Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Naravno da je ozbiljan... Star Wars Rebels nije još pogledao, a SW stripove verovatno nije čitao, pa je zato stavio Mangu ispred Clone Wars-a koji mu se očigledno nije dopao tako da je komentar morao da bude ovakav. ,)

Stripove sam citao i uglavnom su trash kao i vecina tog, sada vec nekanonskog, Star Wars prosirenog univerzuma. Drugi filmski svetovi imaju mnogo bolje stripove koji dopunjuju univerzum. Rebels nisam gledao niti cu jer vidim da je isti stil kao Clone Wars tj. nekakav G.I. Joe fazon. Taj Clone Wars kao su Matt Stone i Trey Parker pravili parodiju na SW, eto kako to izgleda.

SW je umro sa raspadom originalnog Lucas Arts game studija sto se tice citave fransize a sto se tice filmova vec sa ubacivanjem Evoksa i to je svakom pravom fanu odavno jasno.

Naravno da je ozbiljan... Star Wars Rebels nije još pogledao, a SW stripove verovatno nije čitao, pa je zato stavio Mangu ispred Clone Wars-a koji mu se očigledno nije dopao tako da je komentar morao da bude ovakav. ,)

Gejemerski forumi su zabavni na kvadrat i to ponajviše jer obiliju vatrenim ekspertima u domenu vizuelne kulture i naročito 3D grafike. Sve su to same ekspertize propraćene molitvama nikako kao WD (jer to je naslov koji je naše snove izneverio), a koji u dlaku gađaju da će ova igra biti kao BF ali ipak malo lošija od BF serijala ili da neće raditi propisno na konzolama i tome sl. Ma može čovek sit da se načita toga kada dođe ovde... Hmm... :trust:

Pa dobro, crtaći su crtaći, od njih možeš da očekuješ donekle umetničku slobodu, ali ovi moćni rendžeri realno nemaju veze sa star warsom. OK su sa strane nekog umetničkog projekta, kao na primer Hello Kitty Dart Vejder :), ali ovako nešto ne može da prođe kada su u pitanju filmovi, serije i igre jer previše menjaju zamišljeni svet.

SW Rebels je skroz ok serija. Lako štivo kao i sve pre toga. Što se tiče Evoksa, oni su mi bili ok :) Jedino mi se nije svideo onaj JarJar ****** iz novije serije filmova. Ne znam kome se on ikada svideo...

Poslednja izmena:
Da, zaboravlja se da su današnji stari fanovi Star Wars filmova bili mahom klinci kada je originalna trilogija izašla, njima nisu smetali tada Evoksi. Kako su odrastali menjali su se pogledi na svet pa je Džar Džar postao iritiantan dok na primer deci koja danas gledaju novu trilogiju Džar Džar zanimljiv jer je smišljeno ubačen radi njih.

Meni su Evoksi ranije kada sam bio klinac bili ok, crtanu seriju sam baš voleo iako nisam baš povezivao njihov svet sa SW svetom. Danas su mi oni jednako odvratni kao i Džar Džar mada se Evoksi izvlače na neku nostalgiju dok mi se od onog naduvanog jamajčanina diže ovo malo kose na glavi.

Tema ode u off, pa pre nego što moderator počisti ovo samo ću da kažem:

Ne razumem zašto se toliko prašine diše oko najobičnijeg comic relief elementa kao što je Džar-Džar i Ewoksi. Skoro svaki film ima comic relief momenat ili lika a fanovi i ostali se uhvatili pa ne puštaju temu 10 godina. Totalno bezpotrebna opsesija...

Poslednja izmena:
Ma meni je sve cool, sta god, uvek mi na povrsinu izlaze samo ta prva secanja na SW, to rekoh..
Nego samo da igra ne izadje sa dajs kreacijama, sight attachmentima, tagovima, potato gripovima, battlepackovima i ko zna sta vec sve njima moze pasti na pamet.. recimo rainbow lajtsejbeR, neki transgender wookie ili okej gej ewoks...

Ako ne naprave preokret za 180, sa tim glupostima SW:B će propasti kao IP i EA će ga ugasiti. Jer ipak SW lore nije za svakoga i ne može da se prodaje kao BF4 ili Hardline u ludilu.

bojim se da SW:B nece biti pravljen za starije fanove SW, tesko je spustiti ocekivanja i ne razocarati se

@perafilozof
Grešiš. Prodavaće se ovo dobro. BF + SW omot (plus je tu i hajp oko novog filma) + sigurno skupa i ložačka marketinška kampanja.
Ptanje je jedino da li će zajednica ostati aktivna ili će MP zamreti u roku od par meseci, ali ja uopšte ne vidim šanse da EA ne bude zadovoljan prodajom.

Betlpekove mislim da ćemo videti i ovde, pretpostavljam da bi trebalo da bude i kastomizacije oružja. To su neke stvari koje se očekuju od modernih šutera, moraju i ti checkbox-ovi da se štikliraju. I nemam ništa protiv toga dokle god ne preteraju u tim stvarima kao što je to slučaj sa BF4. Ne mora vala svaka puška na bojnom polju da bude jedinstvena. Ok, tu je i pitanje koliko su takve stvari po SW kanonu.

EA objavio ovo malopre

bfxguou.png

Jos malo manje od 4 dana do gameplay unveila.

Jako lepo samo koooliko će sve to biti optimizovano? Jedno je slika, a drugo je igrati online, pogotovo ako je loš netcod. Posle BF4 se brinem na šta će to sve izaći jer po onoj našoj staroj koga zmija ujede taj se i guštera boji :) . Mada sada sam već sigurna da ću kupiti ovaj BF naslov :D

Poslednja izmena:
uvek mogu da nalepe skinove na bf3 :d

Jel danas taj teaser?

Oko pola 8 veceras, gameplay reveal.

Opa! :D Ajd da vidimo i to...

Kako sve uklapaju sa Force Awakens.
Igra će pokidati u prodaji, čudi me da je ne reklamiraju više s obzirom na hype oko novog filma.

00 HOURS 00 MINS i OO informacija :d

There’s no aim-down-sights to be found in first-person, just a reticule in the center of the screen that feels more like classic Battlefront than DICE’s Battlefield. At one point, the trooper picks up a heavy duty sniper blaster and scopes in. At another point, he switches from first-person view to third-person and runs around hip-firing his blaster rifle. Like Battlefront 2, this game will allow for switching between first-person and third-person at any time.

Nije za BF gardu :)

Da ali nema space battles najjacu stvar.Kad se ukrcas na starship

I videli smo....Jedno veliko NISTA:d

Otprilike. Iskreno, razocaran sam premijerom.

Najupecatljivi detalj mi je onaj alien, ne znam kako se zove ta rasa, klasa je valjda heavy sa rocket launcherom sto posle unistenja walkera ima isti swager kao neki US engi iz BF4... (0:55 sekundi)

Vrh Dno