Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih se slozio da je protoss bas toliko bespomocan. Posebno u lejt gejmu.
Treba samo naci kad se prebaciti sa kolosa na storm tech jer sa odredjenim brojem corruptora/vikinga colosi pocnu da gube bitku jer su ovi mnogo efikasni.
Naravno treba abjuzovati upgrejdane templare koji bacaju storm cim se pojave :D

Nadji bar jedno 4-5 partija gde je protoss dobio late game a da su oba odlicni igraci.

Naravno da je moguce sa protosom pobediti, niko ni ne kaze da njihove jedinice ne prave stetu.
Kad si vec spomenuo prebaciti se sa kolosa ma storm mislim da moze da prodje samo protiv nekog pocetnika. Tako nesto kod dobrih igraca jos nisam video..

Nex vs Loner?;) Loner se drzi na MMM celu partiju, jedva koristi vikinge...
Lose je igrao Loner sve partije.

Igrali su 3 bo3 partije. Prvu je Loner dobio 2-1, koliko sam pratio uopste lose nije igrao te partije.

@KimiNS Ne pratim nesto mnogo pa ne znam sta se radi a sta ne :)
Ovo za prebacivanje je bilo pomenuto na Blizzcon strimu ako se ne varam. Ima smisla moras priznati.
Govorimo o pvt-u gde terran ide MMM sa podrskom vikinga. U jednom trenutku te vikinzi gaze fino zbog ogromnog dometa. Fora iz jednog udarca ti sabije collosa i bez nazad. A i u velikom fajtu kolosi se lako istope jer na A-move terrana vikinzi samo njih cepaju. Storm em sto lepo cepa (ne ko u kecu :'( ) tera terransku masu da se pokrece kako ne bi primala pun dmg. Kad se mrda ne napada. A svaka sekunda kad rinci i marauderi ne napadaju je bitna jer je bole's kakav dps imaju :).

Svakako se izmice pod stormom. Proba sa 4 razlicite grupe da bezis u razne smerove tok ti stormovi padaju nad glavom gde god da krenes ^^

Poslednja izmena:
Igrali su 3 bo3 partije. Prvu je Loner dobio 2-1, koliko sam pratio uopste lose nije igrao te partije.

Igrali su 2 Bo3 zato što je NEXGenius došao iz loser brackett-a a to znači sledeće: Da bi pobedio u finalu mora da dobije 2 Bo3 partije što je i uradio - prvu 2-0, drugu 2-0.
Slažem se sa alfaunits da je Loner loše igrao.

Edit:
Izvinjavam se. Mislio sam da si mislio samo na finale. Prvu jeste dobro igrao. Šta se desilo posle to samo on zna.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Svaki čas mi izleće ono da moram da platim itd.. :( nije gledljivo (dok se ne plati verovatno)

***.

Ako neko zna za alternativu... :)

Edit: videh sada... brišite ovu poruku

Moguce da je ispunjen broj free streamova, posto sad tek vidim da je skoro 1000 ljudi, ja se nakacio jos pre sat vremena kad ih je bilo jedva 40-ak lol.

Ko ne stigne da gleda, neka se smiri, bice snimaka ;) RO64 je malo potrajalo dok je izasao ali je izasao..

Uf, prva partija izmedju [fake]Boxera i Kyrith-a je bila bash epic. Boxer je dokazao da stvarno ima epski micro i makro.

Da, i mene je baš oduševio! Ja da imam 3 para ruku i još 2 brata blizanca ne bih mogao onakav macro da izvedem. Kako je razdvajao marince pred banelinzima... stvarno epic!

U startu posle prvog napada kad sam video da nije pao reko ovaj ce pobediti ovu partiju! Jako dobro odigrao, prave jedinice u pravo vreme i neverovatna kontrola..

Boxer je sredio dosta dobro i FruiDealera, time je pokazao da ima kvalitet..

Inace, KST = Srbija + 8h trenutno, posto se ovde ne menja vreme za DST.

Box'a izgubio drugu i trecu partiju, nadam se da nece ispasti. Mora krenuti sa tech jedinicama, nemoze non stop marince ovako...

edit - masovni banshiji for the win :D

Poslednja izmena:
Baš sam hteo da kažem da bih ja ovu mapu odigrao Banshee rush, ali nisam hteo da se 'pravim pametan' :)

Ekstra je odigrao ovu.

edit: ah, morao sam da izađem i nisam odgledao majstoricu do kraja. Ko je dobio?

Poslednja izmena:
Svaka cast za petu, ovo je bilo ludo. Marinci uz dobar mikro su ga spasili. Odvalio je Overlordove pre nego sto su izbacili bilo sta.

/3MAJ86
Propustio si mozda i najjaci SC2 mec do sada na turniru. Neverovatan sukob, do zadnjih 5 sec se nije znalo ko ce pobediti, total fucking madness.

/Kimins
DA! 2-3 overloarda prepuna sa banelinzima. Kako ih je izsnajperisao, svaka mu dala.

Poslednja izmena:
Ma znam. Odgledao sam prvih 7-8 minuta možda. Delovalo je da je Zerg mnogo jači... i tada sam morao da odem :(

Zerg ga je sabijao, a onda comeback. A onda ponovno zerg gazenje. A onda josh jedan comeback za izjednacenje supply-a. Posle 6-7 totalno neizvesnih bitaka ludi Foxer odradio ubermicro i probio se..... Madness.

Mislim da je zerg na kraju izgubio bas zbog bejnlinga koji su stradali u overlordovima. Falili su da umenje broj marinaca i to je to.

Eh, protoss izgubi 2 partije bukvalno na kontra-build, a ovu poslednju partiju je odigrao kriminalno loše :( Baš sam navijao za njega, ali ***...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno