- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 170
Splinter Cell je itekako bila inovativna igra, mozda je revolucija teska rec, ali hebeno odlicna igra. Reci mi jednu izaslu pre nje, iz tog zanra, tako kvalitetno odradjena...
Splinter Cell je itekako bila inovativna igra, mozda je revolucija teska rec, ali hebeno odlicna igra. Reci mi jednu izaslu pre nje, iz tog zanra, tako kvalitetno odradjena...
Metal Gear na konzolama, Thief na PCu!,)
Ajde ovo prvo i nekako (mada ni MGS3 nije bio 3D, tek onaj Subsistence je bio), ali ovo drugo nikako.
Kad kazem 3D, mislim na full 3D i uvek, a nek kad se programerima cefne da to bude tako u odredjenom nivou.
Realnost pentranja, i ostalih akrobacija, to je NOVO bilo u SC.
Lepo rekoh developer a ne izdavač. Ali ako ćemo pošteno nijedna od tih igara nije mi u top20, nijedna nema famous developera, par njih je pomerilo granice (i to uglavnog igre koje je izdao Ubi ne pravio).
Novi PoP ne volem, Splitner Cell mi je bio zanimljiv prvi deo ali ni njega ne volim preterano jer se rodio na Xboxu, Far Cry je pravio Crytek, kada ga je uzeo Ubi u svoje ruke otišao je pod vodu. Isto važi za Ghost Recone, Rainbow Six, Myst. Poslednji pravi Myst je Exile, R6 je Raven Shield, Ghost Recon je najbolji prvi deo itd. Taj Cold Fear koji pominješ je težak krš.
Lepo rekoh developer a ne izdavač. Ali ako ćemo pošteno nijedna od tih igara nije mi u top20, nijedna nema famous developera, par njih je pomerilo granice (i to uglavnog igre koje je izdao Ubi ne pravio).
Novi PoP ne volem, Splitner Cell mi je bio zanimljiv prvi deo ali ni njega ne volim preterano jer se rodio na Xboxu, Far Cry je pravio Crytek, kada ga je uzeo Ubi u svoje ruke otišao je pod vodu. Isto važi za Ghost Recone, Rainbow Six, Myst. Poslednji pravi Myst je Exile, R6 je Raven Shield, Ghost Recon je najbolji prvi deo itd. Taj Cold Fear koji pominješ je težak krš.
Ne kažem da su to loše igre što pominješ jer nisu. Problem je što svega što se Ubi dohvati postaje mnogo lošije nego što je bilo dok je originalni developer imao 100% kontrolu nad igrom. Nijedna Ubisoft igra ne spada među ledendarne, ma šta vi mislili. Legendarne igre za PC pravi Blizzard, Bioware, Valve i Relic od danas živih kompanija, mnogi developeri legendarnih igara su propali upravo zbog takvih kao što je Ubisoft.
Ne kažem da su to loše igre što pominješ jer nisu. Problem je što svega što se Ubi dohvati postaje mnogo lošije nego što je bilo dok je originalni developer imao 100% kontrolu nad igrom. Nijedna Ubisoft igra ne spada među ledendarne, ma šta vi mislili. Legendarne igre za PC pravi Blizzard, Bioware, Valve i Relic od danas živih kompanija, mnogi developeri legendarnih igara su propali upravo zbog takvih kao što je Ubisoft.
Ali ipak, izvinjavam se svima koji drže sliku Sema Fishera na zidu.
Nijedna igra koja je bila Xbox ekskluziva ne može da upadne među legende.
US, February 3, 2010 - Ubisoft has announced the long-awaited release date of Splinter Cell: Conviction. The title will be shipping on April 13, 2010 for Xbox 360 and PC, hopefully putting an end to its seemingly ongoing delayed status.
IzvorRecommended specs:
* Supported OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
* Processor: 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
* RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
* Video Card: 256 MB DirectX 9.0c–compliant video card (512 MB recommended) (see supported list*)
* Sound Card: DirectX 9.0c–compliant sound card
* DirectX Version: DirectX 9.0c
* DVD-ROM: DVD-ROM drive
* Hard Drive Space: 10 GB
* Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headset, 12-button gamepads with analog sticks
* Internet Connection: Broadband Internet connection
Supported Video Cards at Time of Release:
* NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
* ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
* Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Note: A permanent high speed internet connection and creation of a Ubisoft account are required to play this video game at all times and to unlock exclusive content. Such content may only be unlocked one single time with a unique key. You must be at least 13 to create a Ubisoft account
Evo jednog novijeg gameplay videa sa komentarom production manager-a. Mislim da ova osoba nikad nije uzela joypad u ruke dok nije dobila ovaj projekat.
Al zato joystick sigurno jeste...Mislim da ova osoba nikad nije uzela joypad u ruke dok nije dobila ovaj projekat.
STVARNO se nadam da će igra moći da se igra stealth pristupom, stvaaaaarno se nadam. Ovo je bila jedna od retkih igara koju sam hteo da uzmem original, tj možda ipak uzmem, jer obožavam SC serijal bukvalno od prvog dela.
Inače, 1:24 vreme trailera... Sam gađa kroz zidove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari