ima par nivoa koji su odlicno odradjeni.onaj nivo u sibiru je bio extra (posebno mi se svideo skok padobranom) i kinsasa je dobra.misiju u onoj agenciji su mi zesci smor.
bagova je bilo dosta.nije bas najbagovitija stvar koju sam ikada igrao (pogotovo sta istovremeno igram gothic III

),ali ih ima dosta.AI je na momente neverovatno los.koliko mi se samo puta desavalo da lik gleda pravo u mene,ja mu opusteno pridjem,ne verujuci da me nevidi, i prekoljem ga.AI je bio 10X bolji u predhodnim delovima.takodje mi je ****** sto je sve nekako previse svetlo.pa skrivanje u senkama ja odlika sc serijala i te senke su izgledale mnogo bolje u kecu nego sada (jos sam keca igrao na GF2 koji je jedno 50X slabiji od sadasnjeg 6600GT).fora je bila da se u mraku sem uopste ne vidi.ovde toga nema,sto je ******.
onda,prica je uzasno konfuzna.mogli su extra da je srede,jer je ideja extra.samo da su imali malo vise maste.pa mislim,na pocetku kada mu cerka pogine samo se vidi kako on rastura ono ogledalo i kroz sest meseci ide u zatvor na novi zadatak...bezveze.uopste celo bekstvo iz zatvora mi je 100X bolje odradjeno u riddicku nego ovde.ali dobro,nije ni taj nivo bio los.
sve u svemu,nikako se ne moze reci da je igra losa.i dalje je ovo izuzetno kvalitetan naslov,ali opet nije na nivou prethodnih delova.nikako ne mogu da kazem da mi je bio smoran dok sam ga igrao.zapravo bas sam uzivao,ali su ipak prethodni delovi ostavili mnogo jaci utisak.ovde pricam najvise o kecu,koji je za mene bio savrsenstvo.verovatno zbog toga sto jos nisam bio ovoliko razmazen,ali je stvarno igra itekako pomerila granice...