Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Pozdrav,samo da pitam do koliko novca mogu poruciti da se roba ne bi carinila ? i za koliko dana odprilike stize posiljka?

Pročitaj prvu stranu imaš dosta stvari tu objašnjeno...uključujući i tvoje prvo pitanje.
Što se tiče drugog pitanja samo jednu stranu unazad imaš postove koji su forumaši napisali kada su poručili i kada su im paketi stigli mada sada je ludnica zbog praznika i onih par dana free shiping-a.

Poslednja izmena:
Koj je DHL krš, naručio sam 2 paketa jedan prepodne jedan uveče istog dana, prvo su mi juče za drugi paket javili da stiže danas i sad mi javljaju da stiže sutra. Šta će sutra da bude javiće mi da stiže prekosutra. Sve bez objašnjenja bilo kakvog.

Pogledam danas tracking za prvi paket i ovo je info:

2017-01-05_155946.jpg

Da li DHL vrši dostave danas ili treba da se čeka ponedeljak/utorak? Piše mi na statusu da se danas očekuje isporuka.

Stiglo i meni jutros. Status je bio danas do kraja dana...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Imam pitanje. Kada narucis nesto, nigde nema da pise kontakt telefon da se upise. Da li treba naknadno DHL da se kontaktira i ostavi broj ili?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

U adresi isporuke bi trebalo da postoji mesto za broj. Ne secam se jer odavno ne popunjavam vec je ostalo zapamceno, ali me uvek pozovu pred isporuku.

Ima valjda kontakt telefon u personal details ali što kaže Nikola nema kad se popunjava neka dodatna adresa. Sad sam radio kao skretničar jer su mene zvali za sve pakete koje sam naručio za druge ljude. :D

Kakvi su šibicari ovi sa SD. Kupio sam nekoliko majica i jedan komplet čarapa od 7 komada. Na pakovanju čarapa piše "7 pack", a unutra ima 6 komada. Neću da im se žalim za ovako sitno, mada sam već dobijao mnogo proizvoda sa sitnim greškama.

Meni na jednom paru čarapa rupa na mestu gde je stajala ona zajebancija protiv krađe. Zakrpiću. :D krastavac, nema svrhe nervirati se.

Pozdrav! Imam jedno hitno pitanje, ako je neko voljan da mi pomogne... Da li se u Mađarskoj, na adresu fizičkog lica plaća PDV za pošiljku od 220 eur? Kod njih je porez 27%, ne isplati se ako se mora platiti prilikom preuzimanja.

Ljudi, imam jedno pitanje. Kako da otkazem porudzbinu preko SD-a? Sastavio paket, ali su mi malopre poslali e mail fa 3 stvari iz paketa nemaju na stanju,a sada mi stize e mail da je paket procesuiran,oni izgleda hice da posalju bez ivih stvari, a to mi ne odgovara. Nemam facebook, postoji li neki drugi nacin da otkazem porudzinu?

Edit: sada sam se ulogovao na moj nalog i otisao u order history, ostavio sam poruku u okviru ove narudzbine koju hocu da otkazem, stigao mi je odmah povratni e mail da ce probati da otkazu narudzbinu ukoliko je to moguce, verovatno je genericka.

Poslednja izmena:
Ladno mi javljaju da nisu u mogucnosti da otkazu narudzbinu jer je kao data na isporuku, u medjuvremenu mi je stigao e mail gde me obavestavaju sta je ostalo u paketu i cenu za umanjen paket. Ja sam par minuta posle prvog e maila gde me obavestavaju da nemaju neke artikle trazio otkazivanje narudzbine i ne moze, opet sam im poslao e mail gde sam napisao da cu pokrenuti disput preko pay pal-a ukoliko ne otkazu jer nije moja greska vec njihiva, valjda treba da imam izbor da li cu da prihvatim izmene ili ne? Da li da pokrenem disput ukoliko ne otkazu narudzbinu, imam li ptavo na to? Je li imao neko slicno iskustvo?

Na prazne pretnje, neće reagovati, otvori dispute, pa ćemo videti.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ladno mi javljaju da nisu u mogucnosti da otkazu narudzbinu jer je kao data na isporuku, u medjuvremenu mi je stigao e mail gde me obavestavaju sta je ostalo u paketu i cenu za umanjen paket. Ja sam par minuta posle prvog e maila gde me obavestavaju da nemaju neke artikle trazio otkazivanje narudzbine i ne moze, opet sam im poslao e mail gde sam napisao da cu pokrenuti disput preko pay pal-a ukoliko ne otkazu jer nije moja greska vec njihiva, valjda treba da imam izbor da li cu da prihvatim izmene ili ne? Da li da pokrenem disput ukoliko ne otkazu narudzbinu, imam li ptavo na to? Je li imao neko slicno iskustvo?
Neces moci tako nista pametno da uradis, desilo mi se nekoliko puta...
Najlaksi nacin je da odbijes prijem porudzbine kada te bude DHL zvao.
Oni vracaju SD-u o njihovom trosku i tebi vracaju novac za par dana.
Isprobao i ovo nekoliko puta.
Pozz

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Neces moci tako nista pametno da uradis, desilo mi se nekoliko puta...
Najlaksi nacin je da odbijes prijem porudzbine kada te bude DHL zvao.
Oni vracaju SD-u o njihovom trosku i tebi vracaju novac za par dana.
Isprobao i ovo nekoliko puta.
Pozz

Nije mi jasno da ovako velika firma radi na ovaj nacin. Cim su izmenjeni uslovi kupovine treba da imas opciju da otkazes. Sada se razmisljam, sta god da uradim trajace i moracu da cekam. Ne verujem da se nista ne moze uraditi preko paypal-a, jedino ako se nisu zastitili na neki nacin. Nisam pametan, ne ceka mi se jer mi jedna stavka koja je narucena treba sto pre. A opet mi se inati jer su ispali nekorektni, naplacuju ustu postarinu a robe manje. Ovu razliku u novcu za neposlate stavke ce verovatno odmah uplatitina moj racun?

Nije mi jasno da ovako velika firma radi na ovaj nacin. Cim su izmenjeni uslovi kupovine treba da imas opciju da otkazes. Sada se razmisljam, sta god da uradim trajace i moracu da cekam. Ne verujem da se nista ne moze uraditi preko paypal-a, jedino ako se nisu zastitili na neki nacin. Nisam pametan, ne ceka mi se jer mi jedna stavka koja je narucena treba sto pre. A opet mi se inati jer su ispali nekorektni, naplacuju ustu postarinu a robe manje. Ovu razliku u novcu za neposlate stavke ce verovatno odmah uplatitina moj racun?

Nisam se dobro izrazio, verovatno moze i preko PP ali mi se cini da ne ovako brze...
Uostalom, to je njihova SD preporuka na takav problem koji sam imao prvi put, a bilo ih je...
Novac mislim da je jos rezervisan, nisam siguran, tako da ti nece ni naplatiti to cega nema...

Sto se tice vracanja ostatka novca oni ce povuci koliko je faktura bez tih stvari koje nemaju, tako da ti je novac vec na kartici nisu ga povukli iz rezervisanih sredstava, meni tako bilo zadnji put prije desetak dana kada

Kakva su iskustva sa Karrimor zimskim cipelama?

Meni je danas stigao paket od 1 januara (free shipping)
Kasno uvece sam tek video pa sam nabacao artikle
Visina 176 , tezina 75-76 kg

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-kit-sneakers-mens-shoes-119202?colcode=11920202 Lee cooper patike
Uzeo sam ove "grey" i vise su sive uzivo nego na slici, bas lepo izgledaju. Broj sam uzeo 8.5 (kod nas nosim nike 43, adidsas 42 i 2/3, duzina gazista 27-27,5)
Malo su mi vece, ne previse ali mislim da bih opusteno mogao da uzmem broj 8. Vizuelno su apsolutno iste velicine kao adidas koje nosim.

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-twist-knit-jumper-mens-559513?colcode=55951302 Lee cooper knit-jumper
Uzeo sam M Grey twist, 100% poliester, bas lepo izgleda. Neznatno veci, opusteno S mogu na sebe :)

http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-long-sleeve-shirt-mens-558001?colcode=55800177 pierre cardin kosulja
Blue/Wht Stripe kombinacija pamuk i jos nesto, M, odlicna.

http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-t-shirt-mens-592007?colcode=59200795 slazenger majice
Ovakve majice sam i pre uzimao, S, klasicne pamucne nosim ih stalno i oprane su po sto puta a i dalje su dobre.

http://www.sportsdirect.com/team-ireland-long-sleeve-rugby-shirt-mens-384073?colcode=38407316
Vrh je, M je taman i bas je ragbi sirok.
100% pamuk i to odlican debeo kvalitetan pamuk

Pozdrav ljudi. Da li je neko porucivao stvari sa ASOS-a kao i kojom kurirskom sluzbom dostavljaju? Paket je trebao da bude kod mene do 13. Januara, ali ga nema. Oni kazu da cekam do 24.
Hvala

Ako si uzeo sa besplatnom poštarinom, to je standard delivery royal mail. To je zaglavilo verovatno na carini. Ako je express delivery koji se plaća onda ne znam kako to šalju.

Nazad
Vrh Dno