Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Tačno je. Imao sam us nalog i prelaskom na srpski sam dobio i izgubio brdo pesama sa listi. Naravno, sve vreme sam bio u Srbiji i koristio bez VPN.
Neke pesme su mi bile dostupne u Srbiji, dok u Nemačkoj nisu. Zbog toga bih baš da proverim direktno, jer je jedina razlika između mog i ženinog naloga zemlja otvaranja Spotify naloga (i naravno srpska vs. nemačka platna kartica). Isti telefon, ista lokacija, sve isto...

P.S. Mogao bih uz pomoć VPN-a da tražim koje su se to pesme razlikovale, ali onda neću znati jel Spotify traži login iz zemlje porekla na neki period ili ne, kao što je neko pomenuo.
- Van toga što i VPN može praviti problem i proizvesti lažan rezultat.
 
Jel može nekako da se vrati Daily lista?

Slušam Daily listu, stavim je celu u Liked, bio negde na pola liste i odjednom gornja polovina nestane! Jednostavno se lista promenila i sve pesme koje sam do tada slušao više ne mogu da vidim.
Lajkovao sam listu, jer mi se dopala, dosta dobrih pesama, novih predloga i sve nestade...
 
image


 
U pitanju je opcija Spotify sing along, lyrics ispod pesama ima odavno. Ako je omoguceno, treba da se pojavi Sing button kad se udje u lyrics i onda mozes da pevas i na kraju ti app kaze koliko si dobar bio. Ja nemam to jos uvek.
 
Koristim spotify app u sklopu win 10 i sad pustim neku listu lapam best of rock i kad zavrsi sve pesme nece da nastavi dalje slican zanr iako je upaljeno u app da nastavlja dalje slicne pesme?
 
Koristim spotify app u sklopu win 10 i sad pustim neku listu lapam best of rock i kad zavrsi sve pesme nece da nastavi dalje slican zanr iako je upaljeno u app da nastavlja dalje slicne pesme?
preferences, autoplay
 

Prilozi

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    16.1 KB · Pregleda: 34
Da li mogu da promenim family nalog na duo npr.
Pitam iz razloga ako budem posle imao potrebu da se vratim na family.
Sve vreme na mene se vodi nalog.
Nešto nisam siguran oko uslova i onog dela jednom godišnje.
Nije ni neka lova razlike nego da im ne plaćam bezveze 🙂
 
Koliko sam ja video plaća se mesečno. U tom slučaju možeš na mesečnom nivou ds menjaš pretplatu.
Sve i da ne može, otkažeš i kad istekne uplatiš paket koji želiš.
 
Uspeo da nađem.
Samo promenim plan na duo i kada istekne prebaci se samo na duo. Onda drugi član pređe na free automatski i samo mu opet pošaljem pozivnicu.
 
Šta su ovo uradili sa aplikacijom sunce ti. Izgleda katastrofa. Šta im znace ovi veliki pregledi albuma na naslovnoj strani. Užas.
 
Vama ne izgleda ovako naslovna strana?

95B5E712-CED8-41B0-9407-B92FD86F1A7F.jpeg
 
Ni kod mene, izašla je nova verzija, uradio update i sve je istoScreenshot_2022-11-24-22-34-32-18_0438eb925998df20b3482ec25499d226.jpg
 
Nazad
Vrh Dno