preterana zahtevnost pa cak i za ovaj prealfa showcase pri cemu graficki izgleda kao Euro Mass Effect truck simulator
I got the distinct impression that the Aurora was a no frills starting ship all rounder, yanno, enough hard points to defend itself, some cargo bay space....apparently what I've got is the equivalent of a space Yugo.
Još ce većina plakati za EA..
****te vec su postali alavi na pare... Buggy 20$ kosta! ~20 000 UEC!!!
A pazi ovo:
Primer: neki SPACE MARSHAL koji je dao 5k$ , dobio je 20 000 UEC (koji vrede 20$)xD
Jesu malo skupi paketi, pogotovo ako se uzima neki sa pristupom alfi/beti.
Stalno isticu kako nece biti wipe, pa ce igraci sa osnovnim paketom biti prilicno osakaceni ako ovu odluku ne promene.
Ne razumem samo kako misle da nece biti wipe, kada ce sigurno biti bugova koji omogucavaju ili brzo bogacenje ili neke druge neplanirane prednosti u igri...
Iako me stvarno interesuje ova igra, mislim da je totalno nerazumno sto traze od ljudi da daju po 100+$ za nesto sto ni ne znaju kako ce biti...
$$$ uvek igra veliku ulogu, sto se mene tice meni je vazan single player, multiplayer kako tako ako uspeju ono sto niko nije uspeo (balans u odnosu na manijeke koji igraju 24h/7 i puni su kesa)
There's no wipe of the things you've paid real money for: ships, hangar items from the VD store, upgrades you earned for backing early. We may well wipe things you earn in-game in whatever form the beta takes, or things we provide for you to test/play with (but that's all to be determined in more detail once we're closer.)
Ja sam uložio 30 dolara do sada, imam fore do novembra da se predomislim. Uzeo sam najosnovniji paket, koji ne uključuje alfa i beta pristup. Mada ću verovatno zažaliti zbog toga jer kada krene dogfighting module krenula je i igra. Posle toga neće biti reseta itema...
Samo da znaš da ti taj komp neće biti dovoljan jer je minimum i5 Nehalem, 8GB DDR3 i GTX460. Kao i 64-bitni OS.
Koliko sam shvatio, postoje dve varijante a nijedna nije dobra po backere. Jedna je da je CR alav kao EA/Activision i ta varijanta je loša za sve. Druga je da koristi širokogrudost backera da bi u potpunosti finansirao igru, a da će posle sve biti mnogo jeftinije u igri. Ova varijanta je loša po backere jer će se ispostaviti da daju pare kao donaciju a da neće videti povratak investicije koji neki od njih očekuju (dobiće dobru igru ali neće dobiti status poluboga kakav imaju u F2P igrama).
Tako da, malo je glupo biti veliki backer osim ako baš nemaš para na bacanje. Origin 300i je mnogo skučen i puno njih je razočarano. Aurora izgleda kao Jugić ali bar nije mali brod. Hornet za sada deluje jako dobro. Ako hoćeš mogu ja da ti uzmem kao gift, dobićeš i doživotno osiguranje u paketu samo mi reci kada hoćeš da odem do banke da uplatim na debitnu.
Edit: Moja preporuka je da sačekaš neku promociju. Ima još dva meseca do novembra, nije hića.
Edit2: Kad bolje razmislim i jeste hića, jer si već propustio dosta nagrada. Ako propustiš i specijalni sistem za backere biće bedak. Mi smo svašta dobili kao nagrade za svaki milion koji je skupljen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari