Moze se reci posle Z serije najveci fail.Šta je xperia x?
Precenjena nebuloza od telefona tj osakacena Z serija ali sa nesto boljim IPS panelima i novijim sw, i XP sto ima S820. Najveci problem su cene, smanjen kapacitet baterija i to sto ne donose nista novo posle Z5.Šta je xperia x?
Nije ni onaj X los telefon.Koliko mi se cini njegov Snap 650 je negde u rangu sa 810.Jedino sto nije vodooporan mada sam gldedao video na yt gde ga je lik drzao i u vodi i coca coli po 5 min i nista mu nije bilo.Pa eto, Z3 ili jos bolje Z5 koji je najveci apgrejd od svih sony-a u odnosu na Z1 (X Performance je jbno preskup).
Uz to Z5 ce duze biti sw podrzan ali je i skuplji od Z3.
Sent from my D6503
Niko ni reci? E moji novosadjani...Novosadjani imate li nekog da mi preporucite za kupovinu Z3 (naravno na PM) ?
Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока
Na KP ga vijam 2 nedelje , narocito sa mts , ali kada meni treba- nema niti jedan. Mislio sam samo da mi neko preporuci "pouzdanog" prodavca.Nije problem "godiste" telefona vec izgleda ne zna da na KP posluju preprodavci iz Ns i okoline koje veoma lako moze da nadje na tom sajtu.
A uvek moze da postavi oglas da kupuje ovaj fon, javice se neko i uopste je ponuda dobra jer ih mts vec mesecima prodaje po snizenim cenama.
Sent from my D6503
Sad mi to javljas,jel ?A pre dve nedelje si cutao k'o p...a ...Polovan note 4 u svako doba ako mene pitas. Ja sam pre dve nedelje prodao full pak za 280e sa jos 8 meseci garancije...telefon bez ogrebotine bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari