I već smo opovrgli tvrdnju da zavisi od zemlje slušanja. Zavisi od zemlje naloga. Godinama sam bio na US i kada sam prešao na Srbiju, promenio se izbor. Probao sa vpn i nije se menjalo.Uključi VPN na USA i onda proveri.
Znam da se ovde pisalo da izbor pesama zavisi od zemlje na koju je nalog napravljen, ali internet kaže da to nema veze, već samo zemlja u kojoj se trenutno sluša.
Код мене је на Дизеру радио добро,као и на Спотифај до пре неког времена.Видећу у наредном периоду како ће изгледати.Хвала на одговору 👍Ja koristim i uvek mu treba dosta da se poveže, a u poslednje vreme se desi da uopšte ne skonta konekciju. Koristio sam to još i dok sam na Deezeru bio, tu je tek presporo pa mi ovo deluje čak i brzo.
I ja sam pisao kako su mi neke naše pesme dostupne kada odem u Srbiju, koje u Nemačkoj nisu iako zemlju naloga nisam menjao (na Srbiju je otvoren).I već smo opovrgli tvrdnju da zavisi od zemlje slušanja. Zavisi od zemlje naloga. Godinama sam bio na US i kada sam prešao na Srbiju, promenio se izbor. Probao sa vpn i nije se menjalo.
The Android 13 media player is appearing with version 8.7.92.115, which is currently in beta.
Ne postoje.Uzima li neko negde Turske gift kartice?
Ne postoje.
Nema. Hteo sam i ja letos dok sam bio tamo ali osim otvaranja bankovnog računa u Turskoj, ne postoji opcija da se uzme njihov Spotify. Ne postoje ni gift kartice za Spotify u Turskoj.Jel postoji neki način da se uzme preko Turske sem da odem tamo i otvorim račun u banci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari