Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Willy Hernan Gomez nas jeb. brate mili...pa pojeo bih loptu...

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Fali nam ta trojka, pa to nije normalno... Malo smo se vratili u igru, ali ako ne krene jos bolje, kad se vrate Rubio i Gasol, odvalice nas 20+ i to jos da budemo srecni...

Ušli Vasa, Gudurić i Raduljica u defanzivni ritam, ne žele jeftino da prodaju kožu. To će značiti za kasnije. Jedino Bjelica spava i ubija. Mora da se digne za završnicu SP, ako ne za ovu utakmicu.

Raduljica ima srce ako se uhvati priključak biće zbog njega.

Poslednja izmena:
15 izgubljenih lopti do sada. i plus koliko vrljavih pasova, da igrač ne može da uhvati loptu i odmah krene, nego mora da je lovi. Ovo je stvarno očaj gledati.

O odbrani da ne govorim. Španija već decenijama igra na isti način, drži ga bre na perimetru, šta kog đavola skupljaš odbranu, koga se plašiš iznutra?

Bjelica jenceo turnir beskorisan

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Jeste, selektor je za sve kriv.
I za to što Rubio igra nenormalno dobro i ne promašuje. I za to što se Jokić svađa sa sudijama, i što Bjelica pogađa sebe u nogu dok vodi loptu, i što Simonović ne vidi da je u autu itd.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema ovde sta Sale da menja. Ovde ne bi pomogao ni Duda, Obradovic zajedno. Imas Gudurica koji promasuje sam i za 2 i za 3. Bjelica ne moze nista da pogodi, Lucic, Simonovic, Bircevic nista.

Bjelica sve što je uradio danas je da je pravio faule za 2+1.

Dobili smo eneegetski Vasu i Raduljicu danas, to je bitno.

Vasa i Radulja krenulo. Ostalo i dalje stoji. Bjelica ne postoji. Steta mada mozda i bolje na Argentinu i Amere ako bude. Pa sta bude.

Da li je moguce da smo tako losi u skoku,tu nas je gotovo svaka ekipa nadjacala...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imaju 3 napada niko da skoci *mjau**mjau**mjau* vise...

Kad bismo mogli da uhvatimo neku loptu pod nasim kosem, mozda bismo nesto i mogli da postignemo, ali ovako nema sile...

Bjelica sve što je uradio danas je da je pravio faule za 2+1.

Dobili smo eneegetski Vasu i Raduljicu danas, to je bitno.

Od čoveka koji je imao pas, ulaz, pouzdan šut za sa poludistance postao je igrač koji skuplja otpatke i šutira samo za 3... Samo je nazadovao u NBA-u

Raduljica igra kao da je narucen sa Aliexpress-a. Sad mi jasno zasto je u Kini.

Lepa samarcina. Mozda i bolje ovako. Svejedno, ostaje problem sta raditi kada ne ide Bogdana i kada je klupa 0.

Trojke 3/19 [emoji2] Da iz “ulice” povedes ortake,uboli bi bar koju vise.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
E tako,neka.I treba malo.Rekoh ja da treba neku utakmicu da izgubimo dok ne boli.A ova je poslednja koja ne boli.Od sledece ce bas da boli.Ovo je dobro da se malo osveste.

Podbacili u šutevima za 3 i imali puno izgubljenih lopti.
U skokovima u odbrani centri nam jako loše postavljeni, pa Bogdanović je imao 10 skokova.
Sve u svemu loše odigrana utakmica, sem prve četvrtine.
Zlato je naše :)

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

nezrelo je proglašavati pobednika pre meča.

ima tog ovdje isuviše...

Poslednja izmena:
Ok, poraz koji ne boli previse.
Mi ovako lose ne mozemo ponovo da odigramo.
Al ipak su pokazali karakter, sa -21 se vratili na ispod -10.

Argentina je bila konstantna u svojim utakmicama, mada ne vidim da su jaki u sastavu.
Mozemo se nositi sa njima, uz solidne partije Jokica i sutera u ekipi (mora mnozina, ne moze Bogdanovic sam), proci cemo ih.

A u polufinalu nas ceka ne znam jos ko.
Amerika prvo treba da dobije Francusku ili Australiju ;) da bi prosla u 1/2
A Spancima, ako produ 1/4 nista mnogo lakse nece biti u 1/2, oni treba da dobiju Franscusku/Australiju.
Mislim da su Grci ili Cesi losiji.

Da rezimiram, Spanci su dobili daleko lakseg protivnika u cetvrtfialu, ali u polufinalu je sve otvoreno, nece tu biti izrazitih favorita, pa je svejedno.

Poslednja izmena:
Izgleda vlasnik Mozzart kladionica apelovao na nase dolade malo, covek bankrotirao od one reklame.

Neka je stigao ovaj samar, trebao je i ranije, a i tezi put je nekad bolji...bude sladje na kraju.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ispadamo od Argentine.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Vrlo moguće, nisam baš ubedjen u tu priču da možemo drastično bolje da odigramo u odnosu na danas. Argentina nam nikad nije ležala, bez obzira na sastav. Kao ni Španija, Litvanija.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jedina smo reprezentacija koja vodi 4 centra na SP, i koja kuburi sa skokovima. Spoljna linija osim Bogdanovica ne postoji, a u modernoj kosarci malo sutra mozes da ocekujes nesto bez sutera/bekova. Mi takodje imamo samo 4 beka, a ne mozemo da igramo sa 3 (ili neku small ball postavku). Jos ako zatvore BB-a, kao sto ga jesu ugusuli skoro 3 1/4, kraj svake dalje price... On je bio i ostao "support shooter" koji radi kada su jos barem 2 igraca razigrana -u ovom slucaju mozemo samo da se nadamo i molimo Jokicu i kilavom Bjelici...
Cak da bi mogli da upotrebimo Jokica treba nam barem jos jedno korisno krilo koje ce da ga krpi u odbrani/napadu dok on deli lopte.
Mi odbranu ispadamo celo prvenstvo, tek sada se vidi protiv jace reprezentacije koliko smo losi. O skokovima ne vredi trositi reci, ona 3-4 vezana skoka na 3:40 pa sve do 2:40... Da se ne lazemo Spanci su nas danas pojeli, a na igracima je i strucnom stabu da vide gde i sta im je ciniti da se rupe zakrpe koliko je moguce(samo je pitanje sa kojim igracima) i dogura sto dalje. Jeste prvenstvo raspad po pitanju kvaliteta ali pored toga, nakon ovoga, mi nemamo tim koji ce da dobije Amere...

Ako su protiv neke selekcije trebali da "izgaraju" to su ovi ljigavi Spanci i 'merikanci... Ovo je utakmica u kojoj smo trebali da vidimo gde smo pred eleminicionu fazu i videli smo gde smo...

Sigurno sam laik za razliku od pravih strucnjaka koji sede na klupi, ali deluje mi da ogroman disbalans u timu odradjen po pitanju selekcije i to ce nas itekako kostati...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno