shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Bas me zanima kako od 8,7 dobiju 9,3! Izgleda da se druze sa Gametrailersivcima
Bas me zanima kako od 8,7 dobiju 9,3! Izgleda da se druze sa Gametrailersivcima![]()
To je ok, ali da das konacnu ocenu na osnovu toga sto nijedan segment tvog ocenjivanja nije sadrzao istu ocenu ili nesto malo preko... nelogicno malo.Koliko ja znam, ukupna ocena se nikada nije gledala kao prosek svih ostalih po kategorijama.
Iz Ubisoft-a nam je danas stigla jedna prijatna vest koja će obradovati sve one koji željno isčekuju novi Splinter Cell: Conviction, koji će se u prodaji za PC i Xbox360 naći ove nedelje. Naime radi se o besplatnom dodatnom sadržaju koji će se sa početkom od 16. aprila, kada igra izlazi, objavljivati svakog narednog četvrtka. Šta će ovi paketi donositi još uvek ne znamo, ali pretpostavlja se da će to biti dodatna oružja, odela, pa čak i nove mape. Ovaj Ubisoft-ov potez svakako zaslužuje pohvale, s obzirom na to da u zadnje vreme izdavači gledaju da naplate svaku sitnicu koju ponude DLC-ovima, dok Ubisoft to čini besplatno! Nadamo se da će ova podrška Splinter Cell-a dugo trajati, a svakako bismo voleli da vidimo besplatni dodatni sadržaj i za ostale Ubisoft-ove naslove.
Valjda je jasno....ali nisam hteo da prejudiciram, i ako je izgleda "obviously" da baš više nije isto na šta smo navikliPa ja mislim da je jasno da Splinter Cell više nije isto na šta smo navikli. Ovo je akcija....
Valjda je jasno....ali nisam hteo da prejudiciram, i ako je izgleda "obviously" da baš više nije isto na šta smo navikli....a to meni ne treba.
Upravo to.
Ako se pogleda SC 1,2 i 3 (1. i 3.deo su mi najbolji) i ovaj 6.deo (gledajuci trailere), to naprosto vise nije to.
Kao sto neko rece, to jednostavno nije vise Spliter Cell.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari