Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

HAH Dice ? Neka hvala vec su mi dovoljno uvalili sa Bf4.. :)

Izgleda vrh

Meni ovo izgleda jezivo dobro :)
Oceikavo sam BF sa SW maskom i to je to :) Samo da okupim krstenu ekipu fanova SW-a (bar nas 8) i boli me uvo za ostalo. Ne znam samo kako su planirali da uvrste dzedaje u ovakav gameplay?

Oni su bili i u prethodnim delovima i nisu neunistivi. U sustini igra prezentacijom deluje fenomenalno (graficki i zvucno) a sto se tice gameplaya, deluje isto kao i prethodnici i ne vidim nekog razloga za kuknjavu sem mozda kod onih koji nisu igrali ili se ne secaju prethodnih delova i ocekivali su nesto sasvim levo.

Grafika je brutalna!Samo morace da se jos mnogo potrude da meni uzmu pare za ovo.Iako sam stari SW fan,nekako mi je bleda igra,nesto tu fali.Mada imaju vremena do novembra da sve srede.

Grafika je na nivou BF4, nadam se da ce i zahtevi biti slicni. Samo se brinem za netcode i sto su ogranicili broj igraca na 40, ostalo deluje OK.

I prethodnici su izgledali isto ovako "kao da im nesto fali" jer igra nema nikakav advanced gamplay vec napadaj/brani i zauzimaj checkpointe i sve se to ponavlja. Nema tu nekih budzenja oruzja vozila i sta vec. Po meni jedino sto moze da nadoknadi taj nedostatak "necega" je gomila sadrzaja, planeta i mapa, kojih na launchu bas i nema toliko.

Meni je igra definitivni buy zbog nostalgije i gomile sati u coop-u i multiju pre dosta godina. Ostali ako nisu igrali mozda i mogu da se suzdrze od kupovine i detaljnije pogledaju igru po izlasku.

@Serbian91

Grafika je definitivno bolja nego BF4, materijali su bolji zbog PBR-a, ima SSR-a i jos verovatno poneceg novog uz skoro pa savresno repliciranu atmosferu tih SW svetova.

Poslednja izmena:
iz prikazanog izgleda kao prava konzolaska igra sa gotovo nula vertikalnog gameplaya :(

grafika u onom multiplayeru kao da je za prethodnu generaciju konzola :|

kakav je ono android lolipop UI ?!?

izgleda prejeftino, nadam se da ce nesto doraditi u medjuvremenu

Meni onaj multi gameplay izgleda.. onako, guffi. Kao za mladju ekipu. Baš u igri nešto fali. Nemam neke volje igrati osim ako ne ubace neki super zanimljiv dinamični mod. Ovo ce vjerovatno privuci nahajpane SW fanove. Meni je SW serijal dobar ali daleko od toga da sam neki uber fan.

Grafika je odlicna ali treba sacekati izlazak dok ne bude degradacija.

Poslednja izmena:
Grafika je na nivou ali nije ni blizu one šume iz prethodnog trejlera (očekivano). Ali su zato animacije jeza, valjda je to zbog pre-alpha. Animacije kretanja kao u igre od pre deset i kusur godina. Ostalo sve isto kao stari Battlefront, što je i dobro i loše (meni lično loše, BF igre su mi uvek bile kao jeftina skinovana verzija Battlefielda).

grafika u onom multiplayeru kao da je za prethodnu generaciju konzola :|

Not sure if serious...

Grafika sije i BF4 jer ima konzervaciju energije (svetlosti) pa materijali/objekti ne sijaju i sljaste kao u prethodnoj verziji engine-a (BF4 recimo kad se okrenes ka suncu) i izgledaju veoma uverljivo. Osvetljenje je sjajno i kao sveukupno preneta SW atmosfera.

Naravno da šije BF4, ali ne izgleda ništa bolje od ostalih AAA igara koje su najavljene na zadnja dva E3.

A jel su najavili premium izdanje neko sa 5 dlc-a :D Cudno bi bilo posto EA I Dice ne mogu bez toga :D

Naravno da šije BF4, ali ne izgleda ništa bolje od ostalih AAA igara koje su najavljene na zadnja dva E3.

Imaj u vidu da je ovo multiplayer igra sa 40 igraca i koja treba da pici na 60 fps-a na konzolama pa opet izgleda fenomenalno i bolje nego vecina pure single player igara. Generalno samo par igara mozda izgleda lepse, a i to je u neku ruku sve diskutabilno u zavisnosti kako posmatras.

Fala bobu pa neće biti 123 puške i 456 atačmenta, perkova i levela za svaku od njih. Još da izbace ove +XXX awsomeness popupove.

Iako znam da igru radi nesposobni Dice i da ce biti bugfest prvih godinu dana, tesko ce biti odoljeti SW.

Fala bobu pa neće biti 123 puške i 456 atačmenta, perkova i levela za svaku od njih. Još da izbace ove +XXX awsomeness popupove.

A što misliš da neće da bude atačmenta, perkova i ostalih gluposti? :D
Jel to bila negde informacija ili nagađaš, pošto plašim se da neće da odustanu od toga tako lako :(

Gdin_M je napisao: "Nema tu nekih budzenja oruzja vozila i sta vec", pa pomislih da je to proverena informacija i da će tako zaista i ispasti. :)

Poslednja izmena:
Zapravo ja sam pricao o prehodnim delovima. :) Ne verujem da ce da ubace budzenja kao u BF-u ali bice sigurno nekih nagrada za dobru igru, cini mi se da je i u prethodnim delovima bilo bonus oruzja i nekih ostalih nagrada.

Zato SWBF mozda i deluje "siromasno" za one koji ocekuju BF nivo od njega, u sustini ono o cemu sam pisao u tom prethodnom postu.

Ja sam prilično siguran da će biti grind fest... Mada meni su i u BF dovoljna bila osnovna oružja :d

Ma kakvi teško, samo zagnjuriš u Steam backlog. Ili ako si uradio GPU upgrade uhvatiš i skineš 10,15 FPS sa dobrom grafikom i RPG elementima.

SORRY BUT YOU DO NOT HAVE ACCESS TO THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ CLOSED ALPHA:D

Nazad
Vrh Dno