Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Ladno neće imati kampanju.
Toliko o toj igri.

Svaki Battlefront je bio takav, single player su ti bukvalno te iste mape sa objektivima i botovima. I ja sam ocekivao klasicnu single player kampanju, al ***a sta je tu je. Vidi se da se drze starog recepta igre. Koliko se secam gomilu sati sam proveo rokajuci se sa botovima (single/coop), tako da i ovaj "single player" i coop moze da bude zanimljiv ako ti je se svideo u prethodnim delovima.

Inace fenomenalno izgleda, naravno da na konzolama nece biti ovako, ali svakako na PC-u uz brute force ce moci blizu ovoga da se izgura.

HQ trailer: http://www.gamersyde.com/news_star_wars_battlefront_trailer-16458_en.html

Bolje da ne troše kapacitete na neki SP izbljuvak samo da bi mogli da kažu da igra ima "kampanju", kao što je recimo slučaj sa BF naslovima...

Zna se šta treba da bude Battlefront.

sta ce im kampanja kada 99% ljudi igra ovakve igre samo zbog multija, i tako vec podosta godina

videcemo kakve ce se jos SW igre pojavljivati u bliskoj buducnosti najverovatnije posle filma :)

StarWars 1313 koji je izgledao fenomenalno i bio je fukusiran na SP, ali eto projekat je unisten.

Da, jos uvek mi je krivo sto nikada nije zavrsen 1313. Mada, ko zna, mozda se vrate i na to.

20vs20?
Are you kidding me?

Inace fenomenalno izgleda, naravno da na konzolama nece biti ovako

Ma gde nece, trejler je direct feed sa PS4. Otkljucali su one SP sto su bili skriveni, sada ce Sony sve igre da prebaci u 4k 120fps.

/sarcasm off

EA i Dice, what's not to like!

Neverovatno mi je da ima onih koji se lože na njihove naslove nakon totalnih fejlova, od kojih me je par sati igranja Battlefield 4 zauvek oteralo od cele franšize. I sada vi očekujete da će oni napraviti dobru igru, umesto da iskoriste frku i ludilo koja iz meni neshvatljivih razloga prati sve što ima veze sa Star Warsom da isporuče jedno neoptimizovano, neosmišljeno i nesređeno smeće u formi video igre i razvale se od love? Hm...

A govorilo se nekada da je istorija učiteljica života :(

Kakva igretina :D:D:D :banana::banana::banana:

a od gameplay-a ni traga ni glasa,izrenderovali neki filmčić u game enginu to je to.

i'm not hopping on this hype train ;)

..umesto da iskoriste frku i ludilo koja iz meni neshvatljivih razloga prati sve što ima veze sa Star Warsom..

Ja ne vidim nista lose u bilo kakvom ludilu oko SW-a ;D

Sve sto ima veze sa SW-om se obavezno mora pogledati/probati... nadam se da ce napraviti dobru stvar, mada od EA vec znamo sta mozemo ocekivati.
Ovo rade sa Disney-jem, pa mozda ima nade! :D

...kako bi bilo do jaja na onom cetvoronoznom walker-u da bude lik Mikija ili Paje, na "glavi" ili sa strane, svejedno.

Da posto je Star Track taaaaaaako zabavan :D

Izgleda fenomenalno ovo samo me nervira cinjenica da ovo rade Dice i EA ...

tuzno ali tako je, kao da ima desetak razvojnih timova kojima realno dizni moze poveriti ovako nesto
dizni evil empire koji je stopirao razvoj 1313

tako da realno, seva mi paja ko razvija da li ce biti savrsenstvo ili ne, star wars film je tu iza coska, battlefront je tu iza coska, casual napucavanje i zezanje sa drugarima check, zivot ide dalje moraju neke sitnice da te odrzavaju u zivotu :d

Ne znam samo kako ce ovo izaci do premijere novog filma, ovo je pre alpha, igra ce biti bug fest, pucaju samo na hype rulje.

Bas dobar ovaj Battlewars hard line....:d

Ništa više nije trebalo ni očekivati, ne znam šta ste vi mislili :d

Inače kakav pre alpha ovo je već gotova igra.
BF4 sam preskočio ali ovo uzimam sigurno :)

Piše u trailer u da je pre alpha.

Vrh Dno