Ja donirao sa Intesinom internet karticom na kickstarteru preko amazona, nadam se da je nece odbiti kad dodje do naplate, jedino u podacima sam stavio Zeljko a ne Željko jer sistem ne prima, nadam se da to nece biti problem
Jedna stvar sa kickstarterom mi nije jasna - sta znaci "otkljucano"? Znaci da ce ga uraditi za igru? Ne kontam?
Drugo zar nije u onom prvom video gde objasnjava ideju rekao da je upravo poenta igre da imas na raspolaganju ove velike brodove u koje ces moci da ulazis i sa njih kreces u borbu?
Jedna stvar sa kickstarterom mi nije jasna - sta znaci "otkljucano"? Znaci da ce ga uraditi za igru? Ne kontam?
a prvi vise izgleda na nesto freelancersko
Za te pare koliko ce kostati nove konzole (od 700-1000 dolara pretpostavljam), vec sada moze da se kupi vise nego adekvatna masina koja ce Star Citizen gurati na maximumu za dve godine kada izadje...
Zanimljivo je kako ova prica sa elite master rasom ide samo u jednom smeru i to iskljucivo kada neko pokusa da najavi nesto sto ne izlazi za konzole. A kada je Gran Turismo, MGS, Halo ili nesto trece u pitanju onda je sasvim normalno da ne izlazi za PC...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari