NE, ozbiljno ti kazem, nedavno su bas bila neka takmicenja i ti klinci su bili na TV-u, mislim koju to matematiku mogu da uce oni a koju mi ako nas klinac bude, mislim, drugi na svetu a njihov ni u prvih 5, jel to ista nauka za sve, ili sta, a ovo znam i iz prve ruke kad smo u srednjoj skoli slali djake iz moje skole na medjudrzavna takmicenja, i onda se vrate njih dvojica u Jagodinu sa 2 medalje i to prvo i mislim trece mesto, EEEEEJJJJJJ iz Palmine Jagodine i to iz jednog istog odeljenja izadju champion i vice-vice champion Balkana ili cega je vec bilo takmicenje, i po tebi je ovo moje pisanije cista propaganda!?!?! :wall:
Gde ti zivis uopste ako ovakva shvatanja imas i cemu toliko nipodastavanje svoje nacije, valjda znas da priroda radi po principu opstanka najsposobnijih i najpametnijih, a trebalo je biti pametan i preziveti 5 vekova pod Turcima i trebalo je biti hrabar i jak pa oterati te iste i jos mnoge druge i zasto onda treba ikog da cudi sto su Srbi dobri ratnici, sportisti i naravno naucnici (proveri i ono sto sam napisao o nasim naucnicima u NASA-i), jedino izgleda tebe cudi, ukljuci bar ponekad TV pa razbij te iluzije!?
Pozdrav ,)