Neka greska je u pitanju, ja sam preko njih zavrsio kredit u septembru 2021, daju ti listu procenitelja pa zoves i biras.Jedno pitanje u vezi reiffeisen banke, bio sam na savtovanju za stambeni kredit, plata je preko 100k pa su ponudiki taj neki premium iako ja ne vidim benefit, kamata je 3.90%(fiksna). Ono sto me zanima, odstampali su mi primer kredita i obaveze, kod svih ostalih banaka procena vrednosti nekretnine je oko 11 000 dinara. U rajfajzenu je 129 000 dinara. To je 12x vise, je l je moguce da su se *****ali ili je to tako? Je l je neko uzimao preko njih?
naravno da je pametnije sa fiksnom kamatnom stopom... mislim da jedina raiff daje na 30g sa fiksnom kamatnom stopom...Pa zato sto se odlucio za fiksnu, ko moze znati sta je pametnije 🤷♂️
Ne mora da znači, ja sam uzeo fiksnu za ceo period otplate, s tim da sam uzeo na 13 godina.Samo da proverim, svesni ste da ne fiksirate kamatu na 30 godina?
Period otplate je 30 godina, ali kamata nije fiksna ceo period. Banka vam da fiksnu kamatu na neki kraci rok, obicno 36 meseci, a posle vas opet pita da se odlucite izmedju fiksne i varijabilbe kamate. Ali to su sada neke nove, aktuelne stope.
Vrednost nekretnine 11k DINARA?Jedno pitanje u vezi reiffeisen banke, bio sam na savtovanju za stambeni kredit, plata je preko 100k pa su ponudiki taj neki premium iako ja ne vidim benefit, kamata je 3.90%(fiksna). Ono sto me zanima, odstampali su mi primer kredita i obaveze, kod svih ostalih banaka procena vrednosti nekretnine je oko 11 000 dinara. U rajfajzenu je 129 000 dinara. To je 12x vise, je l je moguce da su se *****ali ili je to tako? Je l je neko uzimao preko njih?
off-topic: kako da ti kažem... 🪲 😁Sumnjam da je greška, ipak to računa neki software
Da potvrdimo da je sve potpuno OK na Bokijevom planu otplate, zavisi od broja dana u mesecu i sve se uklapa. Izgleda da će otplata iz mog primera da ide u banku na reviziju.@PJ
Тешко је описати како то изгледа у мом плану отплате, можда најједноставније описати да генерално иде на доле што је логично, али из месеца у месец мало скаче, мало пада. И даље сам вољан да ти пошаљем план отплате кредита, није то ништа поверљиво за мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari