Šta je novo?

Splinter Cell: Double Agent

probao sam al onda se stishava i glas naratora u samoj igri. Npr. kad ti da neki zadatak usred misije. A inace to uopste ne utice na zvuk u prerenderovanim sekvencama. Probacu da prckam sa surround opcijama u driverima.

Koliko reklama......Nivea,Nokia...Nesto sam propustio?Ima jos par nivoa pa mozda iznenade.

Sta ja znam, mene nekako smorio malo cika SAM. Nemogu se oteti utisku da je igra pravljena za konzole (prvobitno ... sto i jeste tacno) al kad moram da udjem u onaj meni za biranje oruzja pa mi iskoce one kutije preko pola ekrana.... lose ... dosta lose...

Onda ono sunjanje u po dana po palubi broda a njih 15 nista...

Opet, dosta lepih lokacija, malo smekerica poteza, zum fali... to je tacno... sva mi je nekako nedovrsena igra, steta, moglo se u njoj mnogo vise uzivati...

odigraj i chaos theory onda... veruj mi treci deo ti nece uopste popraviti utisak... extra je

upravo :)
spava mi se smrtno a ne mogu nikako da se uspavam pa lupam po forumima...
sorry :)

integrisana realtek hd na asus p5w dh.

Ta zvucna samo pravi probleme! Odmah je ubijaj i uzimaj nesto drugo. Meni je fear EP demo znao da zakoci na jednom nivou kad pucas u slike na zidu minigun-om zbog te zvucne - provereno. Znaci ta zvucna ti je zesci krsh za igre, i ubija ti performanse celokupnog systema. Za igre pazari xi-fi zvucnu iz mog potpisa i neces se pokajati. Em ti je sistem rasterecen, em zvucna ima podrsku za sve eax fore, em ima i neke gotiva varijante kao xi-fi Crystalizer ili CMSS3D koji ti pravi soround na obicnim sluskama! Nije savrseno, ali vrlo interesantno. Pre za igre furah Audigy i mislih - nema dalje za igre. Medjutim, ima i te kako! Topla preporuka..

Jel ima shanse da SCDA proradi na gtx-u? Ja probah da ga pokrenem i meniji su izbagovani, slika krsh - ma sve izbagovano. Jel ima neka fora kako tome da se dohaka?

Ta zvucna samo pravi probleme! Odmah je ubijaj i uzimaj nesto drugo. Meni je fear EP demo znao da zakoci na jednom nivou kad pucas u slike na zidu minigun-om zbog te zvucne - provereno. Znaci ta zvucna ti je zesci krsh za igre, i ubija ti performanse celokupnog systema. Za igre pazari xi-fi zvucnu iz mog potpisa i neces se pokajati. Em ti je sistem rasterecen, em zvucna ima podrsku za sve eax fore, em ima i neke gotiva varijante kao xi-fi Crystalizer ili CMSS3D koji ti pravi soround na obicnim sluskama! Nije savrseno, ali vrlo interesantno. Pre za igre furah Audigy i mislih - nema dalje za igre. Medjutim, ima i te kako! Topla preporuka..

Jel ima shanse da SCDA proradi na gtx-u? Ja probah da ga pokrenem i meniji su izbagovani, slika krsh - ma sve izbagovano. Jel ima neka fora kako tome da se dohaka?

Izvuci shortcut same igre, nikako preko launchera. Dakle, shortcut iz SCDA-Offline\System direktorijuma, SplinterCell4.exe i u putanju mu dodaj -ll parametar ...

Sve zajedno u targetu treba da izgleda ovako (naravno, sam pocetak zavisi od toga gde si instalirao igru):
"...\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

I to sve uz poslednje official drivere 97.92 ...

Trebalo bi da radi :p

Poslednja izmena:
Ja odigrao samo prvi SC, i nijedan vise.Necu da si kvarim utisak :):):)
U stvari hteo sam da igram i Chaos Theory ali me iznerviralo to sto za "narodnu" verziju mora da se chupa kabl iz DVD uredjaja.Jel to reseno nekako?

bansek, jesu tebe bili ukrali vanzemaljci pre par godina pa te sad vratili te si uskracen za informacije, prvo oko stalkera a sada i oko chaos theory? :p

Shalim se malo ... nedelja je, ceka se rucak, pa mi od srece krecu suze na oci :)

Poslednja izmena:
U stvari hteo sam da igram i Chaos Theory ali me iznerviralo to sto za "narodnu" verziju mora da se chupa kabl iz DVD uredjaja.Jel to reseno nekako?

Naravno da je reseno . Poseti cuveni sajt spielecopierenwelte i naci ces ono sto ti treba .
Nadam se da moderatori ne znaju nemacki :D

Veliko hvala za info, i meni je zvuk ocajan i na zvucnicima + mi pravi probleme i sa bf2. Sad makar znam sta mi je raditi.

probaj da smanjis onaj slajder za "hardware acceleration" ili tako nesto pod win propertisima za zvuk...ortak mi je nedavno pomenuo da je njemu to pomoglo sa nekim problemima sa zvukom u igrama, a i cini mi se da ima isti chip za zvuk kao na tvojoj ploci...

bansek, jesu tebe bili ukrali vanzemaljci pre par godina pa te sad vratili te si uskracen za informacije, prvo oko stalkera a sada i oko chaos theory? :p

Shalim se malo ... nedelja je, ceka se rucak, pa mi od srece krecu suze na oci :)

:)Ne vanzemaljci, tacnije - porodica, ozenio se, dobio sina, tako da sam malo ispao iz fazona "trci-citaj-juri-trazi" resenje za svaku igru.Zato se uzdam u vas, nove snage, pa zato nemojte mi zameriti, na ovakvim pitanjima....:) Ako moze pomoc, moze, ako ne - trt za nas gaming penzionere. :)

Naravno da znam GCW nocd sajt, ali evo mucim se danima sa TM Sunrise i nista...Sta ces ostarelo se.... :)

E, a kad sam se ja onih dana dopisivao sa Nemackom firmom Diamond, zato sto sam uz njihovu graficku Stealth II S220 4Mb (Rendition Verite 2100 cip), dobio trejler igre HalfLife (1997), a kad sam istu nabavio radila je samo u softverskom "kockica" modu. Posle mesec dana dopisivanja, i priznanja da doticna graficka ne podrzava HL hardver mod, poslali su mi neki Open GL mini drajver, uz koji sam startovao igru, ali je bilo seckanja, tako da sam na netu nasao bios za Rendition Verite 2200 i fleshovao moju 2100 i time joj povecao radne taktove (danas uobicajni overklok), zalepio hladnjak sa ventilatorom od PC486, na gr.chip, zbog pregrejavanja. E to je bio uzitak, posle 3 meseci muka, igrati HL sa hardver akceleracijom.
Ali ostarelo se, obaveze, pa zato ovde zapitkujem mladje snage:)

Poslednja izmena:
Jer zna neko kako da nadjem kapetana kod misije na brodu? Mapa mi nevredi mnogo? Gde bi on trebao da se nalazi??

mislim da jedino da dobro izblejis u tu mapu mozes da nadjes odgovor...i ja sam se isto namucio u tom delu,ima malo povuceni prolaz (vrata) tamo kad ubijes onog kapetana u beloj uniformi i spustis se jos dole do zadnjeg dela...tamo ces naci ta vrata ali koristi night google da bi provalio vrata jer je mracno

Presao sam ovo tako sto sam razbio JBA:smoke: .Jel ima i neki drugi kraj?Moze spoiler.Nisam nesto preterano zadovoljan,mnogo veci utisak mi je trojka ostavila.Cini mi se da nemaju bas mnogo ideja,stalno ponavljaju misije u njihovoj bazi,malo smorise s'tim.Mogu da kazem da mi je bilo mozda 2 ili 3 misije bas dobre a ostale onako,solidne.

auuu. ljudi, ovo nisam ocekivao od Ubi-ja! ne mogu da predjem nivo. da li sam glup ili je tesko sastaviti onu kocku sa 0 i 1? kako bre da iskombinujem. ludilo. hitno pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

ni ja nisam bas skapirao tu kocku.tacnije,prvo sam probao logicki da je resim,ali mi bas nije islo,pa sam samo lupao i resio.e onda sam nesto morao da opet uradim load na mesto pre kocke (sad sam vec i zaboravio zasto sam to radio) i opet sam resio na isti nacin,tako da nije nesto preterano komplikovano.
probaj par puta,ne bi ti trebalo vise od par minuta.

ja sam sve zivo pokusavao....cak i olovku i papir u ruke i nista... a ni ne mora da se resi :) pici dalje

Poslednja izmena:
bolje resiti.lost of trust. ja resio. idete levu stranu kocke od 000 pa redom ka vecim brojevima a onda desnu polovinu tako sto desno od ove tri 000 treba da bude najveci broj, a
000 treba staviti dijagonalno od one tri sa leve polovine. ostalo je lako.
moram priznati da je misija neocekivano teska( ne samo ova kocka). dosta je inovacija u svakoj misiji, sto je naravno extra. stvarno su najjaci. samo me nervira drhtanje tekstura.
p.s. koliko jos ima do kraja? igram Kinshas-u.

Blizu si kraja.Mislim da ima jos jedna ili dve.

ej! WTF! razoruzao sam bombu. ubio emila, isao mi je trejler za kraj a posle toga kao ucitava misiju gde Sam uskace u vodu i odma mi izbacuje "mision failed". o cemu se radi?

ej! WTF! razoruzao sam bombu. ubio emila, isao mi je trejler za kraj a posle toga kao ucitava misiju gde Sam uskace u vodu i odma mi izbacuje "mision failed". o cemu se radi?

Pa ne treba da skoci u vodu vec da se popne uz stepenice,gore na brod...

Nemogu da pokrenem igru prijavljuje gresku dali neko zna zbog cega?
8800gtx FW97.92 oc 660-1100
Inace sve ostale igre rade bez problema test stabilnosti racunara 3h Prime95 zajedni sa super_pi cpu C2D E6600-oc3600mhz.
Pogledajte prilog 20114

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno