way that you have ~50% win rating. You presumably start out at 0 and then your MMR climbs to the level of the people against which you win roughly 50% of the time.

Izvor: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leagues#Hidden_.22Matchmaking_Rating.22_.28MMR.29

Moar info: ovde i ovde

In other news:

Free Name Change Now Available

All StarCraft II accounts have been granted one free name change. If you'd like to change your character name, log in to Account Management and choose your StarCraft II: Wings of Liberty game license. On your game license screen a "Character Name Change" button at the bottom will initiate the request. After confirming that you'd like to change your character name, simply log in to StarCraft II and you'll be prompted to select a new one. Please be sure to use this name change wisely.

Izvor: http://us.battle.net/sc2/en/blog/1050211

Kad se igraju polufinala?

Ako sam dobro razumeo juče kada su pričali, polufinala se igraju BO7?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno