Šta je novo?

Splinter Cell: Conviction

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50008

WTF?? Kakvo je ovo njesra, ne mogu da verujem!! Ja sam uživao u Splinter cell-u jer je trebalo tamaniti likove i obavljati zadatke tiho, da ne budeš primećen, na više mogućih načina!
A ovde Sem Fišer deluje kao Max Payne, inspektor Tequilla, Alan Ford i Rambo zajedno!! Užas! Nadam se da ovo neće izaći za PC, kao što najavljuju. Pa, ono ispisivanje "INFILTRATE BUILDING" na zgradi me je fino nasmejalo, kao i neka crvena slova na podu (nisam video šta piše) i lepo te linearno vodi kao ovcu, ono, dođeš do vrata a slova se ispišu "PAZI, UNUTRA IMA NEKOG" i slično. Blagi užas od igre, kao stvoren za retardiranu američku klinčadiju koja rlja po džojpedima iksboksova i peestrojki bez trunke potrebe za razmišljanjem. Šteta, Još jedna franšiza pada u bezdan neinventivnosti i jednoličnosti. Eh, još samo da Mafiju i Mass Effect 2 upro(pa)ste i ima o`ma da pišem Čaku Norisu da se pobrine za izdavače igara.:)
Ostaje mi samo da polažem nade u Tima Šefera (čovek je kreirao Monkey island, Full Throttle, Grim Fandango, Psychonauts...) i njegovu igru "Brutal Legends"...

Poslednja izmena:
divi samo kako čoek puca iz pištolja, tzv brake-my-wrist-technique...kao fora lud sam, naslonjen na ogradu kuliram, ubijem lika a gun nema ni prigušivač (čemu fora onda uopšte) , propast....

Poslednja izmena:
Sve je otišlo u mejnstrim ljudi :) ***a, ili igrajte to ili igrajte stare igre opet ....

Ipak mislim da ce igra biti zlo kada izadje za pc, a izaci ce, ko ne voli neka ne igra, ja cu je preci bar 2-3 puta kao i sve prethodne delove:D

Pa mozda ovaj lik nije Sem Fiser, barem meni ne lici ni najmanje. Znaci ovo nema veze sa mozgom u odnosu na prethodne delove. Totalnu su izgubili smernicu, sad su u nekom tripu Borna.

Neverovatno...cak ti crtaju gde ce neprijatelji da idu, tj gde su te videli...zar nije bolje da su samo stavili "press X" na pocetku igre i dovidjenja, igra se igra sama a ti iz fotelje "uzivas u filmu" "prici" "atmosferi" ...

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vun6Fje8beg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vun6Fje8beg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jojj pa dokle vise sa tim nivo-om, imam osecaj kao da su samo taj prvi nivo uradili a ostalo nista:D. Prikazuju nam to jos od E3

Ovo mi se vise svidja nego unreal 3. Ionako bi vise bilo smorno da svaka igra koristi Unreal 3.:)

LEAD engine = heavily modified Unreal Engine 2.5

Bolje da su radili heavily modified Unreal Engine 3, sa sve BEAST lightning sistemom :). Bilo bi jos spektakularnije

U3 engine je konzol-mazarija. Jedino Mirror's Edge izgleda cool.

Dobro je da rade SC na UT 2.5 to je prava grafika :D

Your opinion is different from mine, so you must be wrong :D

+ uz ME treba dodati i Gears of War, tu isto valja U3 engine.

U3 je izuzetan engine. Ja ne znam nijedan drugi engine koji je tako dobro optimizovan, podrzava gomilu hardware-a (tri glavna igracka sistema) a pri tom odlicno izgleda. Pa EPIC je sa U3 vec napravio ono na cemu trenutno rade id i Crytek. Inace taj Crytek me jako podseca na Epic samo sto zaostaje nekih 10 godina za njima. Ako izbace Cry3 koji bude radio na svim sistemima jednako dobro kako U3 radi danas onda se moze reci da su stigli Epic. Dok se to ne dogodi Epic je prvi pa onda svi ostali.

Ne daj boze da Crytek "dostigne" Epic ;)

Ontopic:

ODLOZEN! (a ko da je to nesto novo lol)

The growing pains of Splinter Cell: Conviction continue, as Ubisoft has once again postponed the oft-delayed stealth-action game alongside several other titles.

Both Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360) and Red Steel 2 (Wii) have been bumped out of 2009, and are now expected to release between January 1 and March 31, 2010. Conviction was originally due in Q4 2007, with at least four delays now under its belt.

"We are disappointed that we have to postpone the release of several major games but we consider that this choice is the best one in the long-term interests of Ubisoft," CEO Yves Guillemot explained in a statement.

Ocigledno da su zaista imali zavrsen samo onaj jedan nivo :D

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim gore stoji u zvanicnom saopstenju da izlazi za PC & XBox360 i da je odlozen za Q1 2010... Ali to nije bitno, bitno je da ovo cudo vise ne lici ni malo na Splinter Cell... Posle onako dobrog prvog dela ko bi rekao da ce se fransiza pretvoriti o ovakvog hibrida koji tako cilja na odredjenu ciljnu grupu a ni malo na kvalitet da je to strasno... Ovo ce se preskociti...

Poslednja izmena:
Aj što je odložen,nego što to više nije Splinter Cell:
"Naime, rukovodstvo Ubisofta je odlučilo da u ovom nastavku stavi veći akcenat na brzu akciju a manje na stealth elemenat igre."
http://www.pcigre.com/content/view/13998/2/

Gospode Bože,šta rade :mad:

Nećemo mi odigrati ni jednu dobru igru ove godine.....ahhhhhhh :wall:

Poslednja izmena:
Rekao sam lepo da imaju samo taj jedan nivo, sramota!!!!

Aj što je odložen,nego što to više nije Splinter Cell:
"Naime, rukovodstvo Ubisofta je odlučilo da u ovom nastavku stavi veći akcenat na brzu akciju a manje na stealth elemenat igre."
http://www.pcigre.com/content/view/13998/2/

Gospode Bože,šta rade :mad:

Nećemo mi odigrati ni jednu dobru igru ove godine.....ahhhhhhh :wall:

Ma opušteno, evo, ubedjen sam da će već u sledećem nastavku, kada Sam još više omatori, i kada ga vreme izjede, biti stealth od početka do kraja, u misijama po gerontoškom centru. Sneaking and peaking do kuhinje za bonus šolju čaja i hleb sa paštetom, kao i aftermidnight climbing pod night vision-om, do simpatije, vršnjakinje, na četvrtom spratu :).

Ma opušteno, evo, ubedjen sam da će već u sledećem nastavku, kada Sam još više omatori, i kada ga vreme izjede, biti stealth od početka do kraja, u misijama po gerontoškom centru. Sneaking and peaking do kuhinje za bonus šolju čaja i hleb sa paštetom, kao i aftermidnight climbing pod night vision-om, do simpatije, vršnjakinje, na četvrtom spratu :).

:D A codename će mu valjda biti Jeremija :p

[YOUTUBE]MlobvMnxm2c[/YOUTUBE]
Kako Sam ne lichi na sebe...

Off:

@BenRektum Ne znas koliko si me obradovao :). Konacno pravi old skul akcioni film. :banana:

[YOUTUBE]QdyxecghSTI[/YOUTUBE]
Splinter Cell: Conviction PAX 09: Exclusive Developer Diary

Da su pustili samo gameplay, bez tona, svi bi se pitali da li je ovo novi Max Payne ili Alan Wake, GTA 5 (videste li one oznake iznad onih koje treba ubiti?) ili nešto sasvim novo. Ovo nema ni najbliže veze sa Splinter Cell-om, pogotovo stupidarije kao što su ispisivanje na zgradi "INFILTRIRAJ SE OVDE" ili kad dođeš do vrata na koja treba da uđeš, a ono se ispiše na podu "OVDE IMA NEKOG" (ne sećam se tačnog natpisa, ali sam umro od smeha *****izmu).
Uglavnom, nisu trebali da skrnave Splinter Cell franšizu, već da ovo izdaju kao neku novu igru. Bar bi reakcije bile povoljnije, a smem da se kladim da će svi ljubitelji Splinter Cell-a, među kojima sam i ja, ovo žestoko da zaobiđu i popljuju. Nadam se da grešim, ali ono što sam video NIJE SPLINTER CELL...pravi TPS za debilne mlade Amere, lake na lomljunju gejmpeda...

Meni je najjace ono staklo, ogledalo, sto sluzi da se gleda ispod vrata, neka to nego ima cak i zoom:lupko:

Poslednja izmena:
Splinter Cell: Conviction Hands-On Preview

screenshot_221985.jpg

screenshot_221984.jpg

screenshot_221983.jpg

screenshot_221982.jpg

As we head towards the base, dropping in and dashing between cover is effortless; just like Gears of War sprinting between objects is a simple task of pointing the right stick towards you next piece of cover and pressing A to automatically run towards it.

A new on-screen HUD item momentarily appears on screen when you're spotted - or about to be spotted - presenting an arrow that points towards your about-to-be-alerted foe.

With a hold of X I grab the nearest lacky to use as human cover. Holding RB I target the nearest two guards - who're now reaching for their weapons - and headshot them in seconds with Sam's devastating Mark and Execute system.

In yet another presumably accidental nod to Arkham Asylum, Sam's goggles now highlight every enemy in the room - even through walls - in an X-Ray-like glow.

Zaštoooooo :(:(

Uništiše sve Tom Klensi igre od kako su kupili prava na korišćenje njegovog imena.

Vrh Dno