Šta je novo?

Srbija? Ne razumem. Mislite...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
na raznim svetskim takmicenjima nasi klinci cepaju njihove (i to pod njihove najcesce ispadne neke Azijske doseljenike) sta onda imamo da pricamo o znanju

NNF, ali je ovo klasicna "Srbi najpametniji/"have_biggest_penises both real and e-ones" :d na svetu" "zvaka", gde se pritom pravi problemi (oh, zvuci tako poznato i karakteristicno, zar ne?) "salju" pod otirac. To nas zakopava tu gde jesmo, i to je ono o cemu prica alfau. ;)
Poredjenje sa ovde izgleda "nikad_ne_izaslim_iz mode_90-im i 'maxicama:vomit: " :test: :smash: i "idemo po kaficima sa sve 'tozla, al' nemamo 'leba da jedemo" je no comment. :zgran: :S:

http://nces.ed.gov/timss/
http://en.wikipedia.org/wiki/Trends_in_International_Mathematics_and_Science_Study

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=46628

------------------------

http://www.whitehouse.gov/the-press-office/remarks-president-strengthening-americas-education-system
http://www.nytimes.com/2009/03/11/us/politics/11web-educ.html
http://www.wired.com/dangerroom/2010/01/darpa-us-geek-shortage-is-a-national-security-risk/
http://www.youtube.com/watch?v=pMcfrLYDm2U

Ali najlakse je hejtovati "gua gua glupi Ameri gua gua && Srbi uzvisen narod gua gua"...

Poslednja izmena:
NE, ozbiljno ti kazem, nedavno su bas bila neka takmicenja i ti klinci su bili na TV-u, mislim koju to matematiku mogu da uce oni a koju mi ako nas klinac bude, mislim, drugi na svetu a njihov ni u prvih 5, jel to ista nauka za sve, ili sta, a ovo znam i iz prve ruke kad smo u srednjoj skoli slali djake iz moje skole na medjudrzavna takmicenja, i onda se vrate njih dvojica u Jagodinu sa 2 medalje i to prvo i mislim trece mesto, EEEEEJJJJJJ iz Palmine Jagodine i to iz jednog istog odeljenja izadju champion i vice-vice champion Balkana ili cega je vec bilo takmicenje, i po tebi je ovo moje pisanije cista propaganda!?!?! :wall:

Gde ti zivis uopste ako ovakva shvatanja imas i cemu toliko nipodastavanje svoje nacije, valjda znas da priroda radi po principu opstanka najsposobnijih i najpametnijih, a trebalo je biti pametan i preziveti 5 vekova pod Turcima i trebalo je biti hrabar i jak pa oterati te iste i jos mnoge druge i zasto onda treba ikog da cudi sto su Srbi dobri ratnici, sportisti i naravno naucnici (proveri i ono sto sam napisao o nasim naucnicima u NASA-i), jedino izgleda tebe cudi, ukljuci bar ponekad TV pa razbij te iluzije!?
Pozdrav ,)

NE, ozbiljno ti kazem, nedavno su bas bila neka takmicenja i ti klinci su bili na TV-u, mislim koju to matematiku mogu da uce oni a koju mi ako nas klinac bude, mislim, drugi na svetu a njihov ni u prvih 5, jel to ista nauka za sve, ili sta, a ovo znam i iz prve ruke kad smo u srednjoj skoli slali djake iz moje skole na medjudrzavna takmicenja, i onda se vrate njih dvojica u Jagodinu sa 2 medalje i to prvo i mislim trece mesto, EEEEEJJJJJJ iz Palmine Jagodine i to iz jednog istog odeljenja izadju champion i vice-vice champion Balkana ili cega je vec bilo takmicenje, i po tebi je ovo moje pisanije cista propaganda!?!?! :wall:

Nazalost, to uopste nije relevantan podatak. Statistika je bitch.

Gde ti zivis uopste ako ovakva shvatanja imas i cemu toliko nipodastavanje svoje nacije, valjda znas da priroda radi po principu opstanka najsposobnijih i najpametnijih, a trebalo je biti pametan i preziveti 5 vekova pod Turcima i trebalo je biti hrabar i jak pa oterati te iste i jos mnoge druge i zasto onda treba ikog da cudi sto su Srbi dobri ratnici, sportisti i naravno naucnici (proveri i ono sto sam napisao o nasim naucnicima u NASA-i), jedino izgleda tebe cudi, ukljuci bar ponekad TV pa razbij te iluzije!?

Pogresno si shvatio napisano, nazalost.

Poslednja izmena:

Pozdrav ,)

Al ga posteno sad zasra...

A gorivo poskupelo... :D.

Poslednja izmena:
Koja statistika, prosecnih plata? :wall: Mene samo nervira kad ljudi kukaju na nase obrazovanje da je obimno, a onda kad gledaju ovakve stvari niko ne pomisli da su ti ljudi propustili sansu da se obrazuju nego da su neinformisani, ako su neinformisani nek upale TV, nek procitaju knjigu... kad bi to moglo tako!!
Moras imati i kapacitet za tako nesto a ne samo da si informisan a da imaju kapacitet kao nacija ne bi im se desavale ovakve stvari, i to UVEK Amerima, na TV-u, na netu, na izborima za Miss (brate ono je bruka), kako to?
Pozdrav ,)

Koja statistika, prosecnih plata? :wall: Mene samo nervira kad ljudi kukaju na nase obrazovanje da je obimno, a onda kad gledaju ovakve stvari niko ne pomisli da su ti ljudi propustili sansu da se obrazuju nego da su neinformisani, ako su neinformisani nek upale TV, nek procitaju knjigu... kad bi to moglo tako!!
Moras imati i kapacitet za tako nesto a ne samo da si informisan a da imaju kapacitet kao nacija ne bi im se desavale ovakve stvari, i to UVEK Amerima, na TV-u, na netu, na izborima za Miss (brate ono je bruka), kako to?
Pozdrav ,)

A tvoj Palma, za koga sigurno glasas, kaze da za njega Betoven nije svirao i pevao, jer je bio mali.

[YOUTUBE]6l5DIQHneWo[/YOUTUBE]

Znaci imas gradonacelnika koji je obrazovan kao doope, a za koga glasa ceo grad :bottle:.
Idi bre... :D, nasmeja me sa tvojim postovima...

Ljubi te majka al si recit, plus sve pucas od argumenata :).

:D Nije baš ni tema ni forum za takve argumente. Ali ako je taj Palma oj vuko*ebine napravio jedan od najrazvijenijih gradova u Srbiji, a tebi je smiješno za njega glasati jer je "obrazovan ko doope" (što si naravno argumentovao) onda ne znam šta bih ti više rekao. Daleko ćeš dogoorati s takvim širookim shvatanjima. :smoke:

Covek je neobrazovan, ali nije glup, ima smisla za biznis.

Amerikanci nas redovno meshaju sa Somalijom, zar mislite da oni neshto znaju van USA osim Pariza jer tamo idu na odmor, i Japana, jer su im *ebali kewu u Perl Harboru :)
Dok prosečni građani Srbije imaju izuzetno obrazovanje iz oblasti geografije? :S:

Bolje da se manemo politike i sociologije. Meni je izuzetno zabavan prvi post... :)

A tvoj Palma, za koga sigurno glasas, kaze da za njega Betoven nije svirao i pevao, jer je bio mali.

[YOUTUBE]6l5DIQHneWo[/YOUTUBE]

Znaci imas gradonacelnika koji je obrazovan kao doope, a za koga glasa ceo grad :bottle:.
Idi bre... :D, nasmeja me sa tvojim postovima...
Ne lupaj gluposti, Lomnica NIJE naselje u Jagodini vec 40km dalje, tako da nit moze biti moj gradonacelnik nit sam ga ja birao na to mesto, sta koji djavo izigravas pametnjakovica i vidovitu Zorku, ispadas isti kao doticni kog pominjes! :p
Pozdrav ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno