Šta je novo?

Splinter Cell: Conviction

Ma, moze IGN i bilo ko da mu da i 1 i 10, nema sudjenja dok sam ne probam .

Koliko ja znam, ukupna ocena se nikada nije gledala kao prosek svih ostalih po kategorijama.
To je ok, ali da das konacnu ocenu na osnovu toga sto nijedan segment tvog ocenjivanja nije sadrzao istu ocenu ili nesto malo preko... nelogicno malo.

Nego, probao sam igru, i za sada mi se svidja. Ocuvan je stari smek na izvestan nacin, samo je igra drasticno ubrzana. Promena u izvodjenju nije bila neophodna, ali nije nesto sto unazadjuje serijal. Definitivno je bezveze to sto ima beskonacno municije u pistolju (ne znam odakle im ideja za tako nesto).

Besplatni DLC-ovi coming soon! http://www.gs.rs/index.php/vesti/998-splinter-cell-besplatni-dodatni-sadrzaj.html

Iz Ubisoft-a nam je danas stigla jedna prijatna vest koja će obradovati sve one koji željno isčekuju novi Splinter Cell: Conviction, koji će se u prodaji za PC i Xbox360 naći ove nedelje. Naime radi se o besplatnom dodatnom sadržaju koji će se sa početkom od 16. aprila, kada igra izlazi, objavljivati svakog narednog četvrtka. Šta će ovi paketi donositi još uvek ne znamo, ali pretpostavlja se da će to biti dodatna oružja, odela, pa čak i nove mape. Ovaj Ubisoft-ov potez svakako zaslužuje pohvale, s obzirom na to da u zadnje vreme izdavači gledaju da naplate svaku sitnicu koju ponude DLC-ovima, dok Ubisoft to čini besplatno! Nadamo se da će ova podrška Splinter Cell-a dugo trajati, a svakako bismo voleli da vidimo besplatni dodatni sadržaj i za ostale Ubisoft-ove naslove.

Poslednja izmena:
Morali su nekako da se iskupe zbog zaštite :)

Tek sam sada happy što sam uzeo original :)

Videćemo kakav će port u opšte biti za PC, i da li će to i ostati Splinter Cell.

Pa ja mislim da je jasno da Splinter Cell više nije isto na šta smo navikli :). Ovo je akcija, dosta njih kažu da podseća na Bourne Ultimatum/Supremacy, kako već, igra sa xbox360, samo što je naravno sve bolje...

Meni odgovara, ja sam happy :) samo još čekam da stigne.

Pa ja mislim da je jasno da Splinter Cell više nije isto na šta smo navikli :). Ovo je akcija....
Valjda je jasno....ali nisam hteo da prejudiciram, i ako je izgleda "obviously" da baš više nije isto na šta smo navikli :) ....a to meni ne treba.

Poslednja izmena:
:) inače, ima infiltration mp mod, može da se igra i solo, kažu da je za hc igrače. jedan alarm kraj misije, jedan pucanj kraj misije :).

Valjda je jasno....ali nisam hteo da prejudiciram, i ako je izgleda "obviously" da baš više nije isto na šta smo navikli :) ....a to meni ne treba.

Upravo to.
Ako se pogleda SC 1,2 i 3 (1. i 3.deo su mi najbolji) i ovaj 6.deo (gledajuci trailere), to naprosto vise nije to.
Kao sto neko rece, to jednostavno nije vise Spliter Cell.

"While the single-player campaign won't take long to beat, even on Realistic difficulty, it's just one piece of the larger package. There's a ton of content in Conviction: a totally separate co-op campaign....
There are three additional modes, playable alone or with a friend. Hunter has you killing a set number of enemies level-by-level;
Infiltration is like Hunter, but with crazy laser alarms and an instant fail if you're spotted;
and Last Stand has you protecting an EMP device from waves of incoming enemies - O Bože :wall:
You might have heard a lot about the interactive interrogation scenes. While these are nice little moments, they aren't as special or in-depth as you might have imagined. They might look cool, but they aren't any fun."

Ovo je iz dole navedene recenzije.

Poslednja izmena:
Upravo to.
Ako se pogleda SC 1,2 i 3 (1. i 3.deo su mi najbolji) i ovaj 6.deo (gledajuci trailere), to naprosto vise nije to.
Kao sto neko rece, to jednostavno nije vise Spliter Cell.

Sta pricas ti, koji 6 deo, pa Double Agent je bio 4.deo a ovo nikako ne moze biti 6.vec 5.deo.

Dobro de, zabrojah se :).
Jer DB nisam igrao, a 3.deo bio pre 3-4 godine...

Pojavio se klon, ne igra, neupotrebljiv fajl bez cdkey-a težak 7.73gb

Rusi su naravno vec spremni, al moraju da cekaju da se oficijelni serveri upale.

Eto nama zabave sacekajte jos malo... :)

Sutra se pale valjda, i onda ce polako verovatno kao za ACII iz dana u dan novi values izlaziti....

E sad bi bilo dobro da Skidrow napravi nesto prvi pa nek se onda hvale...

Pojavilo se resenje da se proba malo igra,posto kampanja za sada neradi,ali radi death co-op match,probao sam malo i nije lose u sustini!Grafika je zadovoljavajuca,optimizovanost je perfektna!Sve u svemu valja probati dok ne izadje pravi fix,a to ce biti vrlo uskoro!

Ne nadajte se mnogo, vi koji verujete u čuda.

GS score - celih 6.5 :d (što se i dalo očekivati, osim za entuzijaste)
http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyssplintercellconviction/index.html?tag=topten;all;5

Pa loš user score na Metacritic-u.

I malo utisaka "stranjskih" igrača o igri:
"....After the crappy experience with double agent, i figured it couldn't get any worse. Boy was I wrong."
http://www.gamespot.com/pc/action/t....html?id=718714&tag=player-reviews;continue;3

"....the PC version of this release features problems to many to ignore.....all in all the price I payed and what is offered in what is clearly a unfinished game truly disappointed a true Splinter Cell fan...."
http://www.gamespot.com/pc/action/t....html?id=718630&tag=player-reviews;continue;7

Pa, moglo se očekivati razvodnjavanje svih Tom Clancy igara od kako je čovek rešio da proda prava na svoje ime.
Upropastiše Splinter Cell serijal. :mad:
Što se mene tiče, neću ni "nabavljati" Conviction jer mi je dovoljno ono što sam video na jutjubu. ***, nanišaniš tri neprijatelja, stisneš dugme i bam bam bam headshotovi, sonar da gledaš kroz zidove, beskonačno municije u pištolju. A i ovo je sjajno, nanišaniš zaklon, stisneš dugme i Sem otrči i sakrije se. :vomit:

Za ocekivati je bilo da igra bude prosecna, ja cu je u svakom slucaju probati, ali neverujem da ce me drzati mnogo, po svemu sto sam do sad video.... Nekada je to bila extra igra, koju su svi (koji vole taj tip igara) sa zadovoljstvom prelazili vise puta. Ali tako to obicno biva sa igrama koje su bile vrh! :(

Full :) ?

Izgleda da je Skidrow izlecio

Pojavila se i ta izlecena verzija 7.74GB
pocinje shoping :)

Igra je krsh u odnosu na prosle delove, al mozda je odigram.... Evo bas instaliram...

Au ovo je dosta lose najgori deo do sada, stealth je skroz nepotreban, previse je igra olaksana i sad im je neka fora ovaj zaklon uz njega ne moras da brines, ne treba stealth, nego samo zaklon i gotovo odatle je veoma lako.
Da ne pricam o novini mark & execute koaj je obicna glupost pravljena za decu, prvo moras kao jednog iz blizine da razoruzass i ubijes sto je jako lako jer je AI tupav, posle se dobije mark & execute mogucnost da Sam da dvojci odabranih dva headshot-a jednim pritiskom tastera, takodje moze da se obeleze likovi i pre ulaska u prostoriju i isto tako ubiju kad Sam otvori vrata. Uopste mi se ne svidja ovaj novi fazon, Sam se pentra brze od Ezia i Altair-a sada a u prvoj misiji se tacno vidi da su napravili namestene neprijatelje tako da ih ubijas s tim cool potezima...
Grafika je sjajna, sa 8xAA u 1080p max. detalji sa masinom iz potpisa ne pada ispod 30FPS, obicno ide na 40-50-60 zavisno od prostora.

Slike na tim podesavanjima:

Poslednja izmena:
Au ***, ubi me sa komentarom :D.
Znao sam ja da ovo nece biti punokrvni SC.
Al da su ga toliko shebali i uprostili... :wall:.
Sad ne znam ni da li da skidam...

Nazad
Vrh Dno