Šta je novo?

Srbija? Ne razumem. Mislite...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a najlepse u svemu, neznam da li je iko od vas pogledao i link koji su dali majstori, posto na tom spisku NEMA Somalije kao sankcionisane drzave...

turbo

Bezveze rečeno, možda ti ne znaš, ali ja znam.
Ali to je i nebitno, nije pitanje da li oni znaju naše regione i gradove...oni ne znaju za Srbiju! A gledajući putopisnu emisiju G. Milića, od evropskih zemalja znaju da navedu Španiju i Nemačku, Francusku nesigurno overe kada im pomenu Pariz. Tako da, ovi koji ih pravdaju...:wall:

I Amsterdam :smoke:

Ni oni sami nekad ne znaju da navedu sve svoje drzave... No nije akcenat na geografiju, nego sto ovi retardi iz tehnicke podrske ne umeju da citaju... Pa i da ne zna gde je Serbia, da je pravilno procitao pa bi saznao i odgovorio na mail kako treba...

Cekaj bre, koliko bi ti US drzava znao da ne cujes svaki dan o njima iz ove/one serije i filma? :)
Da li znas da navedes tri regije Kine i Indije a da ne pogledas na netu??? Da li znas JEDNU?

Jel' ti ukljucis Google kad cujes da se desilo to i to da vidis gde je to? I oni su culi za Srbiju ranije iz vesti i to je to - sto bi trosili vreme da vide sta je, gde je... i sto bi uopste pamtili pojam "Srbija" nakon 10 godina?

Ne pravdam ih, mislim, stvarno jesu glupi kad ne znaju ni svoje drzave, ali ne ocekujemo li previse?:)

Bezveze rečeno, možda ti ne znaš, ali ja znam.
Ali to je i nebitno, nije pitanje da li oni znaju naše regione i gradove...oni ne znaju za Srbiju! A gledajući putopisnu emisiju G. Milića, od evropskih zemalja znaju da navedu Španiju i Nemačku, Francusku nesigurno overe kada im pomenu Pariz. Tako da, ovi koji ih pravdaju...:wall:

Pa sta da vam kazem, odlican naziv za video su stavili na youtubetu.
Ali meni nije jasno, ako ste gledali velikog brata ove sezone, ona plava devojka Jovana iz Kraljeva nije znala ko je Adolf Hitler, Fidel Kastro i od cega se pravi tunjevina.
Ostali ukucani su je bas zezali kako ne zna te stvari, ona se ljutila na njih - sto bas moram sve da znam, bas me briga za njih.
Dalje, Darko Lazic, pobednik Zvezde Granda nije znao ko je Barak Obama i takodje je odgovorio - sta da radim, ne znam.

U sine, koliko filozofije samo zato što je tamo neki average Joe zamenio Srbiju i Somaliju.

Pa šta si očekivao od zemlje u kojoj se samo priča o Tesli, Đokoviću, Milevi Ajnštajn i F117a. Kako samo smeju da nas pomešaju, je l znaju oni ko smo mi :D.

Cekaj bre, koliko bi ti US drzava znao da ne cujes svaki dan o njima iz ove/one serije i filma? :)
Da li znas da navedes tri regije Kine i Indije a da ne pogledas na netu??? Da li znas JEDNU?

Jel' ti ukljucis Google kad cujes da se desilo to i to da vidis gde je to? I oni su culi za Srbiju ranije iz vesti i to je to - sto bi trosili vreme da vide sta je, gde je... i sto bi uopste pamtili pojam "Srbija" nakon 10 godina?

Ne pravdam ih, mislim, stvarno jesu glupi kad ne znaju ni svoje drzave, ali ne ocekujemo li previse?:)

Stvar opšte kulture i obrazovanja i eto, ja znam. I da, naravno da "uključim Google" da bih nešto saznao.
Tačno je da su u situaciji da ne mora da znaju gde je Srbija, ali to ne opravdava njihov intelektualni nivo, na stranu što ne znaju mnogo krupnije stvari/države.

Uzgred, sećam se kad` sam bio mali, pa sam uz radio Studio B provodio noći da bih izbegao ona 2 TVB, u eri pre 3K...bila je emisija gde su voditelj i neki gost ismevali nepismenost i glupost operatora na servisu 98X - razna obaveštenja. Onda su uživo pozvali dotični servis i gospođa je k`o iz topa odgovorila na pitanje "glavni grad Burkine Faso?" - Uagadugu. I nikada ga nisam zaboravio,)

Ja sam u sedmom osnovne za 5 morao da znam sve drzave i glavne gradove sveta (naravno da se trenutno pokazu da mapi); tako da mi ovo nikada nije bilo problem. Istina, sada sam zaboravio solidan broj glavnih gradova (pre svega "egzoticne" i Africke drzave), ali da omasim na mapi ceo kontinent gde je neka drzava nema sanse.

Stvar opšte kulture i obrazovanja i eto, ja znam.
Ma da, mnogo nam je pomoglo ta opsta kultura i obrazovanje...
Jedno je biti ignoramus i ne zeleti da znas stvari ako ti nisu potrebne, drugo je ne traziti sitnice.
Samo ce ti doci Amer posle i reci "uz svo tvoje znanje, imas 20x manju platu od mene? I ko je ovde glup?" ;)

Elem:
Tačno je da su u situaciji da ne mora da znaju gde je Srbija, ali to ne opravdava njihov intelektualni nivo, na stranu što ne znaju mnogo krupnije stvari/države.
E to je vec drugo... to sto su ignoramusi i ne zele uopste da izadju iz okvira USA nema veze sa time sto ne znaju sta je Srbija.

I da, naravno da "uključim Google" da bih nešto saznao.
Svaka cast kad imas volje ;) Da je bitno, vec bi znao sta je :D

Jedno je biti ignoramus i ne zeleti da znas stvari ako ti nisu potrebne, drugo je ne traziti sitnice.
Samo ce ti doci Amer posle i reci "uz svo tvoje znanje, imas 20x manju platu od mene? I ko je ovde glup?" ;)

taj amer

+1

A iz onog pretproslog video-a.
I'm little confused with Palestinians and Israel. Who's throwing stones ?
:D

Evropa, i to kontinentalna (mislim bez gore severnjaka :D) je drugi svet, po pitanju osnovnog (skolskog) obrazovanja, u odnosu na Ameriku i ostale :).

Mene je cak zadivio onaj klinac, crnac sa dredovima, sto je znao da je jedna od drzava Sila osovine bila Nemacka :).

A postoji jos jedan bitan problem ove teme, a to je sto ono nisu elita americkog drustva, cak bih rekao da je vecina ispodprosecne IQ i obrazovanosti.
Ajde nek neka strana TV ekipa ode u.... recimo Leskovac (nebitno, nemoj Leskovcani da se uvrede :d), pa tamo da pita obican narod po ulici, secem ruku da bi culi slicne smesne odgovore :).

Poslednja izmena:
Ovakve ankete jednostavno lako mogu da se nameste na napravite da je neka nacija maltene retardirana. Nadju 1000 ljudi od kojih ce barem 100 da prospe teske bisere, i onda ispadne nacija glupa. Pa jedan moj drug iz odeljenja nije znao koji grad lezi na uscu Save i Dunava.
A sta tek neko da kaze kada pogleda ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=pf0dhw6GkY8

Pametno receno ^ :).

A evo ga karakteristicni Srbin / gradjanin Srbije :D:

[YOUTUBE]eWb83j_TQkI&feature=related[/YOUTUBE]

Koliko ima Kineza?

[youtube]FXX6zbM2K60[/youtube]

Uvek i u svakoj zemlji mogu da se nadju ******...samo je pitanje koliko vremena ti treba pre nego sto ne naletis na jednog.

@FB cek bre,a sta je on reko? :d

na srpski : sta je pisac hteo da kaze?

@wabbit - mocne fore,al najjaci je pijani cigo..:D

Poslednja izmena:
Amerikanci nas redovno meshaju sa Somalijom, zar mislite da oni neshto znaju van USA osim Pariza jer tamo idu na odmor, i Japana, jer su im *ebali kewu u Perl Harboru :)

xD
jedini Perl za koji ameri znaju je onaj crni kapetana Jacka :d
cak i ti povrsni ameri znaju gde je Japan, kao i neke gradove...tipa Hirosima, Nagasaki :D
ali nisu ni prepametni japanci ostali duzni, uvalise amerima hondu i sony lmao

Otvorite link koji je covek iz Atarija poslao, idite pod Balkans related i naci cete u sipsku Srbija ako vas ne mrzi da procitate sva dokumenta.

Znaci to jeste vazece i mi jesmo pod ekonomskim i finansijskim sankcijama US sto se tice njihovog Department of the Treasury.

E sad sto je lik lupio Somalija to je vec nesto drugo ali je imao srece da "pogodi" da jesmo pod sankcijama.

Otvorite link koji je covek iz Atarija poslao, idite pod Balkans related i naci cete u sipsku Srbija ako vas ne mrzi da procitate sva dokumenta.

Znaci to jeste vazece i mi jesmo pod ekonomskim i finansijskim sankcijama US sto se tice njihovog Department of the Treasury.

Pa sad, ja bacio pogled i ne vidim da je Srbija pod sankcijama kao zemlja (poput Irana ili Sudana), nego da se sankcije odnose na ljude iz Srbije, koji su gonjeni od strane tribunala i drugih tela za ratne zločine i organizovani kriminal, njihove firme, zamrzavanje njihovih sredstava u inostranstvu i slično. A tačan spisak imena ide u nekom aneksu.

Ako si ti video da cela Srbija kao takva stoji pod sancijama, a ja to prevideo, daj neki hint kako da se do te informacije na linku dođe.

Koliko ima Kineza?

[youtube]FXX6zbM2K60[/youtube]

Uvek i u svakoj zemlji mogu da se nadju ******...samo je pitanje koliko vremena ti treba pre nego sto ne naletis na jednog.

1.338 milijardi :)

Inace dvoje je pogodilo (onaj penzos na kraju je bio najprecizniji). Ali 700 milijardi hahahah :D :D :d pa cela planeta jedva presla cifru od 7 mlrd :)

Poslednja izmena:
Cekaj jel ovo treba da bude retoricko pitanje ?
Naravno da je taj Amer tu glup ...

Pa sta Palma sto mu Betoven u detinjstvu svirao treba da dodje svima koju mu se smeju za to i kaze : Moja plata je 20x vece od tvoje
I sta onda on ispadne pametan a ovi glupi
e tako i taj amerikanac...

Ne kazem da su glupi zbog onog filma ...pa svuda ce se naci tolko nepismeni ljud ...
KOd nas u vladi SRbije bi nasli ljude koji ne bi znali manje od tih sto setaju ulicama Amerike ..
Niti kazem da oni moraju da znaju gde je SRbija ..

ali u situaciji koju si opisao Amerikanac je veoma glup

Poslednja izmena:
Pa šta si očekivao od zemlje u kojoj se samo priča o Tesli, Đokoviću, Milevi Ajnštajn i F117a. Kako samo smeju da nas pomešaju, je l znaju oni ko smo mi :D.

Ako su vec toliki zaludjenici za basket onda bi MORALI da znaju ko ih je zadnji cepao na njihovom terenu, ko ima najvise Svetskih titula... :D
Pozdrav ,)

Ako su vec toliki zaludjenici za basket onda bi MORALI da znaju ko ih je zadnji cepao na njihovom terenu, ko ima najvise Svetskih titula... :D
Pozdrav ,)

Za njih je njihov kontinent "svet". Iza tih njihovih granica ima nekih varvara i proizvođača elektronike, benzina i ćevapa, ali "svetski" je za njih i za tebe sasvim različit pojam.

Sigurno...Imas,po njima,tu US,i ostatak sveta (Mexico)...Tu smo i mi..:D

Jel ovaj rad...

Pozdrav ,)

Da znas ko je ova osoba i svi koji su se smejali pre nego sto su videli ko je zapravo on. Ne bi se smejali.

Ne znam, deluje mi po odelu da je jelte radnicka klasa.
A ko je on ?
Ime i prezime, sad ces da mi kazes da je neki bolesnik pobegao iz ludnice ?

Nemoj mi reci da si ovo ozbiljno shvatio?:) Uh, ocigledno je 19. jan za tebe stvarno bio najdepresivniji dan :D

Post ti je bio bzvz, a nismo valjda svi depresirani, posto smo svi slicno reagovali :D.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno