Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Propustio sam prve dve mape zbog problema sa netom, nakon odgledanog ostatka, shvatio sam da nisam propustio puno :D

Da li bi neko mogao da mi objasni kako i zasto nisam dobio nijedan Achievement u ovoj misiji, kad sam ispunio uslove?
http://img825.imageshack.us/img825/1571/weres.jpg
Nisam izgubio jedinice ovim cuvarima, kao sto lepo pise (igram na normal), uzeo sam sve ove relike protosa 4/4, isto kao sto pise... U cemu je problem? Do sada sam isto ovako ispunio uslove za neke Achievement-e, al nijedan nisam dobio. U cemu je fora sa ovim?

Jesi bio logovan kad si odigrao misiju, i jel' nisi koristio cheat codes?

Sta sad, moram da imam battle net akaunt za te acivmente??

Da ti nije mozda internet riknuo u nekom trenutku? Posto ne mozes dobiti achievements ako nisi online.

EDIT: Nevermind, vidim da nemas B.net account.

Koje njesra... Mada, who gives a fuck za te Achievemente uopste, vazno da igra radi.

Kako gde, pa na gomtv sajtu. Ceo turnir sam tamo pogledao bez problema, loginujes se i odes na test stream. Works like a charm every time.

SQ test, ne streamuju oni HD uopste, to sto streamuju za premium korisnike je HQ, za malo veca rezolucija od SQ ali opet daleko od HD.

Poslednja izmena:
HD 720 je valjda? Inace ovde imamo stvarni HD1080 prenos na TV-u :D

Kad bih znao kako da povezem output sa risivera na komp i snimim :(

Ovde se ne koriste izgleda takve stvari ;)
Mada i TV i risiver je firma platila (ili renta ne znam..), ja nisam ni trazio, pa mi svejedno sta je :D

Jako dobra igra, mada, jako skupa. :(

Jeste, ali možeš da je naručiš preko shop-to net-a za oko 40e (umesto ~60e ako se ne varam).

Samo sto ne rade manje vise sve kartice na shopto. Ali ima ova Erste Visa Electron Poklon kartica da radi. :)

Celo pakovanje. Imas vec o tome dosta na forumu u sobi za konzole.

Poslednja izmena:
Ima sajtova gde mozes da uzmes i samo CD Key

Prihvataju verified paypal trebalo bi da nema veze koja je kartica reg. na njega :), inace cena sad je 35 funti, to je ja mislim malo iznad 40 e :).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno