Šta je novo?

Sta mislite o Canon Ixus 75, 860 IS, Fuji f40fd i Panasonic Lumix tz3

andree

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
319
Planiram da ga kupujem, ali nisam skroz siguran izmedu njega i olymplus-a X835...

Sat mislite?
Hvala

Bilo bi jos bolje da jeste, pa da ih oklepam inspekcijom i dobijem jos nesto pride :d

Pa nisu to TV pa da bude zabranjen uvoz refurb.

Nije to prevara stari. Cak sta vise, covek koji prodaje aparate mi je objasnio da na samoj kutiji dolazi oznaka RB (cini mi se( koja upravo to oznacava. Ako pogledas recimo cenovnik bm foto-a videces da ima posebno npr canon 400d eos jeftiniji i skuplji. Jeftiniji su upravo ti "popravljani". :wave:

Prevara je prodati popravljan bez upozorenja da je refurbished i po ceni novog.
Ako uzmem f40fd uzecu ga u axelu i jasno cu ih pitati da li je rf.

Maltene svaki Fuji koji sam video došao je u zelenoj kutiji ispisanoj sa "refurbished".

Jaksa evo prodacu ti ja f6500 vrlo povoljno, moze i kompakt da bude ako ga malo kompresujes cekicem :d Bilo kako bilo bolje slike u klasi non pro aparata neces dobiti :wave:

Bolje zadrzi Minoltu jer neces dobiti puno love za nju, a daces dobar aparat.
Ja sam prodao moju Z3 i uzeo Fuji F20 zbog velicine, ali da sam imao love zadrzao bi je jer je odlican aparat za svoju generaciju (drivere molim te iskuliraj komentar ;) )

Poslednja izmena:
KM Z2 nije na prodaju, to sam napisao u sali :)
Rezime za danas: u igri su sve vise dva modela koji nisu u naslovu treda: Lumix tz3 i Fujiiii f40fd.
Budzet i jos neki faktori ce da odluce.
Rezime 2: ispade da ne volem cannon skoro ko vw sto ne volem :D

Šta driver, ja se ne računam? :)

Ne bi ti ovde puno razmišljao, da nije Ixus 100€ skuplji. Znači, zna se šta je najbolje :)

Shta ti je hans reko, potroshi na kurve i cevape ? :)

Aparati su bre razlichiti, i ja da kupujem, uzeo bih F40fd, ali od njega ne mozesh da ochekujesh da ti napravi fotke tako shto cesh da stisnesh jedno dugme :) Panasonic je dobar, ali ima najgori senzor, i po sunchanom danu ima shuma, dok je Ixus najbolji balans za amatera, pravi najbolje "idi0tske" fotke, ima pristojne ISO mogucnosti, najmanji je. Ti cesh njime sigurno praviti najbolje fotke.

Poslednja izmena:
Ma da, samo nam se čini. Kao i uvek kad je štek u pitanju :d

Ja glasam za Ixusa. I daj vise odluci se koji ces aparat, mesec dana razmisljas :D

Vrh Dno