Šta je novo?

Splinter Cell: Conviction

Steta.
Za pet godina ce se gameplay svoditi na "press X to destroy everything around you, save your daughter and bang a cheerleader" i jednu dugacku animaciju sveta kako eksplodira i neku sentis muziku uz credits dok u pozadini glavni baja grli cerku i navijacicu i zamisljeno gleda u daljinu kako jos nesto eksplodira...

Makar su nam ostavili dva odlicna dela i dva solidna, tako da su i dosta izdrzali...

Kakvi smorovi.
Everything's ruined.

Baš mi je žao.

Time of Death:
Ubisoft has announced that Splinter Cell Conviction, the next installment in the Splinter Cell series, will hit the store shelves in North America on February 23, 2009, for PC and Xbox 360.

screenshot_221984.jpg

Hm, a zasto ovde glavni lik vuce ovog za nos? :D
Jel zato sto mu se moze? :d :p

^ To ti je DirectX 11 novi efekat "vucanje za nos" :p

Poslednja izmena:
ja cu svakako dati sansu igri i necu je docekati na noz. mozda ce samo na easy modu biti tih pomoci o kojima pricate?

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gCpjyNo17FA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gCpjyNo17FA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ja cu definitivno probati ovo,ne izgleda bas tako lose ali opet,videcemo u februaru kada izadje.

Mnogo toga mogu da svarim, ali ovo tagovanje i automatsko likvidiranje neprijatelje, nema teorije. Nadam se da se ovo disejbluje sa nekim visim nivoom tezine.

Poslednja izmena:
Mene su posebno iznervirale ove nove night-vision googles, tj. sada su sonar-googles valjda. Kako kaze u videu "they let you see your enemies through the walls and tag them for quick execution". Oni sa time jos ponose. Bukvalno su ugradili wall-hack u igru da bi je nacinili laksom za mladju i casual publiku.

500x_08cad.jpg

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gCpjyNo17FA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gCpjyNo17FA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Propast... :wall::crash::mad:

Ove ingame "cut-scene" su odradili sjajno, zaista. Ali sta vredi kad je gameplay izgleda ojadjen totalno sa tim stvarima- tagovanje, gledanje kroz zidove i slicne budalastine.

fiser/rambo/ i po malo cak noris no dobro cekamo 26.2 :/

Poslednja izmena:
LOL matori, ti si bas razocaran, sve mi liči da nikako ne možeš da se otmeš šoku :D

Gledam i ne verujem. Bolje da su film snimili.
Vise bi interakcija sa igracima (gledaocima) tu bilo.
Upropastise mi franshizu. Kad se setim odusevljenja i uzivanja u igranju prethodnih delova...
Od TPS su mi omiljene igre Splinter Cell i Hitman. Nadam se da ovaj drugi nece biti unakazen...
Sad znam kako se G!!! osecao kad je video FO3.

Ja nisam igrao ranije delove Splinter Cella, nekako mi je promakao prvi deo kad je izašao a posle nisam hteo da igram ostale delove bez prvog itd itd a ovaj Conviction mi deluje baš dobro.
Mada razumem i obožavaoce franšize, i ja sam se par puta razočarao nekim nastavcima (GTAIV najsvežiji primer) a naročito kad sam video Max Payne 3 screenshotove i šta su od njega napravili.

Najbolje bi im bilo da ni ne izbace ovo , pardon sto cu se ovako izrazi , ***** od igre .

Po klipovima i screenshotovima ne bih ni skapirao da se radi o Splinter Cell-u .

Ubisoft je takodje rekao da ce se od sada fokusirati na ps3/x360. Tesko nama PC igracima.

Kako kome. Ja retko igram Ubisoft igre jer su oduvek bili relativno krš developer :)

Mnogo hrabra izjava :D.
Think again :).
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubisoft_games

Od toga je SC i PoP Ubisoft radio, ostalim igrama je izdavac bio.
Sve hitchina do hitchine.

Lepo rekoh developer a ne izdavač ;). Ali ako ćemo pošteno nijedna od tih igara nije mi u top20, nijedna nema famous developera, par njih je pomerilo granice (i to uglavnog igre koje je izdao Ubi ne pravio).

Novi PoP ne volem, Splitner Cell mi je bio zanimljiv prvi deo ali ni njega ne volim preterano jer se rodio na Xboxu, Far Cry je pravio Crytek, kada ga je uzeo Ubi u svoje ruke otišao je pod vodu. Isto važi za Ghost Recone, Rainbow Six, Myst. Poslednji pravi Myst je Exile, R6 je Raven Shield, Ghost Recon je najbolji prvi deo itd. Taj Cold Fear koji pominješ je težak krš.

Ne kažem da su to loše igre što pominješ jer nisu. Problem je što svega što se Ubi dohvati postaje mnogo lošije nego što je bilo dok je originalni developer imao 100% kontrolu nad igrom. Nijedna Ubisoft igra ne spada među ledendarne, ma šta vi mislili. Legendarne igre za PC pravi Blizzard, Bioware, Valve i Relic od danas živih kompanija, mnogi developeri legendarnih igara su propali upravo zbog takvih kao što je Ubisoft.

Nazad
Vrh Dno