Šta je novo?

Splinter Cell: Double Agent

Hvala, momci.

Samo mi i nije neka uteha jer ne uspevam cak ni Chaos Theory da pokrenem na 9600 Radeon-u. Pokrenem igru, u Task Manageru krene program, i ugasi se za 2 sekunde. Probao sve i svasta na tri razlicita racunara sa Ati 9550/9600, nema resenja. :mad:

No dobro, sacekace ovo izgleda do sledeceg apgrejda ili konfiguracije.

Hvala, momci.

Samo mi i nije neka uteha jer ne uspevam cak ni Chaos Theory da pokrenem na 9600 Radeon-u. Pokrenem igru, u Task Manageru krene program, i ugasi se za 2 sekunde. Probao sve i svasta na tri razlicita racunara sa Ati 9550/9600, nema resenja. :mad:

No dobro, sacekace ovo izgleda do sledeceg apgrejda ili konfiguracije.

Ja sam presao Chaos Theory sa 9600 pro tj. sa masinom iz potpisa tako da nevidim razlog zasto i ti nebi mogao.:smoke:

Verovatno ocvek ima problem negde u sistemu, ja sam Chaos Theory takodje obrnuo, ali sa 9700Pro.

Sto se tice moguceg patcha za novog Splintera, ne nadajte se vise, izasao je Rainbow Six Vegas, koji je sad druga igra od ubisofta koja zahteva minimum SM3.0 kompatibilnu karticu. Sad vec imaju dve igre za koje bi morali da izbace patch, a ja neverujem da ce da se bahcu sa patchom, jednostavno napisu kupi novu karticu.

Jel je izasao uz 1.02 patch i onaj drugi "manji patch"?

Ja skinuo i 1.02 Patch ali opet nemam texture. Jel ovo ima smisla? Neki nemaju PS 3.0 pa bar znaju zashto im ne radi a ja nemam pojma. Probao sam i drugu installaciju i opet ništa.
@face
Ne treba ti "manji patch". Radi bez problema.

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce.Gde se ukljucuju AA efekti.Znaci ok ne g-forceu ne mogu HDR i AA u isti vreme ali kad ugasim HDR gde da ukljucim AA?.

Heheh... vama radi bez tekstura a sa 8800GTX ne radi nikako. Katastrofa!

Cek Max kako ne radi? Nece uopste da se ucita ili je grafika poremecena? Koje drajvere koristis? AKo nece na gtx kapiram nece ni na gts? Ja se bas naostrio da je instaliram sad si me bas smorio.

Poslednja izmena:
Cekaj, X800 ima PS 3.0?
Nema. To mi je stari potpis. Sada imam x1950pro ali su drajveri josh "zeleni" pa se nadam da će sledeči catalyst 6.12 popraviti stvar sa SC DA. Sve ostale igre rade odlično BTW ali Splinter nece pa nece.:wall:

hehehe interesting...
gledao sam neke testove u kojima cesto x1650xt ima bolje rezultate nego 1950pro...
that really sux! :)

Poslednja izmena:
probao sam malo igrica na mom kompu iz potpisa i radi dobro nisam imao vremena da experimentisem ali mi po difaltu za grafiku stavi next generation
U vezi same igrice za mene je sc sc bio on 1 2 3 ili 4 u svaki deo sam se kunuo pa i ovaj
Pozdrav za sve fisere i za moje drugare koji su mi poklonili igrica za rodjendan
:D
:D :D

Poslednja izmena:
Cek Max kako ne radi? Nece uopste da se ucita ili je grafika poremecena? Koje drajvere koristis? AKo nece na gtx kapiram nece ni na gts? Ja se bas naostrio da je instaliram sad si me bas smorio.

Probao sam na 97.02 i 97.28.Hteo sam da je ubacim u test suite, ali ***a, ne radi mi, tako da ne mogu ni da experimentišem... Inače, ceo test suite mi je, sa svim igrama, prešao 160 gb :(
sad kad sam dodao i Specperf 9.0.
Imaš na guru3d forumu pod drivers sekcijom čitavu raspravu o Splinter Cell DA i G80. Neki su uspeli da pokrenu ali imaju loš rendering ili druge bagove a većini ne radi uopšte... Čekaju jadničci nove drajvere i probaju sve moguće fore... Ništa za sada... Ja sam se tripovao da je do ove naše verzije, pa sam onda pronašao taj topic...

aaa kakav smor puknes brdo para da ngrafiku i onda ne mozes da igras omiljenu igru. 97.44 kapiram da ne menja stvari + 1.02 patch?

Ne menja... A za to kapiram da nije kriva NVIDIA nego UbiSoft, pošto ima grafičkih problema i sa X1600 serijom...

Bah...i sa novim patchom kockaste senke su ostale....jesu mekane po ivicama, ali kao da su male rezolucije...

razocharani

Bilo kako bilo moje misljenje je da je igra jedno veliko razocharenje, jednostavno nemam osecaj da igram SC, prva misija je bila obecavajuca da bih se nakon nekoliko narednih koje sam odigrao zeshce smorio ( mislim da sam stigao do shangaja, u kome sam ginuo ni kriv ni duzhan, onaj bug sa propadanjem ), i uradio uninstall. I jos da napomenem da igru nikako nisam uspeo da "nateram" da radi na 100 herza ( valjda je po defaultu 85 herz ), kad god bih preko driver-a stavio na 100 herz/usao u igru/loadovao misiju igra bi pucala i pobrljavila sliku ... ajde reci cu i ovo, na najtezem nivou sam presao neku misiju ( valjda je u rusiji ) tako sto sam sa sprintom prilazio protivnicima ( billo sa ledja ili s'preda ) i ubijao/onesveshcivao ih levim i desnim klikom a da oni nisu ili su bezuspesno pucali u Sam-a koji je cini mi se izdrzhljiviji od Robocop-a :wall:
Chaos theory sam presao mnogo puta, i ostace mi u secanju kao najbolja igra u ovom zhanru.

Evo najzad. Instalirao 1.02 patch + 6.12 catalyst-i i sad sve radi kako treba. Znao sam da ce novi drajveri da ispeglaju stvar. Shto se tice same igre, nekako mi je cudno. Na samom početku kad izađeš iz vode kroz led deluje kao da je neki sumrak a onda vidim kaoko čuvar prolazi na METAR od mene i, kao fol, ne vidi me. Po tome zaključujem da je, kao, mrkli mrak. I dok Sem čuči ispod njega u opšte nema senke. Mislim, sve je napucano na HIGH ali mi zbog toga deluje nerealno, kao da lebdi iznad tla. Odoh da igram pa ću da iskristališem utiske. I da, igram na NORMAL težini ali mi čuvari nekako deluju tupavo ili je to samo na početku. Jel ima neko da igra na HARD pa da kaže kakvi su protivnici kasnije. Još mi nije kasno da restartujem iz početka s obzirom da sam završio tek 1. misiju. citao sam u nekim novinama da je ksnije teshko balansirati izmedju "dobrih i loših" momaka na HARD.

Ne menja... A za to kapiram da nije kriva NVIDIA nego UbiSoft, pošto ima grafičkih problema i sa X1600 serijom...

Kod mene bogami radi super sa x1600xt i omega driver-ima, u neko dogledno vreme cu dobiti x1950xt pa me bas zanima hoce li i tada sve biti ok...

@sam fisher: samo u toj misiji se moze tako skakutati oko neprijatelja...(posto je to u sustini i trening misija)...posle te opazaju na kilometar, a i po danu su misije...
Ali svejedno, igra je mogla biti teza...mada mi je ovaj nastavak tezi od recimo ChaosTheory-ja...koga sam laganeze presao na hard....ovde vec teze ide.Ali samo zato sto nema mnogo mracnih mesta gde se moze skrivati, nego treba cesto menjati polozaj...takodje su tu i glitchevi u grafici...stanes na jedno mesto koje je kao skroz u mraku, a u stvari se ne renda svetlosni zrak od lampe koju neprijatelj nosi...i lik te ugleda...
Da ne govorim o nekim script bagovima: bas u toj misiji mi se desilo da teroristi ugledaju mene pre nego sto upucaju ortaka...ovaj je ostao da stoji tako sa "ruke gore" a ja ga kudio sto je poginuo....smesno
A onu digitalnu kocku za desifrovanje nisam uspeo da resim.Gloop sam.:wall: :wall: a nije da se nisam trudio.

Poslednja izmena:
U video settings ove igre, posto mi je ukljucen HDR da li to znaci da antistrophic filtering treba da bude na NONE jer ne rade zajedno AF i HDR??? Takodjer, posto AF u slucaju kad je ukljucen HDR, ne funkcionise, da li onda da ukljucim trilinear filtering ili ne???

AF (anisotropic filtering) ...da ne kazem antiskopik :p ...moze da ide zajedno sa HDR. Ono sto ne mere je AA (antialising) ...a on u DoubleAgentu moze da se ukljuci samo ako se ima 1.1\2 patch

da li onda da stavim trilinear filtering ili ne ako mi je ukljucen AF?

Yok.Stavi samo anisotropic.

u ovom delu mi se za sada stasno nesvidja sto nevidis kada je potpuni mrak nema razlike vidis kao da je samo malo zamraceno

jedva igrivo na mojoj konfi. retko preko 25 fps. mala vajda kad se sve iskljuci. ali moram da odigram. igra koja tera na upgrade. a tek sam uzeo 6600 gt. odigrao FEAR i opet moram da menjam! bedak. igra: extra. ubisoft to radi maestralno. drugi kad vide da opada interesovanje iscede jos 2 nastavka pa onda nesto smisle a Ubi se odma hvata u kostac.
Izvrsno. znam da nisam objektivan, a ne mogu ni biti kad sam dane i noci proveo uz sve nastavke. Ima bagova- to jeste. i ne malo. teksture igraju. da li drajveri to popravljaju?
na Nvidi-ji,naravno.

Nazad
Vrh Dno