Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Departed facility in Leeds

Контам да је то то... У суботу наручио преко комшија. За колико стиже и има ли још трошкова сем оних 48е плус 10е поштарине? Доносе на врата или зову да со оде по пакет?

Edit: arrived east... Sorting facility...

Da to deluje kao dobitna kombinacija. Koji put narucujes sa SD?

@brzibg

Први пут сада наручујем. Променило се у processed at east m...

Ваљда неће бити проблема због тога што сам број моба написао без +381...

Nisam "smartass" vec ne smem da stavim direktan link ka drugom forumu, a ovako sam ti dao googl link cija pretraga vodi bas ka tom forumu, koji ima odgovore na trazena pitanja, kako bi mogao da potvrdis moju tvrdnju.

@Mali offtopic
Mi jesmo banana drzava, ali na navedenom forumu mozes da vidis da su oni svoj "bananizam" resili ulaskom u EU i prihvatanjem njihovih zakona i propisa. Do 1.7. su bili gori od nas po pitanju carina i poreza na ovaj vid kupovine.
Ako je za utehu oni sada imaju problem (u skladu sa propisima EU) da ko poruci bilo kakav plagijat, dobija ogromnu kaznu za carinski prekrsaj. Pa im se na taj nacin zatvorilo kinesko trziste te robe.

Ako je za utehu oni sada imaju problem (u skladu sa propisima EU) da ko poruci bilo kakav plagijat, dobija ogromnu kaznu za carinski prekrsaj. Pa im se na taj nacin zatvorilo kinesko trziste te robe.
Bas tako. Drug je narucio patike preko eBay-a koje su oni ocenili kao plagijat (Nike je bio u pitanju i verovatno i jeste plagijat), pa nije samo sto su mu ih zaplenili, vec su trazili jos i pozamasnu sumu kako bi ih "unistili"...
Slicna situacija je i sa suplementima. Ako je nesto zabranjeno u EU (kao npr yohambine) onda sve sto dodje van EU a sadrzi ovu supstancu ide slican postupak (ne znam da li dolazi i neka kazna). Ali ako je iz EU onda (valjda) ne proveravaju, pa moze da se provuce.

Ako voli da mu bude komotan, onda u istoj velicini. Ako nosi uz telo, onda M. Ja sam 180/82 i svi duksevi su mi M. Jako malo se skupe posle pranja i ekstra su, izuzetno prijatni za nosrnje, boje postojane posle 10 i vise pranja..

Hvala ti.On je 183/83 jedino da ne bude problem duzina rukava,jer ima dugacke ruke.A jbm li ga valda nece.

Poslednja izmena:
Sent to correct destination.

Јел то то, не морам да их зовем итд... За колико ће ми стићи и може ли неко други да подигне ако ја нисам у могућности?

@ZeXx ja sam ovu poslednju everlast jaknicu narucio http://www.sportsdirect.com/everlast-hooded-bomber-jacket-mens-606019?colcode=60601926
Jakna je tanka i za neki prelazni period je, ne za zimu. Sto se tice kvaliteta los je. Jaknu cim sam otpakovao video sam sitne greskice po njoj, tipa kao neke greske prilikom farbanja pa neke bele crtice prodiru. Takodje sve su konci virili sa svih savova a ono najgore skroz je asimetricna tj. previse je kratka a desna srana jakne je duza par cm od leve :) ***, koliko para toliko i muzike. Napljuvao sam u komentarima isto ovako ali ga nisu objavili na sajtu :)

@ZeXx ja sam ovu poslednju everlast jaknicu narucio http://www.sportsdirect.com/everlast-hooded-bomber-jacket-mens-606019?colcode=60601926
Jakna je tanka i za neki prelazni period je, ne za zimu. Sto se tice kvaliteta los je. Jaknu cim sam otpakovao video sam sitne greskice po njoj, tipa kao neke greske prilikom farbanja pa neke bele crtice prodiru. Takodje sve su konci virili sa svih savova a ono najgore skroz je asimetricna tj. previse je kratka a desna srana jakne je duza par cm od leve :) ***, koliko para toliko i muzike. Napljuvao sam u komentarima isto ovako ali ga nisu objavili na sajtu :)

Hvala na odgovoru, primetio sam i ja to za asimetricnost kod one plave ali reko mozda je takav bio primerak za slikanje, zaobici cu onda tu jaknu, valjda cu naci nesto da je koliko toliko ok.

Pretpostavljam da ste uzimali ove Karrimor sportske majice pa me zanima kakva su iskustva sa veličinama i kvalitetom?
Ja npr Nike, Adidas sve nosim M veličinu.
E sad me zanima da nije možda nešto veći / manji kroj kod Karrimora da ne pogrešim?

Сада пише да контактирам дхл... Може помоћ, пошто први пут преко комшија иде пакет.

ne treba da ih kontaktiras. sve ce zavrsiti i bez tebe.
ako bas hoces, mozes im poslati mail i praviti se blesav, kao posiljalac je verovatno nesto, pojma ti nemas. odgovorice ti da ce biti prebaceno.

Претпоставио сам да је тако, али боље да проверим. Значи да ће стићи сутра прекосутра. Само да је број телефона ок, пошто сам без 381 написао.

snaci ce se

Сада пише да контактирам дхл... Може помоћ, пошто први пут преко комшија иде пакет.
Sent to correct destination.

Јел то то, не морам да их зовем итд... За колико ће ми стићи и може ли неко други да подигне ако ја нисам у могућности?

Cestitam prosao ti paket. :D
Moze da se desi vec sutra poslepodne da ti stigne, ali veca verovatnoca prekosutra. Zvace te da te pitaju da li ti odgovara termin koji su planirali za isporuku, samo je bitno da bude nekog kod kuce.

Pozdrav drustvo. Imam jedno pitanje. Da li neko moze ukratko ako ga ne mrzi da mi samo kaze kako se narucuje i kako se placa i koja je cena postarine za BiH ili Srbiju kada narucujes sa SD. Hvala puno.

Vidim imate dosta iskustva sa porudzbinama i cenama pa me interesuje http://www.sportsdirect.com/lonsdale-barrel-bag-705013?colcode=70501348 i http://www.sportsdirect.com/dunlop-suitcase-32-inch-709904?colcode=70990403 ovo kad bih narucio, verovatno je za kofer malo veca postarina, koliko bi to izaslo ukupno sa sve postarinom? jos kad bi neko bio voljan da ubaci u svoju porudzbinu pa izdelimo postarinu, odnosno platio bih vise ja uzimajuci u obzir da je kofer vece tezine i veca postarina ide na moj deo...

Postarinu ces lako videti kada ubacis artikle u korpu i odes na checkout. Mislim da ce ostati oko 20e ako narucujes za srbiju.
ako hoces samo dva artikla, onda ti se isplati i da pronadjes nekog od preprodavaca, samo ne trazi ovde pomoc za njih.

@zexx nisam kupovao ali mislim da je to uradjeno na istu foru kao i oni prsluci (dzemperi) iz kojih viri kragna od kosulje tj ima samo kragna ali ne i kosulja ispod :D mislim da i ovde ima neki tanji materijal iznutra koji se takodje zakopcava koliko vidim...to je moje misljenje,nadam se da ce se javiti neko ko je porucivao tako nesto pa da kaze nesto vise :)

@icomasina registrujes se,uneses svoje tacne podatke,napunis korpu i platis nekom od kartica koje su ponudjene na sajtu :D sto se tice postarine,ista je i za nas u Srbiji ali i za Bosnu,postarina pocinje od 16.79e a onda sto vise punis korpu tako i postarina raste :D e sad,ne znam koji je "limit" za Bosnu sto se tice carina tj dokle mozes poruciti a da ne placas carinu,pdv i ostalo,vec samo postarinu DHL-u,a nama u Srbiji koji porucimo oko 50e (do naseg limita) postarina izadje negde oko 20-24e ;)

@acatimmy sto se tice tvoje moguce porudzbine,ja sam ubacio ove proizvode cisto da vidim kolika bi bila postarina:

aaaa.jpg

e sad za deljenje postarine,odkud znam,sacekaj pa vidi hoce li se javiti neko :)

Vidim imate dosta iskustva sa porudzbinama i cenama pa me interesuje http://www.sportsdirect.com/lonsdale-barrel-bag-705013?colcode=70501348 i http://www.sportsdirect.com/dunlop-suitcase-32-inch-709904?colcode=70990403 ovo kad bih narucio, verovatno je za kofer malo veca postarina, koliko bi to izaslo ukupno sa sve postarinom? jos kad bi neko bio voljan da ubaci u svoju porudzbinu pa izdelimo postarinu, odnosno platio bih vise ja uzimajuci u obzir da je kofer vece tezine i veca postarina ide na moj deo...

Postarina za kofere je paprena, a posebno za taj od 32''... ubise nas sa postarinom, cim ubacis nesto malo teze poraste za 5e

Nazad
Vrh Dno