Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

@brzibg hvala na odgovoru :) Ja sam narucio direktno za Srbiju,pa zato pitam,znam da kada ide preko komsija,svasta moze da bude... btw imam rodjake u Svajcarskoj i Nemackoj,definitivno cu preko njih da porucim sledeci put za recimo 200e i oni nek mi posalju busom,ovako ne vredi,na 50e "pojedu" mi 20e postarine :mad:

Ovo za bug što ste mi odgovorili je ok, ali me čudi status pošiljke koji se citav dan nije promenio:wall:

Prva faza im je validiranje uplate i kartice (ako njom placas). Zatim ide procesuiranje i pakovanje, pa obaveste DHL itd. Danas nemoj nista da ocekujes da ce da se desi, osim da veceras dobijes status Ready to ship ili Awaiting courier...

Negde na samom sajtu pise da taj status azuriraju 3x dnevno i da nije trenutno vidljiva svaka promena. Strpi se do sutra.

Ovo za bug što ste mi odgovorili je ok, ali me čudi status pošiljke koji se citav dan nije promenio:wall:

A strpi se malo @vladat1 :D Ja sam jos u utorak porucio paket i tek ga je danas preuzeo DHL,do sad je bio kod njih spakovan i cekao kurira,mada meni na onom njihovom statusu na njihovom sajtu evo i dalje pise da ceka kurira da ga preuzme,a meni paket uskoro treba da krene iz UK za Nemacku :D Vazno da DHL updatuje automatski status posiljke,a ove ko sisa :D

A šta se meni desilo, naručio preko komšija u prošlu subotu, čekao, čekao i nikako da krene, i sinoć mi se na "Order tracking" pojavilo "returned to sender! a na DHL-ovom sajtu za praćenje i dalje stoji "Shipment information received". ***, kad vrate pare, probaćemo opet ...

oooooooo izem ti vikend :D Moj paket sinoc stigao tamo kod njih u East Midlands gde razvrstavaju pakete valjda i tu se "zaglavio",posto predpostavljam da ne rade vikendom,nista od moje posiljke do utorka-srede,ali u principu ok je,nedelju dana ce mi izaci sa sve cekanjem,*** daleko je Engleska :D :D

Meni je nakon dana i dana čekanja da se status Awaiting courier pickup promeni, promenio, al u Returned to sender. :-( Kontam da će sami da vrate pare, da ne moram da tražim.

Sad sam naručio isti paket, ali za Srbiju, ****š 10 evra više.

Trenutno su Dunlop koferi na akciji, pa rekoh da vidim koliko kosta isporuka. Stavio najveci od 12e i 3,x kg u korpu i isporuka za nas je 24e. E ***. Za komsije 10...

Pa ***,meni je 24e iznela postarina ovog paketa o kom sam pisao pre neki dan,ali sam ja sada porucio cak 10 komada odece za 50e tako da mi je podnosljiva i postarina jer za taj novac u mom gradu bih mogao da kupim tacno cetiri artikla sto znaci da mi ovih 6 fakticki gledano dolazi besplatno :) btw na snizenju su i one slazenger majice i bolesna cena od 1.55e po komadu :D kakav im je kvalitet (za taj novac i od papira da su,vrede :D ) i kakav je odnos brojeva?cujem da svi porucuju broj manje nego sto inace nose? :)

Ta majica, bas taj model me je kostao postarinu da je vratim, o cemu sam pisao pre par dana :) E sad ja sam je placao 4.8e pre mesec dana.

Zanimljivo je da sam kupio 2 iste velicine, crnu i sivu, i razlika je bila velika izmedju njih. Sto u kvalitetu materijala, samoj izradi i velicini. Crna je bila OK, siva krs + rukav joj nije bio zasiven. Siva je fizicki bila broj manja, preuzani rukavi koji stezu na krajevima. Ova cena je stvarno extra povoljna, ali unapred ne ocekivati nista posebno.

I ono najvaznije, velicina. Ljudi malo preteruju u komentarima za ovaj model, mozda je za nijansu veca, ali ako si nesto izmedju dva broja, uzmi manji, ali nikako ceo broj manje. To je bar moje iskustvo. Ja nosim XL, ponekad XXL i uzeo sam XL i to je to. Ova sto je bila manja (cenim da je L) mi je bila bas bas mala.

Auh :D Nisam video to sto si pisao da joj rukav nije bio usiven,kakav maler *** :D Sto se tice velicine,ja nosim XXL velicinu,XL mi je mala tj retko koja stvar xl velicine (majica,duks,jakna i slicno) mi moze,a i ja licno uvek vise volim nesto sire da nosim,ne volim pripijeno uz telo i slicno,inace sam 187cm/82kg... Hvala ti na odgovoru cheers a uzecu 2-3 komada,cisto da imam za kod kuce da nosim i slicno,ne ocekujem sad nesto ultra kvalitetno u sta mogu izlaziti u grad za 200 dinara ako cemo realno :D

Meni je nakon dana i dana čekanja da se status Awaiting courier pickup promeni, promenio, al u Returned to sender. :-( Kontam da će sami da vrate pare, da ne moram da tražim.

Sad sam naručio isti paket, ali za Srbiju, ****š 10 evra više.

Pa tako si trebao i prvi put da narucis na Srbiju, ako zivis tu.

Slobodno uvek slezinger narucite broj manje majice, ko uglavnom nosi xxl neka uzme samo xl, ko nosi uglavnom xl neka uzme L, garantovano ce "njegov" broj biti veliki i treba broj manja. Te majice imaju sa klasicnim savom na kraju rukava i sa ranflom na kraju rukava pa dobro treba oretiti koji model je i naravno da ta sa ranflom je uza na kraju rukava...

@Timbo_W uzmi XL pogotovo ako volis sire.

Za duxeve i trenerke ne znam kakve su mere...

Nije to neku kvalitet, oko vrata ranfla (koju imaju sve te majice) moze nekad biti kao da je rastegnuta, pa uopste ne izgleda fino inace je materijal jaci i deblji od onih najjeftinijih sa buvljaka, za svaki dan onako bez modiranja su ok, za izlazak navece pa basi i nisu...

Ima li ko iskustva sa Pierre Cardin majicama, kosuljama, prslucima? Kakvi su njihovi brojevi? Slezinger majice mi odgovaraju L velicine. Hvala unapred

Ima li ko iskustva sa Pierre Cardin majicama, kosuljama, prslucima? Kakvi su njihovi brojevi? Slezinger majice mi odgovaraju L velicine. Hvala unapred

Ja sam narucio jednu pa cekam od nedelje da stigne, po onim komentarima na sd ispadne da treba da se uzme 1-2 broja manje sve zavisi kako volis da nosis, tipa ako si npr kao ja 177cm/83kg trebala bi ti L velicina za normalnu majicu, a kod ovih Pierre Cardin ispadne da je s taman a m za one koji vole malo sire majice.

Hvala, krupniji sam ja 189/99. Pa cu onda L. Al javi ti kakva je majica kad ti stigne. Necu jos porucivati

U vezi Slazinger majica, ove sto su na akciji su bas te o kojima sam pisao, sa prilicno uzanom ranflom na kraju rukava.

Piere C. kosulje imaju problem sa duzinom rukava, malo su kraci, inace je velicina prava. Ima o tome dosta u komentariam. Ja inace nosim kosulje XL i XXL, u zavisnosti od modela. XL mi je taman ali postoji taj problem sa duzinom rukava, a XXL rukavi super ali mi je kosulja malo komotnija. Ako budem ponovo narucivao ja cu uzimati XXL. Inace sam 187/92 sa nesto sirim ramenima od "standarda".

Cek porucujete po jednu majcu , da li placate dostavu neku za to ?

Cek porucujete po jednu majcu , da li placate dostavu neku za to ?

Ma kakvi, za jednu majicu je free dostava :D Sala mala, ma porucio sam neke adidas majice i trenerku pa i tu jednu majicu narucio i jednu dunlop cisto zbog dimenzija da znam za ubuduce.

isporuka za nas je 24e. E ***. Za komsije 10...

Eh, komšije, njima i tih 10€ skupo, navikli na free shipping, a to je kad naručiš preko određene vrednosti, najčešće 50 funti!
Ja mislim da im mi sa ovih 25€ za paket od 2kg pokrivamo ceo DHL!

Poslednja izmena:
Sto se tice DHL-a,evo dva zanimljiva snimka kako to sve funkcionise na njihovog maticnom mestu takoreci,u Lajpcigu :)

Jel se naplaćuje PDV ili carina kad se baš naruči za Hrvatsku?
Ne na naše adrese, baš tamo.
Imam rodbine tamo pa bi poručivao na njihovu adresu.

Ne znam kakvo je stanje kada porucujete nesto lomljivo preko Hrvatske,ali ja sam hteo da probam da vidim hoce li stici u jednom komadu pa sam porucio onu njihovu solju,likovi je obmotali onim najlonom sto ima one rupice s vazduhom koje puckaju (ne znam kako se zove,ali smo svi kao deca voleli da pucketamo :D ),zatim je stavili u jednu kartonsku kutijicu,pa onda u jos jednu koju su celu izlepili tako da nije imalo sanse da se polomi,a utisak o solji je wauuuuuuuuuuuuuu :D solja je jednostavno oooooooogromna,za 140 dinara koliko kosta,kod nas ja mislim da ne mozete da kupite ni one nase standardne solje za caj za tu lovu,btw slikao sam da bi mogli da uporedite :D

IMG_20140204_112911.jpg

IMG_20140204_113014.jpg

:D

Ne znam kakvo je stanje kada porucujete nesto lomljivo preko Hrvatske,ali ja sam hteo da probam da vidim hoce li stici u jednom komadu pa sam porucio onu njihovu solju,likovi je obmotali onim najlonom sto ima one rupice s vazduhom koje puckaju (ne znam kako se zove,ali smo svi kao deca voleli da pucketamo :D ),zatim je stavili u jednu kartonsku kutijicu,pa onda u jos jednu koju su celu izlepili tako da nije imalo sanse da se polomi,a utisak o solji je wauuuuuuuuuuuuuu :D solja je jednostavno oooooooogromna,za 140 dinara koliko kosta,kod nas ja mislim da ne mozete da kupite ni one nase standardne solje za caj za tu lovu,btw slikao sam da bi mogli da uporedite :D

Pogledajte prilog 134734

Pogledajte prilog 134735

:D

:) Te šolje su nam delili nekad uz prvu kupovinu. Ja ih imam 2, a ima ljudi sa po 5-6 komada :D

Nisu loše. Meni stoji kao ukras na zvučniku ;)

Ja kada sam prvi put kupio,nisam je dobio,ali nema veze :) A nije losa zaista,kada sednes da gledas film,nalijes soka ili cega god i miran si :D Nisam isprobao kolika joj je zapremina,ali pola litra staje u nju sigurno... :D

Departed facility in Leeds

Контам да је то то... У суботу наручио преко комшија. За колико стиже и има ли још трошкова сем оних 48е плус 10е поштарине? Доносе на врата или зову да со оде по пакет?

Edit: arrived east... Sorting facility...

Poslednja izmena:
nema drugih torskova, zovu i donose ako "neupuceni" englez posledi za ZG i ako "komsije" ne vrate vec proslede za BG ...

Nazad
Vrh Dno