Ja sam iskreno ocekivao da prvo odrade single player...... takodje mi se ne svidja sto nisu postavili neke repere kad ce sta biti, da se ne desi da za 12m kazu da nemaju para ili nesto slicno....70m nije malo i pare znaju da udare u glavu
Ko zna sta ce se jos pojaviti na trzistu dok ovo izadje.
Ko zna sta ce se jos pojaviti na trzistu dok ovo izadje.
Sviđa mi se ovaj novi dmg, sad stvarno liči na visoko budžetnu igru, samo što u realnom gameplayu to em neće da bude toliko bitno (ni vidljivo) em će da traži komp od 3k €
Meni padaju na SteamIgre, među njima i SC, padaju sa neba diretno na torrent tracker...
Optimizacija se svakako radi na kraju, nema govora i optimizaciji u dogledno vreme...
Ne znam za arenu sa nevidljivim zidovima koja se preleti za par minuta ali po komentarima na forumu i youtube klipovima izgleda da ljudi baš dosta igraju.
Samo da ja dobijem free ship da bih mogao da probam.
Trebalo bi da dobijem neki brod za demo. Pre pocetka skidanja je pisalo da nemam brod...znacu tek kada probam
Kontrole su mnoogo jednostavnije i lakše u ED ali baš zato što se u SC simulira fizika, za razliku od ED :d
Ja se još uvek nadam da se Chris dozove pameti i uvede neki easy mod letenja pa makar bio i drastično ograničen u efikasnosti, nema šanse da uživam ni u single player delu sa onom patnjom od kontrola koja je bila kad sam zadnji put pokušao da igram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari