Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Da,da hvala na odgovorima... pa dobro, ukoliko ima nekog ko bi hteo da podelimo porudzbinu i postarinu neka se javi na pm, jos ako je iz Nisa, idealno :)

Da li je neko narucivao (ili ima) Airwalk patike?
Kako se krecu velicine? Jel ima negde kod nas ovog brenda da moze da se proba?

Kako to mislis da se navodim po njima? Jel imaju isti broj kao Nike ili...
Koje patike si tako gledao (kosarkaske, tenisice...)?

Pretpostavljam da ste uzimali ove Karrimor sportske majice pa me zanima kakva su iskustva sa veličinama i kvalitetom?
Ja npr Nike, Adidas sve nosim M veličinu.
E sad me zanima da nije možda nešto veći / manji kroj kod Karrimora da ne pogrešim?

Ja sam uzeo Karrimor jaknu za trcanje, helanke za trcanje i torbicu sa flasicom oko struka za trcanje. Inace sam 177cm/73kg i M velicina, koju inace nosim, mi odgovara.
Po ovom iskustvu do sada rekao bih da uzmes isti broj kao sto nosis vecinu stvari.

Стиго пакет, све на броју плус шоља од пола литра на поклон.

Nedavno sam pazario cizme Karrimor pa rekoh da podelim iskustva,mozda nekom bude od pomoci.
Vec dugo vremena sam planirao da narucim nesto preko SD,uglavnom cizme i neke sitnice..medjutim desi se da slucajno vidim na sporvision online shopu karrimor cizme za 2300(kako se kasnije ispostavilo greska,posle par sati su bile 6500 :D),ja brze bolje narucim i za divno cudo oni mi prihvate porudzbinu.U pitanju su http://www.sportsdirect.com/karrimor-dales-mid-mens-walking-boots-182445?colcode=18244505.Cizme stignu posle par dana kad ono katastrofa,totalno asimetricne,razlika izmedju dva sava na jednoj 1cm,na drugoj 3cm,i tako ne vise mesta,postava na jednoj uzas,sigurno cm kraca od druge,koza izgrebana.Taman da zovem da reklamiram ali slucajno ih vidim u prodavnici u Nisu a one jos gore nego moje,razlepljene,koza oguljena,strasno...tako da odustanem od zamene,ko zna sta bi mi poslali kasnije,dam obucaru da popravi postavu koliko moze i to je to.Sad ih nosim :) Tako da preporucujem da ih zaobidjete...

PS.Velika je sansa da ovo kod nas sto se prodaje roba desete klase,mozda je to sto stize iz Engleske bolje...

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo Karrimor jaknu za trcanje, helanke za trcanje i torbicu sa flasicom oko struka za trcanje. Inace sam 177cm/73kg i M velicina, koju inace nosim, mi odgovara.
Po ovom iskustvu do sada rekao bih da uzmes isti broj kao sto nosis vecinu stvari.

K
Hvala na savetu.
Nego reci mi još kakav je kvalitet u odnosu na Nike/Adidas stvari za trčanje?
Meni su se recimo fenomenalno pokazale skoro sve druge fit stvari, a pogotovo Nike Miler majice, neuništive su!

Jedno pitanjce ... Prvi put narucujem preko SD-a, pa me budi nesto. U odeljku Order History pokazuje mi order total 61,30 €, ustvari ukupna suma narucene robe je 49.58 + 23.99 postarina = 73.57 evra. Rucno sam racunao sve porucene stvar i kostaju 49.58 koliko i pise na "racunu". E sad me budi, zasto pise u order history 61.30 evra ??? Jel zna neko ?

To je verovatno u Funtama sterling.

Valjda nece da bude problem na carinu, jel sam platio tolko kolko pise u racunu

Nedavno sam pazario cizme Karrimor pa rekoh da podelim iskustva,mozda nekom bude od pomoci.
Vec dugo vremena sam planirao da narucim nesto preko SD,uglavnom cizme i neke sitnice..medjutim desi se da slucajno vidim na sporvision online shopu karrimor cizme za 2300(kako se kasnije ispostavilo greska,posle par sati su bile 6500 :D),ja brze bolje narucim i za divno cudo oni mi prihvate porudzbinu.U pitanju su http://www.sportsdirect.com/karrimor-dales-mid-mens-walking-boots-182445?colcode=18244505.Cizme stignu posle par dana kad ono katastrofa,totalno asimetricne,razlika izmedju dva sava na jednoj 1cm,na drugoj 3cm,i tako ne vise mesta,postava na jednoj uzas,sigurno cm kraca od druge,koza izgrebana.Taman da zovem da reklamiram ali slucajno ih vidim u prodavnici u Nisu a one jos gore nego moje,razlepljene,koza oguljena,strasno...tako da odustanem od zamene,ko zna sta bi mi poslali kasnije,dam obucaru da popravi postavu koliko moze i to je to.Sad ih nosim :) Tako da preporucujem da ih zaobidjete...

PS.Velika je sansa da ovo kod nas sto se prodaje roba desete klase,mozda je to sto stize iz Engleske bolje...
Ja sam te iste narucio sa SD-a kostale su 42e sad su jeftinije.Cizme nisu izgrebane sve je i simetricno,samo mi se posle mesec dana odvalila nitna kroz koju ide pertla. Planiram da ih obnesen kod obućara da to sredim.I stvarno nepropustaju vodu :)

Pozdrav svima,
meni se upravo desilo da pripremim porudzbinu na sajtu, krenem u proces kupovine, skinu mi novac sa kartice, a nikakvu potvrdu o primljenoj porudzbini nisam dobio, niti je na sajtu zavedena. Dakle uzeli 82 i nesto evra a nikakvog traga o tome. Ima li nekoga da mu se dogodio slican problem i kako ga je resio? Hvala unapred.

Jel kupovao neko ovako nesto ? http://www.sportsdirect.com/airwalk...ed-bomber-jacket-mens-608628?colcode=60862826 zanima me ovaj aj da kazem unutrasnji deo jel on moze da se skine ili ne? Ono ne kapiram jel ima duplo kopcanje ili sta? Ili je ovo samo neki duks ubacen pri slikanju...

Pozdrav, kupio ja sivu. materijal spolja je jako tanak, nesto kao ove suskave trenerke, ali kruci,cvrsci. unutra je postaljena onim 'cebastim' materijalom, dukseri od tog materijla su kao nesto bili popularni pre 15-20 godina, mikrofiber cini mi se. postava se ne skida, usivena je po savovima. taj materijal postave je u, ajde da kazem 'trupnom' delu jakne i kapuljaci, a postava u rukavima je mrezica, bas kao kod suskavih trenerki. ima duplo kopcanje, koje nema prakticnu nego estetsku funkciju, najlepse izgleda kada se nosi bas kao sto je na slici, unutrasnji rajsfeslus zakopcan do kraja ili malo otvoren, a spoljni zakopcan nize od unutrasnjeg. nosio je na nekih 8-9 stepeni, ispod majica i tanak duks, setnja, blaga kisa,prvih par minuta prohladno, posle sasvim prijatno, nije propustila vodu, mada mi se cini da bi da je kisa bila jaca. zakopcava se samo dzep na grudima, vidi se na slici, ova druga dva za ruke, ne. nije kriva, nema gresaka. 180 cm, 78 kg, uzeo L, jedva malo veca,ali da uzimam sada ponovo, rizikovao bih sa M. uglavnom, zadovoljan... ne prezadovoljan :)

K
Hvala na savetu.
Nego reci mi još kakav je kvalitet u odnosu na Nike/Adidas stvari za trčanje?
Meni su se recimo fenomenalno pokazale skoro sve druge fit stvari, a pogotovo Nike Miler majice, neuništive su!

S obzirom da sam trcanjem od skoro poceo da se bavim i nemam nista od opreme za trcanje sto se Nike i Adidasa tice. Gledao sam po sportskim radnjama pre nego da narucim sa SD-a ove Karrimor stvari.
Ne primecujem nikakvu razliku u kvalitetu i Karrimor mi se odlino pokazala. Zadovoljan sam i planiram u skorije vreme jos opreme da porucim isto Karrimor.

Pozdrav, kupio ja sivu. materijal spolja je jako tanak, nesto kao ove suskave trenerke, ali kruci,cvrsci. unutra je postaljena onim 'cebastim' materijalom, dukseri od tog materijla su kao nesto bili popularni pre 15-20 godina, mikrofiber cini mi se. postava se ne skida, usivena je po savovima. taj materijal postave je u, ajde da kazem 'trupnom' delu jakne i kapuljaci, a postava u rukavima je mrezica, bas kao kod suskavih trenerki. ima duplo kopcanje, koje nema prakticnu nego estetsku funkciju, najlepse izgleda kada se nosi bas kao sto je na slici, unutrasnji rajsfeslus zakopcan do kraja ili malo otvoren, a spoljni zakopcan nize od unutrasnjeg. nosio je na nekih 8-9 stepeni, ispod majica i tanak duks, setnja, blaga kisa,prvih par minuta prohladno, posle sasvim prijatno, nije propustila vodu, mada mi se cini da bi da je kisa bila jaca. zakopcava se samo dzep na grudima, vidi se na slici, ova druga dva za ruke, ne. nije kriva, nema gresaka. 180 cm, 78 kg, uzeo L, jedva malo veca,ali da uzimam sada ponovo, rizikovao bih sa M. uglavnom, zadovoljan... ne prezadovoljan :)

Hvala na odgovoru, onda cu je verovatno uzeti, i posto sam nizi uzecu verovatno M velicinu, valjda mi nece biti tesna zbog stomaka :D

Jel kupovao neko one Dunlop kofere na popustu? Ja bih naučio, ali bojim se da komšije ne odigraju partiju nogometa sa njima ako naučim preko Hrv.

Da li imas neki savet za velicinu za prsluke?
Za majice znam za oba ova brenda, ali prsluci...

Za vikend mi je stigao koji sam narucio preko Hrvatske. Sve je bilo na broju, velicine ok. Cenu su odlicne. Uzeo sam tri Nike sorca koji su kod nas ili preskupi ili je tesko naci broj. Pored toga sam uzeo jos tri neka druga sorca, duks i gomilu carapa. Super je sto bi me sve to sa dostavom izaslo skoro kao ta tri Nike sorca da sam ih kupio kod nas :)

Poslednja izmena:
Sta znaci ovo ...

8 Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination BERGAMO - ITALY 04:23

7 Processed at BERGAMO - ITALY BERGAMO - ITALY 02:51

Da je greskom paket otisao u Italiju umesto za Srbiju ?

preko italije ce da krene ka srbiji jer si narucio na hrvatsku. ti si jedan od srecnih kome nisu vratili paket nazad

Ne, regulatno preko Srbije sam narucio, zato me i cudi sto tako pise ...

Nazad
Vrh Dno