Bezveze rečeno, možda ti ne znaš, ali ja znam.
Ali to je i nebitno, nije pitanje da li oni znaju naše regione i gradove...oni ne znaju za Srbiju! A gledajući putopisnu emisiju G. Milića, od evropskih zemalja znaju da navedu Španiju i Nemačku, Francusku nesigurno overe kada im pomenu Pariz. Tako da, ovi koji ih pravdaju...:wall:
Bezveze rečeno, možda ti ne znaš, ali ja znam.
Ali to je i nebitno, nije pitanje da li oni znaju naše regione i gradove...oni ne znaju za Srbiju! A gledajući putopisnu emisiju G. Milića, od evropskih zemalja znaju da navedu Španiju i Nemačku, Francusku nesigurno overe kada im pomenu Pariz. Tako da, ovi koji ih pravdaju...:wall:
Dobro si i prosao, meni javili (ali ne Atari) da ne salju u Sibir (sajbiria). Tako slicno, a tako daleko... :eyebrows::smash:
Cekaj bre, koliko bi ti US drzava znao da ne cujes svaki dan o njima iz ove/one serije i filma?
Da li znas da navedes tri regije Kine i Indije a da ne pogledas na netu??? Da li znas JEDNU?
Jel' ti ukljucis Google kad cujes da se desilo to i to da vidis gde je to? I oni su culi za Srbiju ranije iz vesti i to je to - sto bi trosili vreme da vide sta je, gde je... i sto bi uopste pamtili pojam "Srbija" nakon 10 godina?
Ne pravdam ih, mislim, stvarno jesu glupi kad ne znaju ni svoje drzave, ali ne ocekujemo li previse?![]()
Ma da, mnogo nam je pomoglo ta opsta kultura i obrazovanje...Stvar opšte kulture i obrazovanja i eto, ja znam.
E to je vec drugo... to sto su ignoramusi i ne zele uopste da izadju iz okvira USA nema veze sa time sto ne znaju sta je Srbija.Tačno je da su u situaciji da ne mora da znaju gde je Srbija, ali to ne opravdava njihov intelektualni nivo, na stranu što ne znaju mnogo krupnije stvari/države.
Svaka cast kad imas voljeI da, naravno da "uključim Google" da bih nešto saznao.
Pa šta si očekivao od zemlje u kojoj se samo priča o Tesli, Đokoviću, Milevi Ajnštajn i F117a. Kako samo smeju da nas pomešaju, je l znaju oni ko smo mi.
Ma da, mnogo nam je pomoglo ta opsta kultura i obrazovanje...
Jedno je biti ignoramus i ne zeleti da znas stvari ako ti nisu potrebne, drugo je ne traziti sitnice.
Samo ce ti doci Amer posle i reci "uz svo tvoje znanje, imas 20x manju platu od mene? I ko je ovde glup?"![]()
taj amer
I'm little confused with Palestinians and Israel. Who's throwing stones ?
Amerikanci nas redovno meshaju sa Somalijom, zar mislite da oni neshto znaju van USA osim Pariza jer tamo idu na odmor, i Japana, jer su im *ebali kewu u Perl Harboru![]()
Otvorite link koji je covek iz Atarija poslao, idite pod Balkans related i naci cete u sipsku Srbija ako vas ne mrzi da procitate sva dokumenta.
Znaci to jeste vazece i mi jesmo pod ekonomskim i finansijskim sankcijama US sto se tice njihovog Department of the Treasury.
Koliko ima Kineza?
[youtube]FXX6zbM2K60[/youtube]
Uvek i u svakoj zemlji mogu da se nadju ******...samo je pitanje koliko vremena ti treba pre nego sto ne naletis na jednog.
Cekaj jel ovo treba da bude retoricko pitanje ?Ma da, mnogo nam je pomoglo ta opsta kultura i obrazovanje...
Jedno je biti ignoramus i ne zeleti da znas stvari ako ti nisu potrebne, drugo je ne traziti sitnice.
Samo ce ti doci Amer posle i reci "uz svo tvoje znanje, imas 20x manju platu od mene? I ko je ovde glup?"![]()
Pametno receno ^.
A evo ga karakteristicni Srbin / gradjanin Srbije:
[YOUTUBE]eWb83j_TQkI&feature=related[/YOUTUBE]
Pa šta si očekivao od zemlje u kojoj se samo priča o Tesli, Đokoviću, Milevi Ajnštajn i F117a. Kako samo smeju da nas pomešaju, je l znaju oni ko smo mi.
Ako su vec toliki zaludjenici za basket onda bi MORALI da znaju ko ih je zadnji cepao na njihovom terenu, ko ima najvise Svetskih titula...
Pozdrav ,)
Cekaj jel ovo treba da bude retoricko pitanje ?
Naravno da je taj Amer tu glup ...
Da znas ko je ova osoba i svi koji su se smejali pre nego sto su videli ko je zapravo on. Ne bi se smejali.
Nemoj mi reci da si ovo ozbiljno shvatio?Uh, ocigledno je 19. jan za tebe stvarno bio najdepresivniji dan
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari