Dobar savet.Ma pusti ostale. TZ3 je dobra mashina, samo je senzor malo tanak, pa ako slikas u mracnijem okruzenju drzi ISO100.
Da te dugo i verno sluzi !!!
Jaksa, kakvi su ti utisci sa tz3, na pragu sam da ga pazarim !?
I uvek kad uzmem aparat sa 3x optickim zumom u ruke, osecam da mi nesto nedostaje na njemu.
Ixus 860is ima zoom u video modu.
The optical zoom locks in position once you're pressed the record button, but you can continue to use digital zoom throughout.
http://www.dpreview.com/reviews/canonsd870is/page3.asp
Test ixusa 860is sa dpreview, a panasonic fura optical zum u movie modu. A na stranu to sto je opticki kod panasonica 3x veci nego kod ixusa..
Da i od gledanja tog filma sa 10x zumom ces verovarno morsku bolest da dobijes![]()
Proveriću sutra da li je digitalni ili optički (čitao sam isti test pa sam se posle čudio kako radi, nisam obraćao pažnju na to da li je optički).
Pa mogao bi Jaksa ako ga ne mrzi da napravi jedan snimak u recimo 640x480 30fps, da snima neku daleku scenu pa zum u toku snimanja od 0 pa do 10x, to da okaci negde pa da vidimo nasta to lici?
Ixus 860is ima zoom u video modu.
A jaksa se već teši sa torbicama i džepovima po jaknama...![]()
Sasvim sam siguran da je driver u pravu sto se tice senzora ali ako ste u dilemi u kojoj sam ja bio pre izbora, neki kompromis morate napraviti. Aparat koji na zalost nisam imao priliku da probam je f40fd.
ne znam samo kako da od nasa dva napravimo jedan pravi kompakt.:d
Ovde ne govorimo o idealnim aparatima i idealnim funkcijama vec o balansu![]()
Kod nas jeftinije nego kod amazonaca. Mora da je ovo nase falsifikatElem, torbica koja odlicno ide uz tz3 je: Case Logic TBC2
http://www.amazon.co.uk/CASE-LOGIC-TBC2-case/dp/B000ICMF3K
486 din
Kod nas jeftinije nego kod amazonaca. Mora da je ovo nase falsifikat![]()
Uh, sad sam pogledao kutiju i na njoj a i na aparatu pise Panasoanic i sitnim slovima Sony technology, slicno ovako:
![]()
:d
Uh, sad sam pogledao kutiju i na njoj a i na aparatu pise Panasoanic i sitnim slovima Sony technology...
:d
Hoces da kazes da izgleda kao da je slikana kroz najlon kesu?Ova prva slika mi je nekako mutna?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari