Adekvatna osveta spancima, bila bi 30+ razlike.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Steta je samo sto cemo amere ranije da sretnemo a ne u finalu...
Jok, za pola kosa ili onako trojka u finisu poput Teove, za 'ladan tus, su najlepse...Ne sumnjam da se jos uvek secaju...
Ovo sada samo treba lagano sa 20+, cisto da im pokazemo gde im je mesto...![]()
Ma jok, Birčević i poslednjoj sekundi![]()
Sta nam je Portoriko toliko zgresio? :d
Španci su nam postajali muka i dok smo bili na vrhuncu.
2001. U polufinalu Gasol sa 20 godina nam je pravio ogromne probleme, egal utakmica do poslednjih 5-6 minuta.
U Indijanapolisu su nas razbili u grupi, iako rezultat to ne govori. U prvom poluvremenu u jednom trenutku nas ostavili na - 20.
U NS nas razbili bez Gasola i poslali tu našu generaciju u istoriju.
E to,kad si spomenuo komsije,vidim ja nesto mi fali u ovoj temi,a i na samom prvenstvu,nemam protiv koga svim srcem da navijam!!!:d A jes vala rastimovali bi ih do zaborava!!!A i sama tema nekako je mrtva,nema tu strasti,jelte bez "dragih" nam komsija!
A i pada mi na pamet Doncic,covece njemu su nudili da igra za nas,to jest da osvaja medalje u buducnosti,a on izabrao da ne osvaja!!!Sta mislite,dali se sada jede od muke sto nije u ovakvoj reprezentaciji?![]()
A sta rade Murray, Harris, Millsap u Denveru? [emoji23] Itekako ima potrebe za jos jedan vid napada kao takav. Niko nije rekao da iskljucivo treba bazirati igru na tome.Jokić ne sili i nema potrebe još uvek da sili. Što se tiče njegovih asistencija i protoka lopte kroz njega, biće i toga, ali naravno ne na nivou u Denveru.
Kao prvo, forsirati takvu igru isključivo preko njega je laške sprovesti po NBA pravilima, nego po fibinim pravilima. U NBA imaš defanzivne tri sekunde, što otvara reket i sprečava punjenje reketa. Tu su još i dimenzije terena gde je teren u NBA duži 65cm, širi 25 cm, a trojka je dalja 50cm i sve to dovodi do toga da i igrači stoje šire čime se dobija još više prostora i lufta između igrača.
Kada dodamo na to da Denver igra uglavnom "5 out motion" ili "5 Out Pass and Cut", a mi to nećemo igrati kada je Jokić u paru sa drugim centrom, a itekako će imati minute, pogotovo sa Nikolom. A i kada se bude igralo nije uvek tako lako spovesti jer protivnik može da puni reket, jer ne mora da razmišlja o defanzivne tri sekunde, već možda da skuplja i testira šut Jovića, Micića ili nekog drugog igrača koji nije u ritmu ili utakmici.
I kao treće, Jokić je jedini sposoban organizuje i kreira za tim u Denveru, kod nas to mogu i Bjelica i Bogdan i Jović i Micić, tako da nema ni najmanje potrebe da forsiramo akcije i kreaciju isključivo preko njega i tako gasimo nepredvidljivu timsku igru, a čekanje isključivo njega da izmisli nešto jednostavno bi ubilo protok lopte, koji je na zavidnom nivou.
Jel postoji negde detaljna statistika svih ekipa iz ova 3 meca?
Citam sta pisete i kao da gledamo razlicitu utakmicu. Ekipa je borbena i lepo uklopljena. Lopta savrseno lepo kruzi, ne mucimo se u napadu, odbrana je odlicna. U principu svidja mi se kako igramo. Ma sta pricali o pojedinim igracima svi su opasni i odradjuju posao. Imamo sjajnu klupu, cak i ako neko ima los dan ima ko da ga zameni. Odavno nismo ovako dobro izgledali.
Videcemo samo kako cemo igrati kada budemo imalo los dan za 3 poena mada na centrima smo jaki. Svidja mi se ekipa.
Tapatalk from Poco loco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari