Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Ovaj skorasnji 20% vaucer, koliko sam ja shvatio, se dobija e-mailom, tek nakon sto se posalje porudzbina (ne nakon sto je ti kompletiras, vec nakon sto oni fizicki tebi posalju robu), a ne moze se koristiti za trenutnu porudzbinu, vec za one posle 3. decembra.

Vaucer je istekao u svakom slucaju, vazio je sinoc do ponoci, tj. mogao je da se dobije do sinoc.

hvala na odgovorima. koji sam ja shaban, non-stop mi se na SP ovo dogadja. uvek vidim nesto pri kraju, a ne pogledam dokle traje. za ovo sam mislio da je do kraja nedelje.

hajde jednom da se pripremim unapred: ove stvari sto su na pre-orderu, jel im ostaje ista cena, kada bude moguce da se naruce ( tj. isporuce ) ili raste ?

maxxmax, nisi jedini ako ti je za utehu :)

hvala na odgovorima. koji sam ja shaban, non-stop mi se na SP ovo dogadja. uvek vidim nesto pri kraju, a ne pogledam dokle traje. za ovo sam mislio da je do kraja nedelje.

hajde jednom da se pripremim unapred: ove stvari sto su na pre-orderu, jel im ostaje ista cena, kada bude moguce da se naruce ( tj. isporuce ) ili raste ?
Ostaje im ista cena ali rok isporuke je rastegljiv

maxxmax, nisi jedini ako ti je za utehu :)

ne znam gde da nadjem vecu utehu, da li za onu lee cooper jaknu koju sam sa toliko zadovoljstva stavio u korpu misleci da je i dalje 19e, pa imao onu reakciju: koji je sad ovo... kada sam video da je nova cena 33e ili ovde gde sam izgubio popust u vrednosti postarine za neki sledeci paket. :wall: najjaca stvar ipak je, da umesto da sam za nekih 110e u 2 paketa narucio jaknu, 4 dzempera, 2 hoodija, 2 kosulje, 5 majica... narucio... nista.

no dobro, ne zurimo, a skolu zavrsavamo. uhvaticu vec trenutak i konfiguraciju, kada je kupovina stvarno isplativa. ide im i bozic.

hvala za info @šile :wave:

Narucio sam robu neki dan i poslali su mi mail:
Thank you for shopping on Sports Direct. Our initial checks show that your most recent purchase has qualified for the voucher offer.
We will endeavour to send the voucher to you either on but not before Tuesday 2nd of December 2014 or after the order has been despatched.
Please note the following Terms and Conditions,
once the order been despatched we will complete our last checks to ensure that you order meets the voucher requirements. The requirements are as follows:
total spend including Postage is £ 50.00 (GBP) (or multiples of)
cancelled / exchanges / pre-order items will NOT be included in the total spend.
£ 10.00 (GBP) voucher for every £ 50.00 (GBP) spent.
voucher will be valid from 02-12-2014 until 24-12-2015.
voucher can be redeemed online.
voucher can be redeemed in UK Stores only.
In the event of refunded goods, we reserves the right to cancel voucher or charge for used vouchers.
offer not available in concession stores.
Thanks
The Sports Direct team.
Kako da iskoristim vaucer?
PS:Tri dana mi stoji Processing,sta to treba da znaci?

Order se ne salje odmah, uglavnom SD nema sve na jednom mestu, pa onda cekas da se prikupi i posalje odjednom (ili da se posalje iz jednog jedinog centra).
Voucher mozes da iskoristis tokom sledece kupovine (kada ga posalju), najkasnije do 24. decembra.

Pozdrav svima,posto nemam vremena da citam 200 strana evo pitanje,narucio sam jedan paket 26.11.2014 i ide na ime drugara posto on ima deviznu karticu,uglavnom meni i sad posle 6 dana stoji Awaiting Courier Pickup,nisam im poslao e mail da vidim sta se desava,mozda vi znate,i da nisam ni znao da je i drugar sad pre 2 dana 30.11.2014 narucio paket i sebi a njemu pise Ready To Ship.Zanima me posto su tu 2 paketa u pitanju a nijedan nije krenuo sa isporukom da li ce nam racunati to kao 100 eura paket i obracunati PDV,carinu itd posto oba paketa idu na njegovu adresu?

Upravo i ja imam isti problem, istog dana sam i ja narucio, evo sta stoji, Awaiting Courier Pickup-Order date/time-26th Nov 2014 15:26, dobio sam DHL tracking broj ali se status ne meneja, nije ni krenula, slao sam im mail odgovorise mi da je posiljku preuzela kurirska sluzba, slao sam mail DHL-u odgovorise mi da nisu primili posiljku...pa sad ne znam sta da ti kazem, sigurno leze u nekom magacinu i cekaju prvi avion... malo ga tupe ali bice sve ok.

Hmmm definitivno mnogo usporenosti oko paketa ima sto od Sports Directa sto od DHL-a u odnosu na zadnju porudzbu koju sam pravio pre skoro godinu dana...

Prvo im je trebalo citava 3 dana da se to istumbara po Lidsu i UK, i tek onda da krene, i kada je krenulo doslo je sutradan u Nemacku, ali vec 24 h nema ni pomaka odatle... I ako stoji kao ovde po njihovoj proceni ''Estimated Delivery: Friday, December 05, 2014 By End of Day'', od tog posla nema nista definitivno jer evo sada je pola 2 u noc a paket je jos u Nemackoj...

Sto se tice porudzbi pre oko godinu dana sve je mnogo brze islo i od strane Sports Directa i od DHL-a, ne mogu tacno da se setim koliko bi najbrze al od kako krene avionom otuda do Beograda oko 24 h je bilo...

Dobio sam poklon vaucer na 10 funti.Da li u sledecoj narudzbini mogu da porucim za 50eura+tih 10 funti poklona,naravno bez postarine,ili moram da uracunam odmah tih 10 funti,dami ne bi preslo famoznih 50eura?
HVALA

01.12.2014 sam porucio robu,i jos nista se ne prikazuje na DHL sajtu samo pise Shipment information received,i da stoji u Licu.Zvao sam DHL oni kazu da nisu preuzeli posliljku.
Poslao sam mail Sportsdirect-u oni kazu da je na putu ka meni.
Jel imao neko ovakav slucaj?
Hvala

A sta se uopste sekiras za 1 dan? Ako posle 5 dana nema nista onda gledaj gde je paket.

Covek se zali da mu 10 dana stoji paket u mestu.

Laki, ja nisam imao takvih situacija, zao mi je.

Aha, pardon. Nisam obratio paznju na datum. Ja bih licno pretpostavio da dhl zna da li ima paket sa nekim brojem i da se isti zagubio prilikom predaje dhlu

Kad je bilo ono besplatna postarina? Negde oko nove godine bese?

01.12.2014 sam porucio robu,i jos nista se ne prikazuje na DHL sajtu samo pise Shipment information received,i da stoji u Licu.Zvao sam DHL oni kazu da nisu preuzeli posliljku.
Poslao sam mail Sportsdirect-u oni kazu da je na putu ka meni.
Jel imao neko ovakav slucaj?
Hvala

Dhl jos nije preuzeo posiljku. Kad je preuzmu moci ces da pratis na dhl sajtu. Ja sam imao takav slucaj za neku robu iz kine. Isto mi je 10 dana stajala informacija kao i tebi. Doslo je sve regularno.

Kupovao sam danas nešto sa sportsdirecta i izašlo mi je da se registrujem ovde :

bf5YJKy.png

Problem je što nema Srbije a ne znam da li mogu drugu državu da stavim. Jel imao neko iskustva sa ovim?

Pročitao sam skoro celu temu, ali ima dosta starijih postova, pa nisam siguran da li sam dobro shvatio. Najbolja opicja za plaćanje je paypal, a za naručivanje robe nije porebna registracija, već se samo upiše email adresa i ode na čekaut? Danas planiram nešto da naručim, pa se nadam da neću da pogrešim. Hvala unapred na odgovorima.

Kupovao sam danas nešto sa sportsdirecta i izašlo mi je da se registrujem ovde :

Pogledajte prilog 157024

Problem je što nema Srbije a ne znam da li mogu drugu državu da stavim. Jel imao neko iskustva sa ovim?

skroluj malo na dole u detaljima akcije i videces da pise da je iskljucivo za UK.

Jel ima neko da hoće da podeli porudžbinu, imam nekih 22€ u korpi?

Da ne citam celu temu. Jel ovo za novu godinu, ili su promenili cene postarina. Pre mi je bila postarina 6e, sad je 1e.

Pročitao sam skoro celu temu, ali ima dosta starijih postova, pa nisam siguran da li sam dobro shvatio. Najbolja opicja za plaćanje je paypal, a za naručivanje robe nije porebna registracija, već se samo upiše email adresa i ode na čekaut? Danas planiram nešto da naručim, pa se nadam da neću da pogrešim. Hvala unapred na odgovorima.

Najbolja opcija je plaćanje preko kartice direktno.
Reklamacije najbrže idu preko Fejsbolaha.
Roba sme da bude do 49,99€, u tom slučaju se plaća još dodatno samo prevoz, nema carine i špedicije.

Da ne citam celu temu. Jel ovo za novu godinu, ili su promenili cene postarina. Pre mi je bila postarina 6e, sad je 1e.

Sad sam ubacio neke stvari u korpu i postarina 14.39 kao sto mi je bila i prosle nedelje kad sam porucio.

Jesu li najavljivali kakve akcije kupone uskoro, ostvarive kod nas?

ps

Ako neko hoće da podeli korpu još uvek važi, poželjno da je iz BG-a.

Nazad
Vrh Dno