Da li je neko narucivao (ili ima) Airwalk patike?
Pretpostavljam da ste uzimali ove Karrimor sportske majice pa me zanima kakva su iskustva sa veličinama i kvalitetom?
Ja npr Nike, Adidas sve nosim M veličinu.
E sad me zanima da nije možda nešto veći / manji kroj kod Karrimora da ne pogrešim?
Ja sam uzeo Karrimor jaknu za trcanje, helanke za trcanje i torbicu sa flasicom oko struka za trcanje. Inace sam 177cm/73kg i M velicina, koju inace nosim, mi odgovara.
Po ovom iskustvu do sada rekao bih da uzmes isti broj kao sto nosis vecinu stvari.
Ja sam te iste narucio sa SD-a kostale su 42e sad su jeftinije.Cizme nisu izgrebane sve je i simetricno,samo mi se posle mesec dana odvalila nitna kroz koju ide pertla. Planiram da ih obnesen kod obućara da to sredim.I stvarno nepropustaju voduNedavno sam pazario cizme Karrimor pa rekoh da podelim iskustva,mozda nekom bude od pomoci.
Vec dugo vremena sam planirao da narucim nesto preko SD,uglavnom cizme i neke sitnice..medjutim desi se da slucajno vidim na sporvision online shopu karrimor cizme za 2300(kako se kasnije ispostavilo greska,posle par sati su bile 6500),ja brze bolje narucim i za divno cudo oni mi prihvate porudzbinu.U pitanju su http://www.sportsdirect.com/karrimor-dales-mid-mens-walking-boots-182445?colcode=18244505.Cizme stignu posle par dana kad ono katastrofa,totalno asimetricne,razlika izmedju dva sava na jednoj 1cm,na drugoj 3cm,i tako ne vise mesta,postava na jednoj uzas,sigurno cm kraca od druge,koza izgrebana.Taman da zovem da reklamiram ali slucajno ih vidim u prodavnici u Nisu a one jos gore nego moje,razlepljene,koza oguljena,strasno...tako da odustanem od zamene,ko zna sta bi mi poslali kasnije,dam obucaru da popravi postavu koliko moze i to je to.Sad ih nosim
Tako da preporucujem da ih zaobidjete...
PS.Velika je sansa da ovo kod nas sto se prodaje roba desete klase,mozda je to sto stize iz Engleske bolje...
Jel kupovao neko ovako nesto ? http://www.sportsdirect.com/airwalk...ed-bomber-jacket-mens-608628?colcode=60862826 zanima me ovaj aj da kazem unutrasnji deo jel on moze da se skine ili ne? Ono ne kapiram jel ima duplo kopcanje ili sta? Ili je ovo samo neki duks ubacen pri slikanju...
K
Hvala na savetu.
Nego reci mi još kakav je kvalitet u odnosu na Nike/Adidas stvari za trčanje?
Meni su se recimo fenomenalno pokazale skoro sve druge fit stvari, a pogotovo Nike Miler majice, neuništive su!
Pozdrav, kupio ja sivu. materijal spolja je jako tanak, nesto kao ove suskave trenerke, ali kruci,cvrsci. unutra je postaljena onim 'cebastim' materijalom, dukseri od tog materijla su kao nesto bili popularni pre 15-20 godina, mikrofiber cini mi se. postava se ne skida, usivena je po savovima. taj materijal postave je u, ajde da kazem 'trupnom' delu jakne i kapuljaci, a postava u rukavima je mrezica, bas kao kod suskavih trenerki. ima duplo kopcanje, koje nema prakticnu nego estetsku funkciju, najlepse izgleda kada se nosi bas kao sto je na slici, unutrasnji rajsfeslus zakopcan do kraja ili malo otvoren, a spoljni zakopcan nize od unutrasnjeg. nosio je na nekih 8-9 stepeni, ispod majica i tanak duks, setnja, blaga kisa,prvih par minuta prohladno, posle sasvim prijatno, nije propustila vodu, mada mi se cini da bi da je kisa bila jaca. zakopcava se samo dzep na grudima, vidi se na slici, ova druga dva za ruke, ne. nije kriva, nema gresaka. 180 cm, 78 kg, uzeo L, jedva malo veca,ali da uzimam sada ponovo, rizikovao bih sa M. uglavnom, zadovoljan... ne prezadovoljan![]()
I ja trazim prsluk, ali su kod nas papreni.Prsluk sam kupio na SD za 15 evra, vidim danas skoro identičan u Mark and Spencer za 4500 (bio 8000)
http://panske-vesty.heureka.sk/airwalk-bubble-gilet-mens_4/
http://www.marksandspencer.com/M-S-...=sr_1_2&nodeId=43371030&sr=1-2&qid=1391981254
Za Lee Cooper broj manji, tj ako si ispod 100kg M veličina, ali imaš već komentare na SD.Da li imas neki savet za velicinu za prsluke?
Za majice znam za oba ova brenda, ali prsluci...
Znaci za LeeCooper vazi isto sto i za majice. Majice nosim L, ali LeeCoper uzimam M, pa da M uzmem i za prsluk? 182cm i 72-3kg (trenutno, pri kraju definicije).Za Lee Cooper broj manji, tj ako si ispod 100kg M veličina, ali imaš već komentare na SD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari