Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Ipak četvrtak 17h

Radi bolje nego Srbija.
Pa ipak si u cetvrtak narucio,a ja u petak.Izgleda da ne moze vise na hrvatsku, jer meni i dalje stoji ovo:
3 Delivered - Signed for by : j massey 16:28
1 Pieces

2 With delivery courier LEEDS - UK 09:37
1 Pieces

Saturday, November 09, 2013 Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

I dalje nemam pojma sta se desava sa paketom...

http://www.sportsdirect.com/firetrap-contrasting-pocket-jeans-mens-640037
34WL, malo su mi duže, bolje da sam uzeo R
http://www.sportsdirect.com/vision-frontal-mens-canvas-shoes-246137?colcode=24613701
Reko bih da brojevi odgovaraju starkama
http://www.sportsdirect.com/airwalk-bubble-gilet-mens-608671?colcode=60867122
uzeo sam L i odgovara mi (187/85-90kg), a recimo , znam da su Lee cooper prsluci veći, znači da sam uzimao Lee, bio bi M.
I da dopunim do 50€
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-bold-trunks-mens-422268?colcode=42226821
L, ne znam zašto nisam uzeo XL .

Za sve ti je u UK brojevima, a BK imaš i kod nas pa možeš da probaš, bar ih je bilo ranije.

Pa u tome i jeste problem probao sam i treba mi broj 36, koji je to onda UK broj?

Nije decji broj nego zenski :)
Kontam da je to broj 4, ali ipak da proverim.

narucujem prvi put pa me zanima da li treba u adresi ubaciti da sam iz Srbije, ili je adresa,grad i postanski broj sasvim dovoljni? isto tako, porudzbina mi je 49.30e racunajuci 7e dostave ili se pravi narudzbina bez racunanja dostave? pozz

Recimo da "ovako" treba izgledati adresiranje...

Topalko Topalovic
Topalkov venac 77a
PAK: 334455
11070 Beograd
Srbija
Croatia (na dnu ovog redosleda treba da stoji krvacka, a gore iznad negde upisana i svrbijica u sl. da krvati ne znaju gde je Beograd ili bilo koji drugi grad u svrbijici)

+381 64 123 32 10 telefon treba da je negde upisan

Recimo da "ovako" treba izgledati adresiranje...

Topalko Topalovic
Topalkov venac 77a
PAK: 334455
11070 Beograd
Srbija
Croatia (na dnu ovog redosleda treba da stoji krvacka, a gore iznad negde upisana i svrbijica u sl. da krvati ne znaju gde je Beograd ili bilo koji drugi grad u svrbijici)

+381 64 123 32 10 telefon treba da je negde upisan
u podacima za nalog sam stavio telefon, dok u podacima vezanim za adresu ide sledece:

Topalko Topalovic
Topalkov venac
Beograd
11147
Croatia

slobodna su mi polja za drugu adresu i county, dok za PAK nema polja, pa da pitam moze li ovako ili da smestim srbiju uz grad i PAK uz zipkod? i da, jel' na kraju carinici racunaju 50e zajedno sa postarinom ili samo robu? hvala P307

Poslednja izmena:
U polje zip kod pises nas postanski broj.
Zip kod u americi i evropi (engleskoj recimo) mnogo se razlikuje od naseg postanskog broja, taj njihov zip kod je mnogo vise kao nas pak, cak precizniji i detaljniji jer vodi do jednog objekta, kuce, zgrade ali pak ne pisi u polje za zip kod.
Imas dva polja za adresu i u ono drugo polje napises PAK broj a u ono iznad (prvo polje) napises svoju ulicu sa kucnim broje...
Imas polje "County / State" i na dnu polje "County".
Sve ti se "samo" kaze, u ono gornje "County / State" napises Srbija, a u ono na dnu "County" napises Croatia...

Prilozi

• kako popuniti adresu za sd.jpg
    kako popuniti adresu za sd.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 173
Meni bi trebalo danas ili sutra da stigne još jedan paket sa SD a preko HR. Evidentno je da kasne u odnosu na prošli put. Kao da se nešto menja. Pitanje je koliko će mo još dugo moći ovako da kupujemo.

A jel moze neko samo da mi pojasni koja je fora to sa Hrvatskom? Da ide preko nje? Jel jeftinije kosta postarina ili brze stigne? :)

Jeftinije je nekih 10ak-15 eura.

Da li je neko vratio stvari neke? Naručio sam neku everlast stvar i nisam zadovoljan. Kakva je procedura

Bolje oglasi da prodas... Moras da placas opet poštarinu za nazad. Ne isplati se da se vraća.

byza4ada.jpg
Evo ako hoće neko...

A poštarina je 20 eura?

Poslednja izmena:
U polje zip kod pises nas postanski broj.
Zip kod u americi i evropi (engleskoj recimo) mnogo se razlikuje od naseg postanskog broja, taj njihov zip kod je mnogo vise kao nas pak, cak precizniji i detaljniji jer vodi do jednog objekta, kuce, zgrade ali pak ne pisi u polje za zip kod.
Imas dva polja za adresu i u ono drugo polje napises PAK broj a u ono iznad (prvo polje) napises svoju ulicu sa kucnim broje...
Imas polje "County / State" i na dnu polje "County".
Sve ti se "samo" kaze, u ono gornje "County / State" napises Srbija, a u ono na dnu "County" napises Croatia...
hvala druze
Evo ako hoće neko...

A poštarina je 20 eura?
sta ti se ne svidja, kvalitet, ili model? imam ovaj everlast u korpi http://www.sportsdirect.com/everlast-usa-hoody-mens-536057?colcode=53605701 pa ako nisi zadovoljan kvalitetom da ne bacam pare bezveze :)

Tanak je kao da je majica.
Mislim za te pare je ok a ja sam mislio da može kao duks da se nosi ili neka Tanja jakna.

Poslednja izmena:
sad kad sam se malo bolje zagledao, ni ovaj moj ne deluje nista deblje. moracu da razmislim.

ps. imam isti tepih haha :)

ajde uzmi i ovaj duks daj sta da das ne mogu da ga gledam ocima :)
inače uzeo sam i dve ove majice i fine su. Za te pare vrh. Tačnije ja sam platio 7,2 evra sad su malo poskupele.
Drugu sam uzeo ovaj sorts za fudbal i veličina mu ne odgovara ali je inače OK kvalitet.

Da li je mozda nekome stigao paket porucen od petka?Jer je nemam pojma sta se desava sa mojim paketom.I dalje stoji : 3 Delivered - Signed for by : j massey
Hvala unapred.

Da li je mozda nekome stigao paket porucen od petka?Jer je nemam pojma sta se desava sa mojim paketom.I dalje stoji : 3 Delivered - Signed for by : j massey
Hvala unapred.

Nezvanično sam čuo, priča se po forumu, da j massey otvara butik u bg.:d

Meni je danas stigao paket od četvrtka, tako da nema potrebe za panikom, stize sutra sigurno

Nezvanično sam čuo, priča se po forumu, da j massey otvara butik u bg.:d

Meni je danas stigao paket od četvrtka, tako da nema potrebe za panikom, stize sutra sigurno
Cisto sumnjam da ce stici.Kontaktirao sam DHL i oni mi kazu da je paket vracen posiljaocu,tako da oni nemaju pojma gde je paket :D

Cisto sumnjam da ce stici.Kontaktirao sam DHL i oni mi kazu da je paket vracen posiljaocu,tako da oni nemaju pojma gde je paket :D

Stigao mail, odobrili full refund. Paket je vracen sd-u posto nisu bili u mogucnosti da dostave na izabranu adresu.
Naravucenije, nema vise porucivalja preko hr, bar do daljnjeg..

Pa nisu ni HR mutavi, ukapirali o čemu se radi, a pošto nas mnogo vole, nije im mnogo trebalo ... :) :)

Sta tacno raditi kada ti ne stigne paket,tj.kada ga vrate hrvati sport directu.
Traziti refund ili oni sami to urade.

A sta je sa slovenijom, cini mi se da je neko spomenuo da moze i preko njih da se ide za 7e ?????

Nazad
Vrh Dno