Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Kellhuse ocito nije igrao BF3 i BF4 pa mu nije jasno zasto su Hardline i Battlefront docekani na noz.

Godinu dana posle peglanja BC2 i on je radio ok (neko vreme), isto je bilo i sa BF3, katastrofalan release i godinu dana kasnije patchovani bugovi (oni veliki), istorija se ponavlja sada i sa BF4 a izgleda i sa Hardline-om. Ne vidim zašto treba biti optimista u slučaju Battlefront-a?

Niko te ne tera da budes optimista, ja samo kazem da jedva cekam igru jer mi se Battlefront Conquest fazon oduvek svidjao. Sto se tice navedenih igara, ja sam se lepo izigrao sa sve 3 i uopste ne mogu da kazem da je ijedna losa, vec naprotiv sve 3 su mi generalno odlicne. OK, ima bagova ali i to se vremenom ispravi, tako da i ako ovde bude bas katastrofalnih bagova da je igra neigriva, sacekacu lepo da se ispravi pa cu da se igram. Ne vidim zasto se pravi problem.

Nikakav problem, taman poprave jednu igru odmah izbacuju drugu bagovitu i tako sve u krug...
Na stranu sto vrlo cesto deluje da ili ne znaju sta rade ili su vrhunski bezobzirni trolovi.

Poslednja izmena:
Slazem se, hitbox u Inquisitionu je savrsen

Poenta je bila na samom engine-u, razumem te, nisu dve iste igrice tj totalno razlicit fazon je u pitanju... Pa ja sto sam igrao HL betu, nisam imao problema sa hitboxom, registrovao je sve kako treba, ne znam za druge, ali ja problema nisam imao... Generalno ni sa BF4, mada se desia me ubiju iako sam se "sakrio" iza zida... Nikad nisam igrao neku SW igricu, ali mislim da ce mi ovo biti prva :)

Pa nikad nisam bio neki veliki ljubitelj Star Wars-a, mislim odgledao sam filmove, ali igrice nikad nisam igrao... Sta ces, tako je kako je [emoji12]

Imaš na humble bundle paket sa odličnim SW igrama za male pare pa eto ti prilike da nadoknadiš propušteno. Čini mi se da nedostaju x-wing igre i jedna od mojih omiljenih, Rebellion.

Niko te ne tera da budes optimista, ja samo kazem da jedva cekam igru jer mi se Battlefront Conquest fazon oduvek svidjao. Sto se tice navedenih igara, ja sam se lepo izigrao sa sve 3 i uopste ne mogu da kazem da je ijedna losa, vec naprotiv sve 3 su mi generalno odlicne. OK, ima bagova ali i to se vremenom ispravi, tako da i ako ovde bude bas katastrofalnih bagova da je igra neigriva, sacekacu lepo da se ispravi pa cu da se igram. Ne vidim zasto se pravi problem.

baby-throwing-money-gif.gif

Ja jos uvijek nisam završio BF4 kampanju, igra se i nakon bezbroj patcheva zamrzne na istoj misiji na istom mjestu.

Daj boze da urade nešto kvalitetno, pogotovo jer sam fan Star Wars-a.
Al opet nece vidjet lovu od mene, kupit cu used acc ili used igru na konzoli.

Ja jos uvijek nisam završio BF4 kampanju, igra se i nakon bezbroj patcheva zamrzne na istoj misiji na istom mjestu.

Daj boze da urade nešto kvalitetno, pogotovo jer sam fan Star Wars-a.
Al opet nece vidjet lovu od mene, kupit cu used acc ili used igru na konzoli.

Zavrsio kampanju jos na izlasku igre bez problema.

Pa kad sam vec dao pare, i kad mi sp dio igre zauzima prostor na hdd, red je da vidim i odigram i to,zasto da ne.

@rolo
Super da je tebi radila,al dice i frostbite je to.
Testiraj igru na 10 apsolutno identičnih mašina i bf4 ce uspjeti na svakoj da se drugačije ponaša.

Poslednja izmena:
starwars je starwars moze bilo ko da ga pravi morace bar da se proba :)

nemam pojma, jesu se malo pogubili sa battlefieldom, u pogledu peglanja bagova, dlc-ova, i prebrzog izbacivanja nastavaka
ali igra pored toga nudi dosta kvalitetnih sadrzaja, ipak je bf3 bio evolutivni iskorak napred u tom nekom dozivljaju igranja fps-a
da, nije imao preciznu i pedantnu mehaniku kao neke igre koje imaju max 200 igraca na serverima :p , ali je pruzao dobru zabavu uz sav moguci sarenis i eksplozije

Slažem se. BF3 je bio ispred ostalih po izgledu.

A iza po:
Igrivosti,
Netkodu,
Zvuku,
Balansu,
Fizici,
Uništivosti okoline,
commander modu,
teamwork-u,
itd.

Ako Battlefront bude po istom kalupu samo marinci presvučeni u stormtrupere od mene novce neće dobiti.

starwars je starwars moze bilo ko da ga pravi morace bar da se proba :)

Ja cu ga definitivno kupiti bas zato sto je SW.

A sto se tice same igre valjda su naucili nesto posle onog fijaska sa BF4. Ocekujem probleme na launch-u, to je valjda sada neki standard ali samo da to ne bude BF4 level problema.

O da, oni jesu nesto naucili ali, cini mi se igraci nisu. Jer da jesu, sad bi vec trebalo i u jogurt da duvaju da ohladi a ne da izlecu sa ovakvim izjavama. *be mi se sto je SW kada ga pravi Dice. Nemam nista protiv fanboyisanja SW-a ali ako je sa razumom. U pogledu DICE-a, nista nije razumno.

Poslednja izmena:
Slažem se. BF3 je bio ispred ostalih po izgledu.

A iza po:
Igrivosti,
Netkodu,
Zvuku,
Balansu,
Fizici,
Uništivosti okoline,
commander modu,
teamwork-u,
itd.

Ako Battlefront bude po istom kalupu samo marinci presvučeni u stormtrupere od mene novce neće dobiti.

Nijedan Bf naslov nikad nije bio kompletan, ali je opet bio bolji od konkurencije sto dovoljno vise nego dovoljno govori konkurenciji.

Poslednja izmena:
Nijedan Bf naslov nikad nije bio kompletan, ali je opet bio bolji od konkurencije sto dovoljno vise nego dovoljno govori konkurenciji.

Generalno ne postoji konkurencija BF igrama, ne postoji ni jedan slican AAA naslov.

meni stormtrooper jos najlosije izgleda, ovo ostalo je zaista sjajno :)

Poslednja izmena:
Manga ili ne, crtez je mnogo vise SW nego li Clone Wars.

Naravno da je ozbiljan... Star Wars Rebels nije još pogledao, a SW stripove verovatno nije čitao, pa je zato stavio Mangu ispred Clone Wars-a koji mu se očigledno nije dopao tako da je komentar morao da bude ovakav. ,)

Gejemerski forumi su zabavni na kvadrat i to ponajviše jer obiliju vatrenim ekspertima u domenu vizuelne kulture i naročito 3D grafike. Sve su to same ekspertize propraćene molitvama nikako kao WD (jer to je naslov koji je naše snove izneverio), a koji u dlaku gađaju da će ova igra biti kao BF ali ipak malo lošija od BF serijala ili da neće raditi propisno na konzolama i tome sl. Ma može čovek sit da se načita toga kada dođe ovde... Hmm... :trust:

Naravno da je ozbiljan... Star Wars Rebels nije još pogledao, a SW stripove verovatno nije čitao, pa je zato stavio Mangu ispred Clone Wars-a koji mu se očigledno nije dopao tako da je komentar morao da bude ovakav. ,)

Gejemerski forumi su zabavni na kvadrat i to ponajviše jer obiliju vatrenim ekspertima u domenu vizuelne kulture i naročito 3D grafike. Sve su to same ekspertize propraćene molitvama nikako kao WD (jer to je naslov koji je naše snove izneverio), a koji u dlaku gađaju da će ova igra biti kao BF ali ipak malo lošija od BF serijala ili da neće raditi propisno na konzolama i tome sl. Ma može čovek sit da se načita toga kada dođe ovde... Hmm... :trust:

Ako mislis suprotno onda stvarno imas previsok prag tolerancije na bullshit...

Vrh Dno