Šta je novo?

Splinter Cell: Conviction

Pa pazi ja sam presao prethodne delove vise puta, ovo je bas drugacije nesto i meni se nimalo ne svidja.... najveci problem po meni je sto je igra previse olaksana, i previse akcija i taj glupi zaklon konzolaski se uzima na desni klik misa, pa mogli su zum za oruzje da stave a ne glupavi zaklon. Ionako nije potreban zaklon jer je AI suvise glup. A jos uz taj zaklon ne vidim izazov...

Poslednja izmena:
Mišljenja su mnooogo podeljena, 10 njih koji su me dodali na steamu zbog coop-a mi pričaju kako je sp mamojeban, i kako su svi oduševljeni njime, neki igraju po drugi put. MP je za sada ****** jer im matchmaking ne rad, čak ne radi ni invite opcija koliko sam razumeo, i neki gadni problemi sa fps-om, jer igra ne bi trebala da bude tako zahtevna. Svi i na ubi forumu i na steam forumu čekaju neku zvaničnu informaciju i najavu za 1.02 patch jer je 1.01 aktivan i malo toga popravlja.

Sve u svemu, kao što rekoh, više od 10tak njih mi pričaju da je igra stvarno dobra, priča je do jaja i sve to, a svi su bili SC hardcore fanovi jer sam sa njima igrao Chaos Theory, bukvalno sam ceo dan na poslu proveo pričajući sa njima, pritom nisu neki napaljeni klinci, već par njih su stariji momci.

So... Svako neka proba i neka donese svoj sud, ja čekam svoju kopiju, a skidam skidrow u međuvremenu. Definitivno nije SC ali svi kažu da je dobar reboot serijala. Videćemo kako će biti za mene. I da, na realistic kažu da je poprilično challenging.

Ovaj SF sa ovako zavrnutim rukavima vise lici na americkog farmera nego na... blah... :vomit:

Haha :) pa on i jeste američki farmer :) koji je inače i špijun :p

Prebacicu na najvecu tezinu onda, na normal je dosta lako....

Ali opet meni se nimalo ne svidja ta akcija. Kazu i dda se igra na Normal zavrsi za 4 sata.

Poslednja izmena:
I da neko plati to 50, jura! Za 4, 5, sati smaranja! Strasno!!! :0

Neki su platili, sad sam gledao user reviews na gamespot ja mislim, ljudi se kaju sto su bacili pare, i onaj deniable ops se predje za 4-5 sati, za jedan dan se obrne cela igra, sramota....

Jos da valja, na primer CoD, meni je svaki CoD ekstra iako je kratak mnogo je uzbudljiv, ovo je losa igra.

Da li coop radi sa lekom? Jel ima LAN support [hamachi] ili ide preko ubisoft-a?

Neki su platili, sad sam gledao user reviews na gamespot ja mislim, ljudi se kaju sto su bacili pare, i onaj deniable ops se predje za 4-5 sati, za jedan dan se obrne cela igra, sramota....

Jos da valja, na primer CoD, meni je svaki CoD ekstra iako je kratak mnogo je uzbudljiv, ovo je losa igra.

Meni se 5 sati igranja rastegnu na nedelju dana, + coop još 5 sati, + deniable ops još 5 sati, 15h i nije tako malo...

Ja predjem to za dva popodneva single, deniable ops valjda i jeste coop, ali ovo necu da prelazim jer je igra veliki fail.

Sad sam igrao misiju presao sam je sa skorpionom celu, kakav crni stealth.....

Jos nervira non stop na zidovima se pojavljuje sta treba da radim, ostavlja mi onaj last known position sto jako glupo izgleda i ne znam ni sta su to ubacivali uopste...

Poslednja izmena:
Koliko sam čuo, to se isključuje samo na većem delu težine. I Deniable Ops nije isto kao i Co-Op :)

Ja čekam svoju kopiju samo zbog mp... Već me čekaju ortaci za kampanju i ostale gluposti...

Neverovatno kako upropastiše jedan od meni dragih serijala. Kakvo je ovo šunjanje? U stilu Ramba? Koje smeće od igre. Užas. Gde je mrak ovde? Ovaj ide i puca ko nenormalan, pa nije ovo Call of Duty.

Gde su one misije u kojima se sve rešava sa 2 poteza noža. Ma :wall:

:crash:

Ljudi kako vam radi igra? Ja nisam zadovoljan. I na low detalje, fps oscilira, pa cak i zasece, pogotovo napolju.

Resen problem osciliranja fps, trebalo je staviti drajvere 10.4. Sad mnogo bolje radi.

Poslednja izmena:
Užasno je optimizovano, znači nije problem da li imaš komp koji će pokrenuti to, uvek štuca... Bez razloga, skoro uvek...
+ zvuk **** kevu koliko zeza, isto :D ccc nije mi jasno šta su radili 2nedelje...

Evo samo jedne situacije.
Otvorim vrata, svi se dignu u paniku i počnu da izleću da me roknu. Ja se pozicioniram ispred i sačmarom dočekujem jednog po jednog dok oni i dalje izlaze kao na traci. Nisam se skoro ovoliko smejao. :D
A pre toga sam probao tihi pristup ali džabe kad je taj deo igre namešten kao CoD.

Prelazim Airfield sada, itekako za sada može da se igra silent, bez ispaljenog metka u protivnike ili samo šunjanjem i zaobilaženjem. Mada mi se mnogo spava pa nemam strpljenja da igram... A da, za silent pristup treba mnoooogo mnogo strpljenja... Naravno igram na realistic i run and gun jednostavno ne pali ovako :)

Samo me je iznerviralo to što mi je igra 2x pukla...

Ocekivao sam da ce igra biti ****** ali ovoliko njesra nisam:D Sve sto je bilo dobro su izbacili, gameplay skroz promijenjen! Klasicna pucacina iz treceg lica. Igra vise nema onaj stealth duh sto je bila glavna karakteristika prva tri dijela. Nema prikradanja iza ledja i davljenja neprijatelja, sada samo pritisnete "c" i Sem izvede neki "close-kill". Nema obijanja brava, hakovanja, sakrivanja leseva, ne moze da se skace sem na odredjenim mjestima, blagi uzas... pi.

Hardverska zahtjevnost je nenormalno velika, za Unreal Engine 2.5 je bas previse zahtjevna. Ajde da je neka Sand-Box igra pa da razumijem, ali ovako je bas lose optimizovano.

Posle odigrane prve misije igra je popila UNISTAL.:D

Ima li neko možda da problem da mu se samo zacrni ekran i izbaci ga napolje pre nego uđe u igru? Sedmicu ima drugar. Kod mene radi ok, nego me smara pa reko da vas pitam :D

Ima li neko možda da problem da mu se samo zacrni ekran i izbaci ga napolje pre nego uđe u igru? Sedmicu ima drugar. Kod mene radi ok, nego me smara pa reko da vas pitam :D

Blago njemu :d !

Zabavnije je i gledati crni ekran nego igrati ovu bruku od igre . Unistili su mi omiljeni serijal pored Kotor-a I MGS-a :S: .

Ovo nema nikakve veze sa starim Splinter Cell igrama . Posle prvog nivoa je palo brisanje igre ...

Zabavnije je i gledati crni ekran nego igrati ovu bruku od igre . Unistili su mi omiljeni serijal pored Kotor-a I MGS-a :S: .

Ovo nema nikakve veze sa starim Splinter Cell igrama . Posle prvog nivoa je palo brisanje igre ...

Ja nestrpljiv da probam ovo i jos kupujem dok kod nekih vec pada uninstall:D

Bah, znaci bio sam u pravu :( Da je igra krsh sam zakljucio jos kad su izbacili prvi gameplay video. Svaka im cast bezobrazna. Jedino cemu je preostalo da se nadamo je da Hitmen serijal ne dozivi istu sudbinu...

Bio sam veliki fan i tog serijala.
Al Hitman Blood Money je bio daleko losiji od prva 3 dela (medju kojima je 2-gi ubedljivo najbolji). Toliko mi je bio los, da ga nisam ni presao... Bas su nesto gadno shebali sa njim.

SC serijal sheban, meni i Hitman (mada gameplay nije menjan), Prince Of Percia takodje, ima jos milion primera.
Prave igre za neke nove klince, a vi matorci terajte se u qpus :D :smackbum:.

Blood Money je posle drugog dijela najbolji nemoj tako. ;)

Sudeći po vašim komentarima, sva sreća pa nisam igrao prethodne delove. :D Instalirao sam igru i uz muku "izlečio". Sad je igram i prvi utisci su manje-više ok. Verujem da su je dosta olakšali - "legende" na sve strane, stisneš Space, pola stvari radi sam. To automatsko komandovanje ograničava slobodu i raznovrsnost poteza. Kretanje je isto kruto prilično. Al' to da su protivnici laki, nama početnicima... pa i nisu baš. Na normal su uspeli više puta da me ubiju. Valjda zato što nemam strpljenja, a ovakav tip igre to zahteva. :)

Elem, ima li negde da se vidi statistika kao u Assassin's Creed II i sličnim?

Sudeći po vašim komentarima, sva sreća pa nisam igrao prethodne delove. :D Instalirao sam igru i uz muku "izlečio". Sad je igram i prvi utisci su manje-više ok. Verujem da su je dosta olakšali - "legende" na sve strane, stisneš Space, pola stvari radi sam. To automatsko komandovanje ograničava slobodu i raznovrsnost poteza. Kretanje je isto kruto prilično. Al' to da su protivnici laki, nama početnicima... pa i nisu baš. Na normal su uspeli više puta da me ubiju. Valjda zato što nemam strpljenja, a ovakav tip igre to zahteva. :)

Nisi igrao prethodne delove :zgran:.
Pa za tebe noob-a je ova igra ko stvorena onda :d.

Btw, da dodam i unisteni Max Payne serijal, jer ce treci deo biti ono sto je za ovaj serijal - Conviction.

Igrao na 1680x1050 high ili 1280x720 low isto mi se vata, dolazi do naglog opadanja fps-a a i vec nekoliko puta mi se desilo da igra zabode ili mi se restartuje komp...

Znači niko nije imao problema u ovom Splinter Cell: Gears of War u sedmici?

Nema statistike nema nista, samo neki achivmenti.

Moja preporuka ti je da nabavis prva tri dijela i da ih odigras redom, mogu da se kupe u paketu zajedno za nekih 800-900 dinara. A ovo njesra da unistaliras odma.:D

I to sto kazes da je kretanje kruto, samo da znas da je jedan od zastitnih znakova bilo upravo to kretanje i izvodjenje koje je te 2002 postavilo standarde u TPS igrama uopste.
Cak je i Double Agent, 4. dio, bolji od ovog, a vazio je za najgori nastavak do sad.

Nemoj da gradis misljenje o Splinter Cell serijalu na osnovu ovog djubreta od igre. Prva tri dijela pod obavezno da odigras.;)

Znači niko nije imao problema u ovom Splinter Cell: Gears of War u sedmici?

Meni se desavalo da se odjednom zakuca, i zesce da koci..

Problem sam rijesio tako sto sam otisao u Control Panel/Programs and Features/ i tu nadjes "tom clancy's splinter cell conviction" i kliknes na Unistal. Problem rijesen.:D
A ako oces da se i dalje patis, onda probaj nove drajvere za graf. da instaliras.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi.. :)

Igra je stvarno ocajno optimizovana,a josh koristi nabudzeni UE 2.5..za koji nisam siguran da je multi core optimizovan.

Vidim da su 10.4a driveri izasli dan ranije pre nego sto su okacili 10.4 final,medjutim 10.4 final ne sadrzi ove fixeve vezane za SCC:

* Splinter Cell Conviction - Resolves performance stuttering issues when using a Windows 7 / Windows Vista / Windows XP based system with an:
o ATI Radeon HD 2xxx Series of products
o ATI Radeon HD 3xxx Series of products
o ATI Radeon HD 4xxx Series of products
o ATI Radeon HD 5xxx Series of products

Detaljnije:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx

Da li je neko mozda probao ? Da li ima nekih poboljsanja ?

Ja bih probao,ali nisam kuci..a zivo me interesuje jer mi se bash igra..hvala. :)

Vrh Dno