Šta je novo?

Mobilni telefon Sta posle A55

Koji mobilni telefon kupiti

cekipa

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2023
Poena
225
Posle Samsung A55 sta uzeti sledece.Iskljucivo zbog zelje za promenom,inace sam zadovoljan sa A55.Razmatram do i oko 500e.
Pixel 8A
S24 obican
Xiaomi 14T
Da cekamA56?
S24FE je prilicno skup,mada primamljiv.Pixel 9 isto.
Kupujem uglavnom nove na KP.

Ако је фоткање приоритет онда неки од Пиксела, мање - више свеједно који.

Bitna je kamera ,zelim veoma dobru.Telefon mora da ostavi utisak.Mora da izdrzi veliki broj razgovora u jednom danu.Puno vibera i internet pretrazivanja.Pozeljno da je manji od A55.O Honoru nisam razmisljao ,nemam pojma zasto.I nije mali.Bliski su mi Xiaomi i Samsung i Iphone.Mada ipak bi android odgovarao zbog aplikacija.

Bitna je kamera ,zelim veoma dobru.Telefon mora da ostavi utisak.Mora da izdrzi veliki broj razgovora u jednom danu.Puno vibera i internet pretrazivanja.Pozeljno da je manji od A55.O Honoru nisam razmisljao ,nemam pojma zasto.I nije mali.Bliski su mi Xiaomi i Samsung i Iphone.Mada ipak bi android odgovarao zbog aplikacija.
Не узимај ништа да се не би разочарао.
Батерија је најмање битна данас.
Гледаш да ли се телефон прегрева, каква је камера, пријем сигнала итд.
Кад купујеш телефон купујеш софтвер а хардвер мање.
Да би добио то што хоћеш вежбај да користиш Canta i Shizuku и погасиш све процесе који ти не требају.
Xiaomi има другачији софтвер не бих ти га препоручио после Самсунга.
Honor има лошу софтверску подршку.
Можда Motorola ?
Али поздрави се са добром камером ако узимаш јефтинију Моторолу.

Možda Poco F6 Pro, ali A55 već ima flagship senzor pa i ne bi time previše dobio.

Tako kako si postavio stvari moraš malo smanjiti očekivanja jer u suštini nema sve to za 500 evra.
Galaxy s23 ili neki od Pixela ako prihvatiš slabiju bateriju od A55.

Od galaxy s pre bi uzeo 24 nego 23,noviji je.
F6 nije bolji od A55.
8A mi zapao za oko ,ali izgleda samo kamera je savrsena.Baterija i ostalo losijeg kvaliteta od Samsunga.
Motorolu nisam probao i ne bi.
Honor isto.Huawei da nije ispao iz Google bi bio opcija.
Iphone 15 sam razmatrao,najvise mi smeta 1 fizicki SIM,drugi esim.Posto firmina kartica ima odlican paket i fizicki sim,moja privatna je pripejd.
A55 nece jos dugo,menjacu ga.Verovatno za s24,koji je naj blizi potrebama.

Između s23 i s24 biraj, koji nađeš jeftinije. Ne postoji bitna razlika između ta dva modela.

Od galaxy s pre bi uzeo 24 nego 23,noviji je.
F6 nije bolji od A55.
8A mi zapao za oko ,ali izgleda samo kamera je savrsena.Baterija i ostalo losijeg kvaliteta od Samsunga.
Motorolu nisam probao i ne bi.
Honor isto.Huawei da nije ispao iz Google bi bio opcija.
Iphone 15 sam razmatrao,najvise mi smeta 1 fizicki SIM,drugi esim.Posto firmina kartica ima odlican paket i fizicki sim,moja privatna je pripejd.
A55 nece jos dugo,menjacu ga.Verovatno za s24,koji je naj blizi potrebama.
F6 nije, ali F6 pro je daleko bolji.

Prelazak sa samsunga a55 na samsung s24/s24fe je kao prelazak sa golfa 1.9tdi.na golfa 2.0 tdi.
Ako već menjas cisto zbog promene jer ti je ovaj dosadio onda uzmi nesto novo i drugacije.f
Imas opciju honora 200/200pro, pixel, mozda cak i neki ajfon.
Tu promenu koju trazis neces ni primetiti, imaces nesto bolju kameru i brzi procesor a i to ce ti dosaditi brzo tako da ako vec menjas iz dosade ja preporučujem da probas neki drugi brend.

Onda probaj Ajfon, sta fali. Ako nista dugo nece puno izgubiti vrednost ako odlucis da ga prodas posle.

Nazad
Vrh Dno