Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva cekam da otresemo Spansku gamad...

Sinoc sa drustvom jedan dobar dok smo gledali nase "fudbalere"...
Sedimo i pita ortak jel znam koje su slicnosti izmedju nasih kosarkasa i fudbalera? Rekoh otkud znam, jedni igraju muski drugi su splavari. Jok - ni jedni ni drugi ne znaju da igraju fudbal...

na www.livebasketball.tv zvanični striming za €5 sve utakmice Mundobasket-a. mogu i 4 istovremeno da se gledaju (tako ja radim). kasni oko 30 sekundi za televizijom (SBB, direktno na kablu preko D3CAM iliti CI+; kao primer, EON kasni oko 20 sekundi)

Poslednja izmena:
Organizacija je truba, sudije su trube.
Na konferenciji za stampu posle Portorika je Sale objasnio kako izgleda organizacija. Pred Portoriko, a posle utakmice u staroj grupi Srbi su krenuli na put, pa kad su stigli konacno onda su rucali u 14:30, a organizator ima dao trening termin u 16:00. I Sale ih poslao na odmor.

Sudije su 3. klasa. Onaj nas Glisic nista nije svirao Amerikancima. Covek mu na oci napravi duplu i on nista. Kad su videli da ce Amerikanci da zavrse cetvrtinu sa jednim faulom onda su im u poslednjem napadu svirali 2-3 faula.

Treba pruziti podrsku Litvancima. To su velili rivali srpskim kosarkasima, ali Litvanci se bore na terenu. Kroz citavu utakmicu su nasminkani Francuzi glumatali, a sudije svirale bukvalno sve, ukljucujuci i neke bezveze kontakte Sabonisu i ekipi. Po mom, pred sami kraj su napravili toliko gresaka u sudjenju da su direknto odlucili pobednika.

Konferencija za stampu posle LTU FRA. Premotati na 1:27, ali nije lose sve pogledati.

Litvanci su sami sebe sahranili u dve utakmice dozvolivsi da zaostanu preko 15 razlike i onda kada su uspeli da se vrate ponovo padali kada je bilo najvaznije.

Jel ima neko od strucnjaka ovde, koji kako citam sve znaju da objasni zasto nije pregledan snimak kada se vec gledalo za svaku glupost ranije?
Jel postoje neka pravila oko toga posto nisam upucen?

Mi smo trenutno na -9.5 h

Poslednja izmena:
Snimak su mogli da gledaju samo da su svirali nešto, ovako, pošto su pustili igru, nisu mogli da gledaju to i naknadno daju poen Litvancima.

Ja sam primetio da je trener Litvanaca na kraju jurio za sudijama zbog toga, kamere naravno nisu prikazale dalje. To je bilo zbog skidanja lopte sa obruca? Koliko znam to je automatski 2 ili 3 poena ako je sut bio za 3.

Ja sam primetio da je trener Litvanaca na kraju jurio za sudijama zbog toga, kamere naravno nisu prikazale dalje. To je bilo zbog skidanja lopte sa obruca? Koliko znam to je automatski 2 ili 3 poena ako je sut bio za 3.
Bilo je nakon slobodnog bacanja.

Pisu da su suspendovane sudije koje su sahranile Litnvance.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sada je kasno kada su ih vec unistili. Ali je dobro za naredne utakmice. Mada generalno je na SP sudjenje bas lose.

Ne može ni da bude dobro kada sude amateri.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Hvala svima na odgovorima, probacu sve pa sta uspem

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da su mogli i naknadno da pregledaju kad se zaustavi igra. Tako su Italijanima dali kos (priznali 3 umesto 2) protiv Srbije. Usporio covek na 16ms (ili cak 8ms) i odlucio da se Italijan odrazio sa leve noge samo. Ja samo ne znam da je iko ikada na 120fps skocio sa obe noge u istom frejmu, ali ajde. Sudijska je poslednja.

Opet Bircevic...

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Pustile sudije tvrđu igru, to nam odgovara savršeno. Jović i Lučić porobili u odbrani.

Birla ubo svoju trojku i odradio svoje :)

Poslednja izmena:
Fino smo otvorili [emoji2]
Milutinov strašan igrač, pokretljiv je baš za svoju visinu.
Na pleju smo bolji sa Jovićem

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ovo sto rade Bogi i Jokic je kako treba igrati.

Spor je Bobi za Španiju, dve odbrane, oba puta ispao, srećom onu situaciju sa kraja prve nisu kaznili trojkom.

Razigrali se sad Spanci, odmah timeout. Bice ovo pakleno do kraja. Dve trojke nam dadose sa 9 metra.

Generalno igramo lose odbranu, to se dalo videti još od početka prvenstva... Nije samo Boban kriv. Bogi krenuo da solira previše I to može da nam se obije o glavu...

Upravo ono što sam pričao, biće interesantno videti kako igramo kada nas stisnu

Ne znaju sta ce u napadu Micic i Guduric. Vidi se iz aviona.

Generalno igramo lose odbranu, to se dalo videti još od početka prvenstva... Nije samo Boban kriv. Bogi krenuo da solira previše I to može da nam se obije o glavu...
Pa mora da solira kada svi stoje brate mili. To je ono sto sam pricao.

Odma izvađen Bobi, dobro da je na vreme primetio Sale.

Pala odbrana kako su izašli Lučić, Jović i Milutinov. Do tada je bila paklena.

Bjelica skroz van ritma danas, svaki kontakt sa loptom pogrešan.

Poslednja izmena:
Fali Kalina u ovakvim mečevima zbog odbrane i skokova... Ako, bitno da Simonović u ovakvim mečevima dobija garbage minute

Izgubljeni u napadu kada zatvore Bogdanovica, a sut stao.

Au katastrofa, Spanija ima opasnu odbranu, nasi se pogubili nacisto. I polako nam beze. Ubise nas trojkama.

Poslednja izmena:
Jovic, Lucic i Bjelica ne mogu da pogode nista. Svi cekaju Bogija. Veliki problem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno