Kupio ja, sad kad je bila akcija. Deluju sasvim ok, ali nosim ih tek 2-3 dana, pa ti ne mogu nista vise od toga napisati.
a jel si uzima veci broj patika ili broj koji nosis?
Konačno pravi Big Brands Sale, a ne par evra niže! [emoji83]
Neces moci tako nista pametno da uradis, desilo mi se nekoliko puta...Ladno mi javljaju da nisu u mogucnosti da otkazu narudzbinu jer je kao data na isporuku, u medjuvremenu mi je stigao e mail gde me obavestavaju sta je ostalo u paketu i cenu za umanjen paket. Ja sam par minuta posle prvog e maila gde me obavestavaju da nemaju neke artikle trazio otkazivanje narudzbine i ne moze, opet sam im poslao e mail gde sam napisao da cu pokrenuti disput preko pay pal-a ukoliko ne otkazu jer nije moja greska vec njihiva, valjda treba da imam izbor da li cu da prihvatim izmene ili ne? Da li da pokrenem disput ukoliko ne otkazu narudzbinu, imam li ptavo na to? Je li imao neko slicno iskustvo?
Nije mi jasno da ovako velika firma radi na ovaj nacin. Cim su izmenjeni uslovi kupovine treba da imas opciju da otkazes. Sada se razmisljam, sta god da uradim trajace i moracu da cekam. Ne verujem da se nista ne moze uraditi preko paypal-a, jedino ako se nisu zastitili na neki nacin. Nisam pametan, ne ceka mi se jer mi jedna stavka koja je narucena treba sto pre. A opet mi se inati jer su ispali nekorektni, naplacuju ustu postarinu a robe manje. Ovu razliku u novcu za neposlate stavke ce verovatno odmah uplatitina moj racun?Neces moci tako nista pametno da uradis, desilo mi se nekoliko puta...
Najlaksi nacin je da odbijes prijem porudzbine kada te bude DHL zvao.
Oni vracaju SD-u o njihovom trosku i tebi vracaju novac za par dana.
Isprobao i ovo nekoliko puta.
Pozz
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nije mi jasno da ovako velika firma radi na ovaj nacin. Cim su izmenjeni uslovi kupovine treba da imas opciju da otkazes. Sada se razmisljam, sta god da uradim trajace i moracu da cekam. Ne verujem da se nista ne moze uraditi preko paypal-a, jedino ako se nisu zastitili na neki nacin. Nisam pametan, ne ceka mi se jer mi jedna stavka koja je narucena treba sto pre. A opet mi se inati jer su ispali nekorektni, naplacuju ustu postarinu a robe manje. Ovu razliku u novcu za neposlate stavke ce verovatno odmah uplatitina moj racun?
Da li je neko porucivao i kakav je kvalitet? Vredi li tih para i slicno...neki komentar od iskusnijih?
http://rs.sportsdirect.com/firetrap-rhino-boots-118066?colcode=11806675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari