Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

nema to veze sa verzijom aplikacije. ui i nove opcije se uglavnom ubacuju serverski i idu u etapama. ne stižu svima u isto vreme.

Izgleda da nešto testiraju pa određenim korisnicima upalili ovu odvratnu opciju. Ne znam gde da je ugasim uopšte. Kako skrolujem na dole da vidim albume i preporuke Spotify ih automatski pušta. To prikazuju i ove linije popreko koje idu iza slike. Ali svaki album je preko celog ekrana. Užas.
E8A85444-BDC6-448D-AC36-950238E34CB1.jpeg

Svaka dizajnerska promena ljudima smeta, ali se na svaku naviknemo kad tad. Šta da ti kažem osim istrpi malo, navići ćeš se uskoro i to je to.

je l' može neko ko ima USA spotify da mi proveri da li može da pušta ovaj album? pošto je sa srpskim dosad mogao, ali ne može više.

to je Fat Man Miami - Codename: Fatwave Therapy album

Uključi VPN na USA i onda proveri.

Znam da se ovde pisalo da izbor pesama zavisi od zemlje na koju je nalog napravljen, ali internet kaže da to nema veze, već samo zemlja u kojoj se trenutno sluša.

Uključi VPN na USA i onda proveri.

Znam da se ovde pisalo da izbor pesama zavisi od zemlje na koju je nalog napravljen, ali internet kaže da to nema veze, već samo zemlja u kojoj se trenutno sluša.
I već smo opovrgli tvrdnju da zavisi od zemlje slušanja. Zavisi od zemlje naloga. Godinama sam bio na US i kada sam prešao na Srbiju, promenio se izbor. Probao sa vpn i nije se menjalo.

Да ли неко користи Спотифај слушајући преко Хромкаст Аудио уређаја? До последњих десетак дана је радило беспрекорно,а сада имам проблем да уопште не прихвата повезивање или ако се повеже,после неких пола сата веза пуца.

Ja koristim i uvek mu treba dosta da se poveže, a u poslednje vreme se desi da uopšte ne skonta konekciju. Koristio sam to još i dok sam na Deezeru bio, tu je tek presporo pa mi ovo deluje čak i brzo.

Ja koristim i uvek mu treba dosta da se poveže, a u poslednje vreme se desi da uopšte ne skonta konekciju. Koristio sam to još i dok sam na Deezeru bio, tu je tek presporo pa mi ovo deluje čak i brzo.
Код мене је на Дизеру радио добро,као и на Спотифај до пре неког времена.Видећу у наредном периоду како ће изгледати.Хвала на одговору 👍

I već smo opovrgli tvrdnju da zavisi od zemlje slušanja. Zavisi od zemlje naloga. Godinama sam bio na US i kada sam prešao na Srbiju, promenio se izbor. Probao sa vpn i nije se menjalo.
I ja sam pisao kako su mi neke naše pesme dostupne kada odem u Srbiju, koje u Nemačkoj nisu iako zemlju naloga nisam menjao (na Srbiju je otvoren).

I ja poslednje vreme imam problem da povežem CC audio i Spotify,nisam ništa pokušavao jer prebacim na bluetuth i teram dalje.Mada mi je krivo što ne radi.

Povezuje se ponovo sa CC audio

Šta se to desilo sa Spotifajem pa od danas nema više lyrics za pesme? Juče je bilo a danas za sve pesme koje pustim piše we coudn't find the lyrics for this one

Nemam pojma šta je onda kod mene. Reinstalirana aplikacija i na mobu i na kompu i lyricsa nema

Uzima li neko negde Turske gift kartice?

Jel postoji neki način da se uzme preko Turske sem da odem tamo i otvorim račun u banci?
Nema. Hteo sam i ja letos dok sam bio tamo ali osim otvaranja bankovnog računa u Turskoj, ne postoji opcija da se uzme njihov Spotify. Ne postoje ni gift kartice za Spotify u Turskoj.

Nazad
Vrh Dno