Mišljenja su mnooogo podeljena, 10 njih koji su me dodali na steamu zbog coop-a mi pričaju kako je sp mamojeban, i kako su svi oduševljeni njime, neki igraju po drugi put. MP je za sada ****** jer im matchmaking ne rad, čak ne radi ni invite opcija koliko sam razumeo, i neki gadni problemi sa fps-om, jer igra ne bi trebala da bude tako zahtevna. Svi i na ubi forumu i na steam forumu čekaju neku zvaničnu informaciju i najavu za 1.02 patch jer je 1.01 aktivan i malo toga popravlja.
Sve u svemu, kao što rekoh, više od 10tak njih mi pričaju da je igra stvarno dobra, priča je do jaja i sve to, a svi su bili SC hardcore fanovi jer sam sa njima igrao Chaos Theory, bukvalno sam ceo dan na poslu proveo pričajući sa njima, pritom nisu neki napaljeni klinci, već par njih su stariji momci.
So... Svako neka proba i neka donese svoj sud, ja čekam svoju kopiju, a skidam skidrow u međuvremenu. Definitivno nije SC ali svi kažu da je dobar reboot serijala. Videćemo kako će biti za mene. I da, na realistic kažu da je poprilično challenging.